Tommy Robinson pyrkii europarlamenttiin

  11
  Brittiläinen kansalaisaktivisti, English Defence Leaguen yhtenä perustajajäsenenä tunnettu Tommy Robinson on asettunut europarlamenttivaaliehdokkaaksi. Aiemmin lähinnä ulkoparlamentaarisesta aktivismista tunnetun Robinsonin ratkaisua voidaan pitää hivenen yllättävänä, joskin vaaliteemat ovat Robinsonin taustan huomioon ottaen tuttuja.

  – Laittakaa minut suoraan EU:n sisälle ja he eivät tiedä mikä heihin iski, Robinson kertoi kannattajilleen Telegram-palvelussa.

  Europarlamentissa Robinson kertoo ”taistelevansa suojellakseen maansa kansallista identiteettiä islamisaatiota vastaan.”

  Robinsonin kampanjointi tulee olemaan huomattavasti muita ehdokkaita haastavampaa, sillä mies on asetettu lähes täydelliseen ”banniin” käytännössä jokaisessa läntisesä maailmassa merkittävässä sosiaalisen median palvelussa aina facebookista instagramiin ja twitteristä snapchatiin.

  UKIP-puolue hylkäsi aikanaan Robinsonin jäsenhakemuksen ja europarlamenttiin Robinson pyrkii itsenäisenä/sitoutumattomana ehdokkaana.

  Oheisen linkin kautta pääset artikkeliin, josta löydät Tommy Robinsonin haastattelun Arto Luukkasen toteuttamana.

  Katso video! Arto Luukkanen ”kuulustelee” Tommy Robinsonia

  Lähde: Independent

  11 KOMMENTIT

  1. Tätä miestä siellä tarvitaankin, koska hän on siellä yhtä välttämätön kuin tappi veneen pohjassa olevassa reiässä.

    • Tammanyhall on oikeassa. Tottakai se on valtavaa riidan kylvämistä olla oikeustalon ulkopuolella, videoimassa kun lasten groomaajat viedään oikeusistuntoon käsikahleissa. Sellainenhan on verrattavissa maanpetokseen?

     • TR on mamuja Eurooppaan ja länsimaihin tuovan eliitinrahoittama huuhaamies, joka ei edes vastusta mokutusta. Niin kuin persutkin, valeoppositio, joka vain harhauttaa ja vie suosion oikealta oppositiolta, joka on tämän Mossad-miehen ja persujen pahin vihollinen ja jonka nuijimiseen ja estämiseen kaikki voimat on käytetty myös Halla-ahon aikana

      • Haista idioottiapina vittu. Ja olet täysin väärässä. Harmu että olet joskus syntynyt.

  2. Nyt tulee huhuja että Sipilän poika ei kuollutkaan. Se olisi muka ollut huijaus jossa poikansa myytiin seksiorjaksi?

  VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.