Sri Lankassa käytössä kovat otteet burkhakiellosta 10 000 sotilaan jalkauttamiseen

6
Noin 360 kuolonuhria vaatineet, kristittyjä vastaan suunnatut islamistiset terrori-iskut ovat kirvoittaneet Sri Lankan viranomaiset koviin toimiin. Burkhan käyttö kielletään tästä päivästä alkaen, yli 100 epäiltyä on pidätetty ja kaksi iskuista epäiltyä muslimi-järjestöä on kielletty. Maan tilanne ei vieläkään ole rauhoittunut, vaan viime perjantaina tapahtuneessa ammuskelussa kuoli 15 ihmistä. Uhreista kuusi oli lapsia.

Perjantaina tapahtunut ammuskelu alkoi poliisin ja sotilaiden tehdessä ratsiaa ”turvataloon” Sainthamaruthussa, saaren itärannikolla. Kuolleiden joukossa oli kolme miestä, joilla oli päällään pommiliivit. Ratsian yhteydessä tapahtuneessa ammuskelussa loukkaantui myöskin terrori-iskujen pääepäillyn ”Zahranin” sukulaisia.

Maan johto on määränyt 10 000 sotilasta etsimään iskuista epäiltyjä terroristeja. Etsinnät ovat tuottaneet tulosta, vaikka itse ”pääpirua” ei toistaiseksi ole kiinni saatukaan. Ratsioissa on pidätettyjen lisäksi löydetty monipuolista aseistusta, pommientekovälineitä ja mm. ISIS:n lippuja sekä muuta ”fanimateriaalia”. ISIS on ottanut vastuun iskuista.

100 pidätetyn joukossa on Sri Lankan asukkaiden lisäksi myöskin Egyptin ja Syyrian kansalaisia.

Lähde: Reuters

Aiheesta lisää:

Suurin osa Sri Lankan hyökkääjistä korkeasti koulutettuja – ISIS ottanut vastuun iskuista

6 KOMMENTIT

  1. Onneksi sentään joissakin maissa valtio tekee sen mitä valtion tehdä täytyy. Toisin on meillä Suomessa. Päättäjät antavat musujen lainsuojaamina tappaa, murhata ja raiskata kaikkea mikä liikkuu.

  2. Suomessa olisi tehty tasan päinvastoin. Kaikille suomalaisille naisille välittömästi ”jätesäkki” päälle eikä siinä olisi katsottu kuinka se ”laskeutuu”?

    Mitä tulee meihin valkoisiin lihaa syöviin hetoromiehiin olisi suomalaiset feministit ja muut punanenäiset jakkukalkkunat esittäneet mitä suurimmat paheksuntansa siitä, että valkoisen miehen katseet vaeltelivat 1700-luvulla naisten syvissä rinta-aukoissa, jotka olivat perin ”anteliasta” sorttia mikä tietysti oli mitä suurinta naisten ”esineellimistä” sekä näin vertauttamalla hänet joksikin ”objektiksi”, jonka eteen vielä tällätään sana: ”Seksi”, joka onkin jo niin ruma sana, että abortti kuulostaa paljon paremmalta ja jonka jälkeen onnellinen ”keskehyttäjä” voi todeta kuinka ”palkitseva” kokemus se oli kun lapsi lähdetettin aivan huvin vuoksi syystä siitä, että ”huiva pidettiin” ilman sen vakavempaa tarkoitusta.

  3. Pistää vihaksi tämä paska mitä meillä koti suomessa ja muualla euroopassa harjoitetaan tekis mieli katkasta niskat jokaselta muslimilta ja kehitysvammaisilta feministi/viherlgbt olennoilta ketä nään.

  4. Uuden hallituksen uumoillaan ryhtyvän jämäkästi toimiin, lentokoneseisojien koulutusta aiotaan lisätä, myös turvattomiksi katsottujen maiden listaa lisätään parilla metrillä, Niinistön taskusta pilkottava 50 seteli oli symboolinen ele, joita maahantunkeutuville ojennetaan nippu, jotta oppivat minkä värisiä rahoja kannattaa sossusta haeskella.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.