Hurja väite Unkarista: Siirtolaisille jopa 1,5 miljardin edestä nimettömiä luottokortteja

Unkarin pääministerin turvallisuusneuvonantaja György Bakondi on pudottanut melkomoisen pommin EU:n toiminnasta unionin alueelle saapuneiden siirtolaisten rahoittamisessa. Hänen mukaansa EU on antanut siirtolaisten käyttöön yli 1,5 miljardin euron edestä nimettömiä ja Bakondin laittomina pitämiä luottokortteja.

Bakondi kertoo korttien olevan anonyymiyden lisäksi laittomia siksi, ettei Euroopan kansalaiset voi omistaa nimettömiä luottokortteja, niitä ei voida valvoa eikä asianmukaista hankintapäätöstä korteille ole tehty.

– Yli kaksi miljoonaa siirtolaista on saanut anonyymin luottokortin. Yli 500 miljardia forinttia (yli 1,5 miljardia euroa) on tuhlattu tähän tyyliin, Bakondi sanoi Unkarin M1 televisiokanavalla.

EU:n pyrkimyksenä Bakondi sanoo olevan laittoman siirtolaisuuden laillistaminen. Ns. ”Balkanin reitillä” on Unkarin viranomaisten mukaan ollut hyvien säiden vuoksi tavallista vilkkaampaa ja siirtolaisia virtaa jälleen Eurooppaan ”vanhaan malliin”.

Lähde: VoiceOfEurope, Abouthungary.hu

14 thoughts on “Hurja väite Unkarista: Siirtolaisille jopa 1,5 miljardin edestä nimettömiä luottokortteja

 • 30.4.2019 at 10:40
  Permalink

  Kuinkahan paljon suvakkien hämäriä puuhia vielä nousee päivänvaloon, kun heidän valtansa EU:ssa heikkenee. Saisi kai passittaa ison joukon vankilaan ja häpeäpaaluun.

  Reply
 • 30.4.2019 at 10:48
  Permalink

  Rahanpesua isojen poikien tyyliin. Järjestäytyneen rikollisuuden ei tarvitse pelätä lainvalvojia, kun istuttavat pupettejaan kansainvälisissä päätäntöelimissä ja ovat itse lain säätäjinä säätäneet itsensä lain ulottumattomiin.

  Reply
  • 1.5.2019 at 12:37
   Permalink

   Eri rikollisjärjestöt tulevat nyt saalistamaan entistä kovemmin näitä rikastuttajia, koska heidän taskuistaan voi löytyä tällaisia dokumentoimattomia luottokortteja.

   Ehkä tästä tulee pimeä bisnes jonka myötä ”matuja” tapetaan suurin määrin ja otetaan näitä kortteja eri rikollisjärjestöjen omaisuudeksi?

   Reply
 • 30.4.2019 at 11:09
  Permalink

  Saatanan EU, vitun viherkommarit.

  Reply
 • 30.4.2019 at 12:43
  Permalink

  Sillä tavalla. Eu:n ruokottoman suuret jäsenmaksut viskellään murhaajille, tappajille ja raiskaajille. Eipä ihme että Suomen teollisuus ja maatalous on henkitoreissaan.
  Vapaamuurari Albert Piken suunnitelma etenee. Seuraavaksi Nato aseistaa tuljat ja alkaa Euroopan kantaväestöjen lahtaus.

  Reply
 • 30.4.2019 at 13:19
  Permalink

  Onhan noita kortteja ”saattanut” päätyä tuhatmäärin myös EU-virkamiesten ja heidän perheidensä käyttöön. Siksi tämän petoksen tutkiminen on vaikeaa ja jopa mahdotonta.

  Jo asian tutkiminenkin on rasistista ja ihmisoikeuksien vastaistahan.

  Kun hallitus tai hallitseva luokka puhuu ihmisoikeuksista tarkoittaa se sitä, että toiminnassa ei noudateta lakia, koska nuo ihmiset itse tietävät ja määrittelevät mitkä asiat ovat korkeamman tahon määräämiä kuin laki. Lukekaa vaikka Antti Rinteen hallituskuvioista niin näette miten Suomessa laki ohitetaan ihmisoikeuksiin vedoten.

  Reply
 • 30.4.2019 at 17:36
  Permalink

  Eikö Unkari pysäytäkään virtoja?

  Reply
  • 1.5.2019 at 12:40
   Permalink

   Unkari ei ole tulppa. Se on vain möykky pullon suun laidassa.

   Reply
 • 30.4.2019 at 18:25
  Permalink

  EU:ssa toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset inflaation kurissa pitämisen (kulutuksen säätely massatyöttömyyden, yhteiskunnan etuuksien leikkausten ja jäädyttämisen, sosiaali- ja terveyspuolen säästöjen avulla) suhteen.

  Reply
 • 30.4.2019 at 18:35
  Permalink

  Kun kyseessä on rikollisjärjestö EU, joka on jo ainakin v. 2015 hajoittanut kansainvälistä ihmiskauppaa on aivan NORMAALIA, että EU pesee rahaa, myy huumeita ja varmasti siinä missä katollinen kirkkokin; sextailee lapsista aina Xeroksin kopiokoneisiin.

  On ollut jo kaksi vuotta tietona se, että EU on jakanut pankkikortteja muslimeille, jotka ovat tulleet Eurooppaan jakelijana joko EU tai sitten globalisti miljardööri George Soroksen ”Open society” -järjestö, joka näin ajaa Euroopan kansanvaihtoa järkähtämättä kaikin käytettävissä olevin keinoin ulottaen lonkeronsa kuin perikuvan juutalainen, joka mustekalana esitetään kun ollaan oiken viimmeisen päälle sosiaalidemokraattista kansanedustajaa, siis se ulkomaan pelle, joka näin kaksinkertaisen ”valtakirjan takaa” saa puhua niitänäitä.
  Elikkä: On ensinnäkin pelle ja toiseksi ulkomaalainen!

  Reply
  • 2.5.2019 at 11:08
   Permalink

   Asialla tiestysti ”iskias”-Junkkeri ja Soros!
   Tietääkö kukaan keinoa millä parantaa ”iskiaksen ikiajoiksi”

   Reply
   • 2.5.2019 at 18:41
    Permalink

    Vetämällä niin kova ”issias” että siitä ei enää herää.

    Reply
 • 8.5.2019 at 14:08
  Permalink

  No johan on. Nimettömät luottokortit kertovat vallankäytöstä ja rikollisuudesta. Tosiaan herää epäilys, että tuskin kaikki nimettömät kortit ovat päätyneet siirtolaisten käsiin.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.