Taapero jäi auton alle Mikkelissä – Huomattiin vasta kun lapsi oli puolivälissä auton alla

3
Mikkelissä säikähdettiin tänään toden teolla, kun Raviradantiellä 2-vuotias lapsi jäi parkkipaikalla peruuttavan henkilöauton alle tänään 9.5.2019 hieman ennen kello kahdeksaa.

Päiväkodin pysäköintialueella oli kaksi autoa yhtä aikaa. Myöhemmin parkkialueelle tulleen ajoneuvon kuljettaja otti autosta ulos kahta lastaan kun viereinen henkilöauto lähti peruuttamaan.

Juuri autosta ulos otettu lapsi oli ilmeisesti mennyt peruuttavan henkilöauton taakse ja kaatunut ja jäänyt auton alle. Vanhempien havahduttua tilanteeseen lapsi löytyi peruuttaneen auton alta keskeltä autoa.

Kaikeksi onneksi vauhtia ei ollut paljon ja lapsi ei jäänyt peruuttavan ajoneuvon renkaan alle ja selvisi tapahtumasta mustelmilla ja ruhjeilla.

Lähde: Poliisi

3 KOMMENTIT

  1. Niin, ”taapero” oli jo ”tehty”. Siksi suuri huoli siitä. Afrikasta saataisiin ”taaperoita” monin kerroin ”havemmalla”.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.