Saksa käytti pakolais-statuksella tulleisiin siirtolaisiin ennätykselliset 23 miljardia euroa vuonna 2018

12
Saksa, liittokanslerinsa Angela Merkelin johdolla käytti viime vuonna ennätykselliset 23 miljardia euroa maassa oleskelevien noin miljoonan pakolaisstatuksella saapuneiden siirtolaisten integroimiseen yhteiskuntaan.

Kasvua ”pakolaisiin” litteroituihin kuluihin tuli 11% verran vuodesta 2017, joten sama linja Saksassa jatkuu. Merkel avasi maansa rajat siirtolaisille tulvan huippuvuonna 2015, eikä ”mitään rajaa” ole toistaiseksi näköpiirissä.

Rajojen sulkemisen sijaan Saksa on tehnyt satsauksia siihen, että siirtolaiset pysyisivät EU-alueen ulkopuolella. Tähän on palanut rahaa hieman alle kahdeksan miljardia euroa. Mainittua keinoa siirtolaistulvan hillitsemiseksi on laajalti kutsuttu takavuosina ihmisoikeuksien vastaiseksi.

Lähde: VoiceOfEurope

 

12 KOMMENTIT

 1. Ensin avataan rajat kaiken maailman tulijoille ja sitten pyritään hillitsemään tulijoiden virtaa syytämällä rahaa ulkomaille. Voiko idioottimaisempaa politiikkaa enää olla?

  • Rikollistahan se on. Idoootti olet sinä, joka luulet rikollisia idiooteiksi ja hyvää tarkoittaviksi hölmöiksi

   • Sinäkö sitten tiedät, mitä Merkelin päässä liikkuu. Ei noista kommunisteista ota selvää. Rikollista tai hulluutta, aivan sama. Eroonhan tuommoisista olisi päästävä. Vaan nyt ei päästä ja Eurooppa hukkuu.
    Suursotaa pukkaa Iraniin ja sieltä ne vasta pakolaisvirrat sitten lähtevät liikkeelle. Niin, että hyvin menee.

 2. Kaikesta tästä päätellen nationalistit tai suvakkien nimittämät populistit ovat tällä hetkellä hyväksi Euroopalle.

 3. Eikös Merkel haastettu oikeuteen laittoman / holtittoman maahanmuuton järjestämisestä? Ei vaan kuulu tuomiosta mitään. Saksan pedarivapaamuurari looshi on tietenkin voidellut saksalaistuomarien pankkitilejä huolella.

 4. Niin on järjetön kollektiivinen syyllisyydentunne Hitlerin ajoista.
  Eikä edes ole todistettu että holokausti tapahtui.
  Jos vaikka tapahtui, ei se nykyisten saksalaisten syytä ole.
  Sota on sotaa (ja täysin perseestä) mutta yhtälailla rikollisia olivat Stalin (etenkin), Roosewelt ja Churchill!
  Eurooopa tuhoutuu, muuttuu muslimienemmistöiseksi shitholeksi. Eikä siihen mene kuin alle 100 vuotta.
  Suomen 200 vuotisjuhlua EI VIETETÄ!

 5. Saksan kohdalla tämä on ymmärrettävää koska maan talous on noin 380 miljardia plussalla. Suomen on miinuksella jolloin ei voi ymmärtää miksi rahaa käytetään matuihin.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.