Millainen on itä-suomalainen superrikollinen? Emme tiedä mutta…

4
Elokuvien superrikolliset ovat asia erikseen ja ”oikean elämän” suurtekijät ovat useimmiten kasvottomia, upporikkaita sekä virkavallan ulottumattomissa olevia ”rötösherroja”. Suomalainen poliisi harvemmin on tekemisissä todellisten superrikollisten kanssa, mutta ajoittain Suomen poliisikin tiedottaa ainakin tehokkaista yrityksistä menestyä lain nurjalla puolella… Valtimolla, itä-Suomessa onkin tapahtunut lauantai-yön aikana tällainen yritys.

21 -vuotias paikkakuntalainen mies murtautui Valtimon S-markettiin lauantaina heti puolen yön jälkeen ikkunan rikkomalla. Sisään päästyään mies oli anastanut liikkeestä tupakkatuotteita sekä alkoholijuomia.

Epäilty oli poliisin kertoman mukaan rikkonut ikkunan pihakivellä sekä potkimalla. Teon viimeistä piirtoa olleen suunnitelmallisuuden paljastaa epäillyn poistuminen paikalta. S-marketista viemänsä omaisuuden tekijä oli nimittäin lastannut ostoskärryyn ja lähtenyt työntämään niitä pitkin kirkonkylää.

Yleisövihjeiden perusteella poliisi tapasi tekijän Pitkäkadulta ja anti-sankari otettiin kiinni…

Lähde: Poliisi

4 KOMMENTIT

  1. Rikollinen?!?!?

    Ai niin kanta -suomalainen eli ”rikollinen”. No, niinhän sen pitää mennäkin, sillä kuten äipänkielessäkin täytyy olla tietyt oikeinkirjoitussäännöt, pitää ihonvärin mukaisesti käsitellä ”tapausta” niin, ettei pääse tulemaan väärin ymmärryksiä, jotka lisäävät rasismia yhteiskunnassa niin, että sosialistinen utopia kokisi ikäviä todellisuus uhkia, jotka muuttaisivat lainehtivat viljapellot mutavelliksi.

  2. Löytötavaran, olipa se valmiiksi kärrissä tai ei, löytäjä saapi pitää, joten, putkasta päästyään kavereita kyllä riittää, arvostus alamaailman kuhmuraisella tiellä nousee pykälän tai pari.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.