Reijo Tossavainen: Voiko pahemmin epäonnistua kuin Soini?

18

”Mikään salaisuus ei ole, etten pidä Halla-ahoa minkään sortin johtajana. Uutinen voisi olla se, ettei Halla-aho pidä itseäänkään johtajana. Olen siitä jokseenkin varma. Ettei pidä. Halla–aho vaihtuu Laura Huhtasaareen ensi kesän puoluekokouksessa. Vaalitappion jälkeen. Vaihtuisi muutenkin, sillä Jussia ei homma kiinnosta. Sen näkee kaikesta”, Soini kirjoitti plokissaan puoli vuotta sitten.

Voiko pahemmin arvioida ja ennustaa pieleen kuin mitä Soini teki? Voiko joku sokaistua omaan erinomaisuuteensa enemmän kuin Soini? Ei voi. Ja vain puoli vuotta sitten.

Nyt puoluekokouksen alla perussuomalaisista peräti 89 % on sitä mieltä, että puheenjohtajana Halla-aho on onnistunut erittäin hyvin ja 9 % arvioi että hyvin. Eduskuntavaaleissa Perussuomalaiset hävisi suurimman puolueen aseman äärimmäisen niukasti SDP:lle. Viimeisin ALMAn teettämä gallup kertoo, että Perussuomalaiset on maamme suurin puolue. Ero Kokoomukseen on noin 3 %-yksikköä, demareihin noin 4 %-yksikköä ja kepuun peräti noin 7 %-yksikköä.

Voidaan siis täysin kiistatta arvioida, että puolue on vahvempi ja yhtenäisempi kuin koskaan historiansa aikana.

Näyttää siltä, että sekä SDP että Kokoomus jatkossa punavihertyvät yhä vain enemmän. Myös kepu perääntyy tupailtojen hämärään. Perussuomalaisille jää yhä enemmän ”elintilaa”. Pidän jokseenkin varmana, että Perussuomalaiset on vuoden 2023 eduskuntavaalien jälkeen Suomen suurin puolue. Pääministerin nimi on silloin Jussi Halla-aho.

Tässä tilanteessa perussuomalaiset suuntaavat tyytyväisin mielin puoluekokoukseen. Ensi viikonvaihteessa Tampereelle odotetaan lähes kolmea tuhatta Perussuomalaisten jäsentä. Kahden vuoden takainen Soinin, Sipilän ja Orpon masinoima puolueen hajoittamisoperaatio on vain ikävä muisto.

Tästä on hyvä jatkaa työtä Suomen ja suomalaisten hyväksi.

……………..

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

18 KOMMENTIT

  • Miksi et perustele, veikkaan että siksi että perusteita ei ole senkin vasemmistolainen debiili.

 1. Minusta Soinin motiivi tuossa kommentissa oli heti niin läpinäkyvä: lietsoa Halla-ahon ja Huhtasaaren välille valtataistelua, joka olisi repinyt puolueen rikki.

 2. Soini on onnistunut erinomaisesti. Kaikki askeleet oli suunniteltu. Persuhuijaus jatkuu kuitenkin yhä. Nyt Halla-ahon ja kumppanien toimesta

 3. Soini on tyypillinen suomalainen poliitikko ja Halla on epätyypillinen ja luultavasti pysyykin sellaisena. Harvoimpa laaja-alainen älykkyys alkaa vähetä, tyhmyys sen kun tiivistyy.

  • Halla – Aho ei tunnu edes politikoivan vaan pyrkii tekemään asiat parhaalla mahdollisella tavalla ja sanoo sen ääneen.

 4. Yhtä paskoja epäonnistujia olivat kaikki ne jotka sallivat Mauno Koiviston vapauttaa valuutat 80-luvulla ja tuhota kolmikantaisen valtiohallinnon konklaavillaan.
  Yksikään eduskunnassa häärivä tyyppi ei ole ikinä uskaltanut vaatia konklaavin tutkintaa kyllin tarmokkaasti. Onneksi eräs kansanliike on ottanut asiakseen Suomen rötösherrojen kuriin saattamisen kansainvälisen oikeuden avulla.
  Elämme mahtavaa aikaa.

 5. Halla-Aho on hoitanut tonttinsa hyvin ja on mahdollistanut PS:n kasvun Suomen suurimaksi puolueeksi. PS on ainoa isompi puolue, jonka edustajien suusta voi odottaa kuulevansa järkiperäistä ja terveisiin moraaliarvoihin nojaavaa argumentointia.

  Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö Suomeen tarvittaisi myös toinen selkeästi kansallismielinen ja kulttuurimarxismille vaihtoehtoa tarjoava puolue. Halla-Aho joutuu kompromissihakuisuudessaan antamaan liikaakin periksi globalismille mm. etnonationalismia koskevissa kysymyksissä. Länsi-, USA- ja Israel-suuntautuneisuus on PS:ssä myös vahvaa.
  PS profiloituu myös talouspoliittisesti liikaa oikealle ja veljeilee uusliberalismin kanssa. Hieman enemmän keskusta-vasemmistoon suuntautuva ryhmä olis nyt tarpeen täydentämään perussuomalaisia. Tämä puolue voisi ajaa sellaista politiikkaa, mitä SDP ja Keskusta yhdessä joskus ajoivat.

  • Kumma kusipäisyys kyllä monia suomalaisia vaivaa, kun niin arvostelevat Halla – ahoa ja muita persuja. Tuohan jengi ainoana pitää suomalaisen kansan etua, myös köyhän.

   Vihervasemmistolaiset imbesillit eivät tajua sitä, että kun maahan tulee riittävästi loisia kehitysmaista loppuu myös vasemmistolaisten sossutuet ja saavat kaivella roskiksia elääkseen (osa kaivanee nytkin ihan omasta tahdostaan:).

   Mutta eihän sitä vasemmistolaisilla aivoilla tajuta.

   • Nimenomaan ei pidä köyhän tai edes duunarin puolta. Suuurkonsernien ja banksterien pikemminkin. Ja Suomen kansan sijaan aivan muun kansan…

  • Koko maailma oli vihollisen hallussa jo ja Saksa solutettu. Tähän nähden Aatu onnistui ihmeen hyvin. Mahdoton oli kuitenkin mahdotonta. Nyt olisi tietoa ja eri maiden kansat voisivat nousta yhdessä. Mutta ei. Eri maiden persuhuijauksia vain äänestellään epärehellisissä vaaleissa ja kaikkeen alistutaan

 6. Onko paikkaansa pitäviä tutkimuksia masturboinnista että muka vähentäisi testosteroni tasoja?? Toisaalla sanotaan että haittaa ja toisaalla että ei vaikuta. Kumpi nyt sitten on tieteellisesti todistettu?

  Vaimo (personal trainer) vei mun dvd kokoelman salaa multa pois kun sano että veivaan ihan liikaa ja väitti että heikentää sali tuloksia testotasojen takia! Ei siinä muuten mitään, mutta dvd levyjen joukossa meni mun lempparit kypsät 60 opettaa ja lutkan lauantai! Ollu mieli maassa tämän takia ja salilla ei kulje yhtään!

 7. Muutama viherkommari on älähtänyt tässä(kin) ketjussa, ja kun niin käy, jotain on tehty täsmälleen oikein.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.