Husu haaveilee Suomesta, josta noin viidennes suomalaisista olisi karsittu pois – ”Tulisiko heitä ikävää?”

46
SDP:n varsin värikkäistä ja jopa fasismia ihannoivista kannanotoistaan tunnettu Husu ”syö paskaa ja kuole” Hussein on maanantaiaamun kunniaksi jälleen avannut sanaisen arkkunsa. Tällä(kin) kertaa ikävänlainen piikki osuu hänen kanssaan eri mieltä oleviin.

Husu aloitti viikkonsa haaveilemalla Suomesta, josta ei ”löytyisi yhtään persua” ja josta ”kaikki muut ilmastonmuutoksen denialistit ovat vaan hävinneet”. Tämänhetkisten gallup-tulosten mukaan Husu haaveilee noin viidenneksen harvennuksesta suomalaisiin. Voit lukea koko twiitin alta.

Oletettavasti tämäkään ei ole vihapuhetta…

Lähde: Twitter

 

46 KOMMENTIT

  • Voi Husu Husu.muistan kun työskentelit viking gabriellalla hyttärinä.sinun oli kovin vaikea ottaa naisesimieheltä käskyjä.muuta en viitsi kertoa,kun en alennu samalle tasolle kanssasi

   • Olen kuullut Hususta ihan vastaavaa eräältä tutulta. Sai kenkää eräästä siivousfirmasta jatkuvien poissaolojen takia ja paljon muuta. Saattoi jopa lähteä matkoille ilmoittamatta töihin. Vittu kun ei voi vaan todistaa.

    Tämä käyttäytyi muutenkin niin ylimielisesti ettei ollut muiden työntekijöiden suosiossa.

 1. Onkohan se taas syöny shittia. Ulosannista ja nahanväristä päätellen kyllä.

  Afrikassa ei ole persuja. Painu Husu sinne.

 2. Ilmasto muuttuu, kaikkihan siitä on yhtä mieltä. Siitä miksi ja miten muuttuu ja miten pitäisi muuttua, siitä on erimielisyyttä. Toiset haluaa mustan ilmaston, toiset ruskeamman ilmaston, toiset sateenkaaren värisen ja toiset perinteisen valkoisen.

  • En kyllä jaksa millään uskoa, että jopa 70-75% suomalaisista uskoisi semmoisenaan tuohon selostuksen ihmisen tuottaman hiilidioksidin vaikutuksista.
   Lehdistölläkään ei ole muita todisteita koko asiasta esittää, kuin ne virheellisiksi todistetut väitteet, ”97% ilmastotieteilijöistä” ja muutaman tarkkaanvalitun ”asiantuntijan” lätkämailamalli-höpinät telkkarissa.

   JOS maailman ilmastotilanne olisi tosiaan niin paha, kuin nyt esitetään, ja asia olisi todistettu, niin isot pommit olisivat jo paukkuneet moneen kertaan, ja esim. kaiken kehitysavun antaminen olisi kielletty, paitsi sterilisaation. Ihmisten lisääntymisoikeutta olisi kansainvälisillä sopimuksilla rajoitettu ja polttoaineet maksaisivat 20€/litra. Sähkökin olisi veroineen paljon kalliimpaa, kuin siirtomaksut. 😀

   -Husu nyt tuskin ymmärtää edes käytetyn termistön (denialisti, skeptikko, kriitikko) eroja muutenkaan, mutta sillä nyt ei ole mitään väliäkään tuossa turvansoitossa, jonka ainoa tarkoitus on provosoida joku laukomaan julkisesti typeryyksiä.

 3. Tpihan vihapuhetta, voisko joku tehsä ilmoituksen? Husu painu mistä olet tullutkin heittelemään keihästä ja pyörittelee saviruukkuja.

 4. Todellisuudessa neljänneksen tai enemmän. Kaikki kun eivät äänestä tai osallistu galluppiin.

 5. Jos Husu Hussein olisi jonain aamuna kadonnut planeetalta, tulisiko ikävä?

  Tuosta lauseesta tulisi meteli, jos sen olisi julkaissut joku Husun rakastama persu. Tässä yhteydessä se on Husun omiin sanoihin peilautuva ajatus.

 6. Suomi ilman kuujumalaa, Baalia so. Saatanaa kumartavia kuoleman kultin edustajia olisi hieno maa. Kenellä tulisi ikävä näitä ”tuhohyönteisiä” ? Viherpunikeilla?

 7. Husu ”paska” Hussein haaveilee Suomesta, jossa ei ole yhtään persua.
  Miten onnellinen olisinkaan, jos Suomessa ei olisi yhtään somalia! Mitä hyötyä niistä on ollut sitten 90-luvun alun?
  Valtionvelkaa on kasvatettu niiten takia monta miljardia, mutta onko siitä jotain hyötyä???
  Kamelin paskastakin on enemmän hyötyä!!

 8. Mitä enemmän husu avautuu,sitä enemmän pm Antti Alamäkeä vituttaa..
  Mitä enemmän se toinen shiia altae tai mikä hää lienee selittelee sitä enemmän pm Antti Alamäkeä vituttaa..
  Sit vielä nää lelusalakuljettajat jne..nekin vituttaa pm Antti Alamäkeä..
  Voi Vittu että voi pm Anttia vituttaa..Anttia vituttaa ihan vitusti.
  Pm Antti saattaa kuolla tätämenoa vitutukseen..joten antaa SDPn tummien avautua..se on vain merkki että niitäkin vituttaa..ja se on ihan vitun hyvä se.

 9. Lisää tälläisia avautumisia. Tiedän ainakin seuraavaksi äänestää persuja…

 10. Husu on valtakunnan ykkös rasisti.
  Heti kun tuli syyttämättä jättämis päätös niin uutta täkyä onkeen ja ärsyttämään lisää.

 11. Husun puheet ja kirjoitukset muistaakseni kirjoitti joku suomalainen. Kun nyt sitten jaksetaan jatkuvasti muistuttaa isänmaallisten kohdalla ”elämäm koululaisista” niin olisiko nyt peiliin katsomisen paikka?

   • Ei se osaa ite noita kirjoittaa, kun ei osaa Suomea kunnolla. Sen kaikki kirjoitukset nettiin kirjoittaa suvakkinainen tai naiset, niillä on sen somen salasanat.

    • Sama on tuolla Alan Salehzadeh ei sekään kirjoita itse vaan suvakkinainen tai suvakkinaiset. Monella muulla ulkomaalaisella sama juttu suvakit kirjoittaa niiden kaikki tekstit nettiin ja someen. Noista on ollut paljastuksia netissä useita eli fakta on kyseessä.

     • Se oli yhdessä vihapuhefm lähetyksessä youtube Junes ja Tiina paljasti, että taustalla lähes aina suvakkinainen tai suvakkinaiset näiden ulkomaalaisten kohdalla. Kun ne eivät osaa kunnolla suomenkieltä kirjoittaa. Niillä suvakkinaisilla on niiden some tunnukset ja salasanat halussaan.

 12. Suurin osa kommentoinnista näyttää olevan kovin alatyylistä. Saahan Suomessa puolueita arvostella.
  Vähän muuttaen:
  Heräät maanantai aamuna ja uutisessa on, ettei Suomesta löydy yhtään somali. Että heitä ja kaikki muut ilmastonmuutoksen kannattajat ovat vaan hävinneet (ihan samaa minne.)
  Tuohan on vain tokaisu unenpöpperössä.

 13. En minaka tukka persu, mutta suomesa ei olla muu mamu-kriittine ja husu-kriittine puolue, ni siihe olla tuutumine. Itse haluta kunno kans.mielinen meininki eika USA nuoleskelu ja Roope Anka kunniotus.

 14. Vain äärimmäisen tyhmä, itsenäiseen ajatteluun kykenemätön on koukussa ilmastonmuutos huijaukseen.

 15. ”Heräät maanantai aamuna ja uutisessa on, ettei Suomesta löydy yhtään #muslimi. Että heitä ja kaikki muut ilmastonmuutoksen idealistit ovat vaan hävinneet (ihan samaa minne.)

  Tulisiko heitä ikävää? #SuomiSuomalaisille

  — U. K. Kekkonen”

 16. husu vois lähtee sinne pingo bango maahan huolehtimaan ihan omista asioistaan , leikkimään apinoitten ja norsujen kanssa. mistä intiasta sit olikaan, eiköhän siellä olis husun laiselle kaiffarille käytttöä nih ei tartte täällä pahoittaa mieltänsä persuista.

 17. Vittu mitä paskaa! UMPIPASKAA!
  En tunnista enää kotimaatani omakseni.
  Miksi näitä somppuja ei lähetetä sinne omaan maahansa minne kuuluvat?

 18. Nämä sotaisat kansat ei saisi saada mitään tilaa yhteikunnassa. He ja sotaisa alistava uskontonsa pitäisi lailla kieltää koko Euroopassa…Missään maassa ei mene hyvin mihin näitä on tullut massoittain, jokapaikassa on raiskaukset ja muu väkivalta lisääntynyt. Husu voisi palata sinne klaaniensa joukkoon lietsomaan vihaa. Me asumme kotimaassamme, Husu ei hän on Somali.

 19. Husu, olet tunkeutuja vieraalla maalla!
  Kuka sinua kaipaa tähän maahan?
  Miksi olet täällä, mikset palaa kotimaahasi?
  Mitäs jos joskus koittaa päivä jolloin sinut lähetetään sinne takaisin?
  Sitä odotellessa….

 20. täysin samaa mieltä husun kaa! Perus s on kontrolloitu oppositio hallaaho myöten koska he alkavat puhua juutalaisesta rahajärjestrelmästä joka tuhoaa suomea joilla on vapaamuurari maanpetturi kovassa otteessaan!

 21. Mistäs minä luin että ennenkuin Husu rupesi politiikkaan niin se oli Ruotsinlaivalla hyttisiivoajana. Mutta sai sieltäkin kenkää kun oli liikaa poissaoloja eikä työ oikein maistunut. Siksi kai se KEPU:n porukkaan niin hyvin sopikin.

  ”Siivousta jos Ruotsinlaivoilta asti”

 22. Ei tulisi ikävä elintasopakolaisia ja viherpunaeliittiä jos muuttaisivat ihanaan monikulttuuriseen Saksaan tai Ruotsiin. Tänne jäisivät tosisuomalaiset. Husun puheisiin voi asiallisesti sanottuna esittää faktuaalisen Suomen etua ajavan kommentin. Vihervasemmistopiirit eivät ole koskaan ajaneet Suomen etua. Suomen kurittaminen ilmastovalheisiin perustuen on hävytöntä.

 23. Ilmastonmuutoksen suurin syy on väestöräjähdys eli liikakuormitus.
  Jos sama henkilö on huolissaan ilmastonmuutoksesta mutta samalla tukee kaikkien kansojen holtitonta lisääntymistä, siinä on ristiriita.

 24. Voit pusuhuuli husu painua somalialaisen kamelin vittuun. Täällä sinua ja laisiasi ei kaivata yhtäkään. Tehkää meille se palvelus, että kuulemme aamulla, ”maassa ei yhtään somalia, maa on taas suomalaisien ja loisista vapaa”..

 25. Somalia on ainoa viemäri, jonne ”sen itsensä” syöttäjälle on oikea paikka. Ei muuta kuin opetelkoon uimaan ja uikoot sinne mistä on tullutkin.
  Kun islam ja sosialismi ”risteytetään”. Tuloksena on lisääntymiskykyinen hirviö, jota pahempaa ei ole koko maaimanhistorian aikana vielä ollut olemassa. Korkeintaan Tsingis Khan.

 26. Husu Husseinille vastaukseksi että eip tulisi ikävä vaikka joka ikinen islamin uskoinen häviäisi maan päältä niin maailma olisi paljon parempi paikka kaikille. Ja tämä on ihan MIELIPIDE katsomatta mihinkään poliittiseen instanssiin tai mielipiteeseen politiikasta. Tehdään maailmasta turvallisempi paikka kaikille naisille, lapsille, kristityille, ateisteille, homoille ja siis yleensäkin kaikille ei muslimeille.

 27. En minäkään katsoisi pahalla minkään uskontokuntien katoamista, sen enempää kuin persujen , kokkkareiden ta kepulaisten katoamista. En toivo heille kuitenkaan mitään
  pahaa, vaan ymmärryksen kautta tapahtuvaa mielenmuutosta. Jos sallimus ei kuitenkaan sitä suo, niin mennään näillä. Husulle, ja muillekkin suosittelen vanhaa hyvää: laske kymmenee, ennen entteriä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.