Euroopan ”vihapuhe ja rasismivahti” vaatii Suomelta mm. vihapuheryhmää jokaiselle poliisilaitokselle

  47
  Euroopan rasismin ja suvaitsemattomuuden vastainen komissio (European Commission against Racism and Intolerance, ECRI) on 10.9.2019 julkaissut viidennen Suomea koskevan raporttinsa. ECRI toki antaa Suomelle tunnustusta monista jo tehdyistä ja meneillään olevista toimenpiteistä mutta esittää kuitenkin Suomelle 20 suositusta rasismin ja suvaitsemattomuuden torjumiseksi.

  ECRI suosittaa muun muassa yhdenvertaisuusvaltuutetun toimivallan muuttamista siten, että siihen sisältyisi oikeus tutkia yksittäisiä, väitettyä työelämän syrjintää koskevia tapauksia ja oikeus nostaa kanteita tuomioistuimessa omasta aloitteestaan. Suosituksiin kuuluu tämän lisäksi yhdenvertaisuusvaltuutetun paikallisten ja alueellisten toimistojen avaamista ja riittävien resurssien turvaamista niille. Suosituksien myötä tasa-arvovaltuutetun määrärahoja suositellaan lisättäväksi.

  Vihapuheen ja viharikosten osalta ECRI suosittelee muun muassa kattavan tiedonkeruujärjestelmän luomista koskien rasistisia ja homo/transfobisia vihapuhe- ja viharikostapauksia sekä kattavan strategian laatimista rasistisen ja homo-/transfobisen vihapuheongelman ratkaisemiseksi.

  Vihapuheen ja viharikosten osalta lainvalvontaviranomaisten ja oikeuslaitoksen koulutusta tulisi laajentaa sekä vahvistaa näiden väitettyjen rikosten tutkintaa. Tämän toteuttamiseksi ECRI esittää, että Suomeen asetettaisiin oma vihapuheryhmä jokaiselle poliisilaitokselle.

  Raportissaan ECRI myöskin toistaa suosituksensa poliisista ja syyttäjäviranomaisista riippumattoman elimen perustamiseksi tutkimaan väitettyjä rotusyrjintä- ja poliisin väärinkäytöstapauksia. Poliisin monimuotoisuutta tulisi sen mukaan lisätä heijastamaan paremmin väestön monimuotoisuutta. Se myös toistaa suosituksensa, johdonmukaisesta ja kattavasta tietojen keräämisestä mm. etnisen alkuperän, kielen, uskonnon, sukupuolen ja kansalaisuuden perusteella.

  Tämän kaiken lisäksi suosituksissa on myös pakolaisten ja toissijaisen suojelun saajien perheenyhdistämistä koskevien määräysten tarkistaminen erityisesti toimeentuloedellytysten osalta perheenyhdistämisen helpottamiseksi ja kotouttamisen toimintasuunnitelman perusteellinen arviointi. Suomeksi, ECRI esittää perheenyhdistämisiä helpotettavaksi ja näiden sosiaalitukia lisättäväksi.

  Lähde: ECRI

  47 KOMMENTIT

  1. Ainavaan vajotaan syvempää mielipuolisuuteen. Ja sehän nyt on saletti, että moinen menee läpi.

  2. Ei yksisilmäiset, aivottomat lampaat edes reagoi.

   Ne vain määkivät kun viedään teurastettavksi.

   Koskaan ei tule tapahtumaan mitään heräämistä. Yrittäkää nyt jo ymmärää tämä asia.

   Aivoton lammaslauma voidaan ajaa rotkosta alas, laumalle vain näytetään että tätä tietä.

   Ainoa todellinen vastarinnan mahdollisuus on pienissä sissi ryhmissä.

   Vilpilliset vaalit ovat teatteria aivottomille lampaille. Telkkarista tulee yle ja radiosta mölyä.

  3. Mitään heräämistä ei tule tapahtumaan. Mitään muutosta ei tule tapahtumaan politiikan kautta.

   Suomalainen on niin kyykyssä ja alistettu että se ei edes itse ymmärrä sitä.

   Vaikka koti otettaisiin pois ja annettaisiin matuille suomalainen vain kiltisti alistuu.

   • Näin on .

    Oikea lammaskansa, alistuvainen ”herroja kumartava” ja sellaisia onkin helppo ”vedättää ja viedä kuin pässiä narussa”….. ja ne varmaan nauraa, että, kuinka tyhmää porukkaa, ne ottaa kaiken vastaan.

    Ja nämä ASIAT ovat tyhmyyttä. Monet Ihmiset ”ulisee” jostain pikku jutuista, kun ne ei näe koko kuvaa.

    Taikka kateellisuus; imetäänkö se jo äidinmaidossa” , ollaan kateellisia naapuille, tutuile, tai jollekkin jutuille….. katsotaan ”tosi tv potaskaa”, ihqua olla ” tähti” tai ”tähti somessa” vähän instaan kuvia ja sometetaan,, kuinka niinku ihqu oonkaan ,kuinka ihqua on…ei jumaleisson , mitä potaskaa….. hajoitetaan kansa niin niitä on sitten helppo hallita.
    Vähän tätä ”sirkushuvia niin se on siinä”.Minä en katso tv:tä lainkaan, miksi tuhlaisin aikaani sisältöön, mikä on ”roskaa kaikiltaosin mielestäni” tänäpäivänä!!!

    Roomassakin oli ”HAJOTA JA HALLITSE” METODI, KAIT TE MUISTATTE historian tunneilta!!!

    #Eivätkö monet suomalaiset ”lampaat” tajua , ettei tätä muuteta enää äänestämisellä eikä valittamisella, että voi kun se ja se on huonosti?KAIKKI ASIAT JA ARVOTTOMUUS ON IHAN PÄIN PERSETTÄ.KAIKKI!!! Tässä maassa.Tässä maassa pitää muuttaa ihan kaikki ja se tapahtuu VAIn kokonaisvaaltaisella muutoksella”

    Jumaleisson alan ja moni olla kypsä tähän maahan ja sen kansaan, joka on enimmäkseen ”ulkopäinjohdettua”, tietämätöntä ,laiskaa ottamaan selvää asioista.Ei kaikki toki.

    Tälläisen maan sietääkin ”tuhoutua”, jos siellä on niin saakelin tyhmää kansaa.
    Kiltteys ja kuuliaisuus ovat tyhmiä ominaisuuksia siis tyhmiä,luovutat ”voimasi” muille.

    Vahvuus ja soturimaisuus ja itsestäpäin johdettu toiminta ,kurinalaisuuus ovat hyveitä.
    Kyllä niitä oli joskus tässä kansassa.

    Viimeinen sammuttakoon valot.Olen niiiiiiin pettynyt niiiiiiiiin moniinn suomalaisiin miehiin.Kaipaan edellisten polvien ”jämäköitä sotureita”-ne ovat mullan alla.

    Suuttukaa joskus…”ai perkele jumalauta”.Katsokaa vaikka Rokka-Lammio vuoropuhelu Tuntemattomasta…fanitan Rokkaa…siinä MIES!!!! Ei mikään ”hipsuntipsun” tyyppi.Tälläisiä oli ennen vanhaan , muistan eli ei ole mitään fiktiota.

    ugh olen kirjoottanut.Herätkää ja suuttukaa joskus… perkele!!!Siinä on voimaa niin, että tanner ”tömisee”.

  4. Asunnothan on jo otettu pois suomalaisilta ja annettu matuille.

   Suomi on jo täysihoitola matuille jonka kantaväestö maksaa.

  5. Viranomaisten toiminta ei pidä olla demokratiaa vaan lakiin perustuvaa. Siksi on täysin järjetöntä että demokratia laajennetaan ulottumaan viranomaispuolelle.

   Jo nyt on nähtävissä tämä lakia venyttävä demokratia oikeusasteiden pääröksissä. Viher-vasemmistolaisia ei tuomita tai jos tuomitaan niin asteikon minimin mukaan. Suurin osa esim. rikossyyteistä jätetään syyksilukematta ja joistain lillukanvarsista tulee keskeisiä. Samalla tavalla faktojen levittäminen ja tosiasioiden julkaiseminen sekä julkisen keskutelun salliminen oli syyksiluettavisssa mm. Magneettimedian oikeudenkäynissä sekä Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen kieltokanteessa.

   Vihreät ovat entisiä Taistolaisia ja telaketju-kommunisteja. Miksei Suomen kansa ymmärrä sitä? Jopa Linkola erosi vihreista parin vuoden jälkeen kun ymmärsi etteivät kommunistit uusissa vaatteissa aja luonnon etua. Ainakaan sen jälkeen kun homot saatiin porukkaan ääniharaviksi.

   Willie Brandtin suurin unelma oli ”yhtenäinen sosialistinen eurooppa”. Ja sitä kohti olemme marssimassa kovaa vauhta. Paitsi että tuo ”sosialistinen” on muttunut ”diktatuuriseksi” jo viisi vuotta sitten. Sen jälkeen on yksi ihminen pystynyt määräämään mitä koko eurooppa tekee. Tai miten toimii. Se on pystynyt vaikuttamaan käsittämättömällä tavalla viranomaisten tomintaan, kumoten heidän lakeihin perustuvat velvollisuutensa. Ja se o pystynyt vaikuttamaan maan oikeuslaitoksiin, jotka ovat tehneet lakeihin perustumattomia päätöksiä. Eli lainvastaisia päätöksiä.

   Vai mitä sanotte mama-Merkelistä?

   • DDR-Merkel johtaa yhdessä Rotschild-agentti Macronin kanssa kantaeurooppalaisten valkoista etnistä kansanmurhaa EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman mukaisesti.

   • Ilmeisesti ex-vihreä Eero Paloheimokin tunsi olevansa kuin muukalainen vieraassa maassa, kun kaikkein hulluimmat taistolaiskommunistit olivat saaneet vihreät komentoonsa:

    ”Massiivista maahanmuuttoa pitää vastustaa lukuisista syistä, jotka ovat paitsi ympäristöpoliittisia, myös todellista monikulttuuria tukevia ja puhtaan taloudellisia. Vain keskeneräiseksi jäänyt ajattelu ei tätä myönnä. Kuten ilmastomuutoksen vastustaminen, on massamuuton vastustaminen maailmanlaajuinen ympäristöteko.

    Tämän vastakohta ei ISÄNMAALLISUUS ole. Senhän – kaikkialla maailmassa hyväksytyn sisäisen voimavaran – ovat UUSKIELEN MUOKKAAJAT MUUTTANEET [kommunistisen Frankfurtin koulukunnan mädätysoppeja soveltavat kulttuurimarxistit] kansallismielisyydeksi, sitten natsismiksi, rasismiksi ja ties miksi. Kiinalaiset ovat hyvin isänmaallisia ja amerikkalaiset ylpeitä amerikkalaisuudestaan. Miksi pikkuruisen Suomen pitäisi olla epäisänmaallisuuden opettaja maailmassa? Älkää olko hyödyllisiä idiootteja! Reilu itsekkyys on varotoimi. Typeryys globaaleissa asioissa taas on – vain typeryyttä.” – http://www.eeropaloheimo.fi/lapsellista-riitelya/

    (Valitettavasti myös Paloheimo kuitenkin on ilmastohuijaus-aivopesty – eipä uskoisi!)

  6. Rasismi ja suvaitsemattomuus on helpointa torjua palauttamalla sen aiheuttajat sekä pitämällä maa suljettuna islamia kumartavilta henkilöiltä.
   Poliitikot, virkamiehet ja valtamedian toimittajat ovat maailmankaikkeuden tyhmintä porukkaa.

  7. Mielisairaalan ovi on jäänyt auki… potilaat juoksevat valtoimenaan ja perustavat jotain ihme virastoja. Tehkää nyt jo asialle jotain. Tämä alkaa olla tosi kiusallista.

  8. Tuppuraisen ja kumppanien tilaama ’ojennus’ jotta saisivat hieman hartioita omien aivoituksiensa taakse kansalaisten mielissä.

  9. Ei ole rasismia vastustaa niiden maahamme tuloa joiden tavat ja uskonnon määräykset ovat vastoin lakejamme, demokratiaa, ihmisoikeuksia, tasa-arvoa, sivistystä ja tervettä järkeä!
   He pysykööt kaukana Suomesta!

  10. EU: Pelkästä siirtolaisuutta kritisoivastakin puheesta rikos
   Tätä on vaikea uskoa todeksi, mutta globaalin siirtolaissopimuksen (Global Compact on Migration) suhteen painajaisia pahemmat näkymät ovat edessä. Tällä videolla näytetään, kuinka EU:n Strasbourgissa pidetyssä lehdistötilaisuudessa kerrotaan suoraan, että kyseisellä sopimuksella ”massasiirtolaisuus laillistetaan” ja vihapuheen määritelmää laajennetaan:
   Vihapuheen määritelmää laajennetaan niin, että jo pelkästä ”siirtolaispuheestakin” tulee rikos. Ilmeisesti tässä tarkoitetaan kriittisyyttä siirtolaisuutta kohtaan. Samaten, jos media kirjoittaa siirtolaisuudesta kriittiseen sävyyn, media voidaan lakkauttaa kokonaan.

   Osallistujamaiden tulee allekirjoittaa sopimus 10.-11.12. pidettävässä Marrakechin kokouksessa. Viitataanko videolla viime vuoden kokoukseen, jossa sisäministeri Kai Mykkänen kävi edustamassa Suomea vai vieläkö sopimusta vahvistetaan allekirjoituksin? Sopimus ei ole juridisesti sitova, mutta muodostaa kehykset, jonka mukaan sopimusmaiden tulee uusia lainsäädäntöään.

   Jos ja kun tämä sairas ja hirveä orwellilainen skenaario toteutuu, niin mitä ihmisoikeuksiensa puolesta taisteleva kansalainen voi muuta tehdä kuin asettua koko laillista yhteiskuntaa vastaan ja alkaa hautoa vallankumouksellisia ajatuksia? Sitoutuminen tällaiseen orwellilaiseen yhteiskuntaan tulee heikkenemään varmasti.
   https://kantasuomalainen.net/2019/09/10/eu-pelkasta-siirtolaisuutta-kritisoivastakin-puheesta-rikos/

   • ”kun tämä sairas ja hirveä orwellilainen skenaario toteutuu, niin mitä ihmisoikeuksiensa puolesta taisteleva kansalainen voi muuta tehdä kuin asettua koko laillista yhteiskuntaa vastaan…”

    Juuri näin.

    On vain kaksi vaihtoehtoa.

    Alistua ja tuhoutua. Tai taistella.

    Suomalainen mies kuin luotu sissitoimintaa varten.

    Kun poliittisen ratkaisun löytäminen vaikuttaa mahdottomalta ei jäljelle jää kuin taisteleminen.

    If we wait too long it will be too late.

  11. ”tarkistaminen erityisesti toimeentuloedellytysten osalta perheenyhdistämisen helpottamiseksi ja kotouttamisen toimintasuunnitelman perusteellinen arviointi. Suomeksi, ECRI esittää perheenyhdistämisiä helpotettavaksi ja näiden sosiaalitukia lisättäväksi.”

   Mitä tuo tarkoittaa käytännössä on helpottaa ja moninkertaista sosiaalituet ulkomaalaisialle, koska nykyiset 4,4 kertaa suuremmat kuin kantaväestöllä ei vielä riitä. Yritettään saada 6-10 kertaa suuremmiksi kuin kantiksilla.

   • Tuo oli todella hyvä linkki asd. Toivottavasti jokainen lukee sen. Siinä on keinot taistella vastaan ja tuo antaa toivoa.

  12. Pääministeri Juha Sipilä on sanonut, että vihapuhe on rikos. Sipilä on väärässä.

   Vihapuhe ei ole rikos. Vihapuhe on ihmisoikeus.

   Jokaisella ihmisellä on oikeus tuntea vihaa pahuutta, vääryyttä ja epäoikeudenmukaisuutta kohtaan ja ilmaista vihan tunteensa puhein tai kirjoituksin.

   Tämän oikeutetun vihan leimaaminen rikokseksi on väärä syytös. Suomen laissa ei ole pykälää, jossa vihapuhe kriminalisoitaisiin. Ja vaikka olisikin, sellainen olisi väärä laki.

   Kyseessä onkin maailmanlaajuinen raha- ja valtaeliitin propagoima yritys yhdenmukaistaa kaikkien ihmisten ajattelua orwellimaiseen ja diktatuuriseen tyyliin niin, että kaikkien pitää olla samaa mieltä tai muutoin on ajatusrikollinen. Kyseessä on itse asiassa kommunismi, joka on verhoutunut kulttuurimarxismin kaapuun.

   Kuitenkaan mielipiderikoksia ei ole oikeasti olemassa. On vain erilaisia mielipiteitä, jotka pitäisi sallia suvaitsevaisuuden ja demokratian takia. Nykyajan suvaitsevaisto ei kuitenkaan suvaitse muita kuin omia mielipiteitään, mikä on johtanut eri mieltä olevien sensurointiin ja nyt siis myös rikollisiksi syyttämiseen.

   Hyvät suomalaiset, älkää äänestäkö ensi kevään eduskuntavaaleissa näitä yhteen ajatusmuottiin pakottajia. He ovat olevinaan liberaaleja, mutta he ovat itse asiassa diktatuurisia ja suomalaisia vastaan.

   Teillä on täysi oikeus, ihmisoikeus, tuntea vihaa ja pettymystä Suomessa harjoitetun politiikan takia. Ilmaiskaa vihanne myös äänestyskopissa.

   https://blogit.kansalainen.fi/vihapuhe-on-ihmisoikeus/

  13. Ilmeisesti lammaslauma ei sitten niellyt valhetta sotapakolaisista, turvapaikanhakijoista ja korkeasti koulutetuista vapaaehtoisesti, joten se pitää tunkea heidän kurkuistaan alas diktatuurin ja poliisivaltion ottein.

  14. Koko sukuni tiesi jo vuosia ennen rikoksilla tehtyä eu syöpään liittymistä mihin suomi tulee ajautumaan, mutta ei ollut siltikään aavistusta siitä helvetistä mikä oli tulossa.

  15. Täytyy erikseen mainita isot kiitokset seuraaville tiedon levittäjille Kalergi-suunnitelma ja CFF. Toivottavasti jatkatte samaan malliin teidän linkkejänne on tärkeä lukea ja tieto leviää. Tietoa on nykyään paljon mutta kaikki eivät tiedä mistä hakea. Kiitos teille!

  16. Ei Suomessa asu yhtä suomalaista kansaa eli tässä maassa asuu…

   HYVIN HETEROGEENINEN PORUKKA, historiaa tutkimalla asia selviää ja tämä pitää vieläkin paikkansa, täällä on SIIS monia ja…
   …. juurikin niillä suomensukuisilla , joilla ON ETIIKKA, JA VIISAUS, HYVYYS , TOTUUDEN HENKI JNE…ELI KAIKKI KAUNIIT JA HYVEELLISET OMINAISUUDET EIVÄT OLE MISSÄÄN ENÄÄ VALLANKAHVASSA TÄSSÄ ESI-ISIEN MAASSA ja……tämä kaikki on nähtävillä kaikessa.Kaikki on sekaisin kuin seinäkello.

   ”TOTUUDEN HENKI JOHDATA MEITÄ JA SUOJELUS JA VARJELUS RAKKAALLE ISÄNMAALLE JA SEN SUOMENSUKUISELLE KANSALLE JA HEIMOILLE”.

   LUKEKAA OIKEAA HISTORIAA, SIELTÄ LÖYTYY VASTAUKSET KAIKKEEN TÄHÄN KAUHEUTEEN, MITÄ ELÄMME.

   Ennen vanhaan ihmiset rukoilivat, elämä oli arjen työtä ja oli PYHÄPÄIVÄ LEPOPÄIVÄ, ELÄMÄ oli jaksottunut , siinä oli rytmi-tätä ei enää ole.

   Talonpojilla oli itsenäisyys eikä elämä ollut tälläistä kontollia, missä elämme ikäänkuin joku olisi ottanut Luojan paikan.Ruokahan on tärkein elämää ylläpitäviä asioita, samoin vesi.

   Rukous toimii kollektiiviset erittäin HYVÄNÄ TAPANA YLLÄPITÄÄ TOTUUDEN JA HYVYYDEN VOIMIA, RAKKAUDEN UNIVERSAALIA ENERGIAA.
   Vetoan teihin kaikkiin aidosti isänmallisiin ihmisiin RUKOILKAA.Siinä on hyvä energia, suojelus ja varjelus tälle maalle ja kaikelle.Olkaatarkkoja, kun kohtaatte ihmisiä, kaikki ei ole sitä,miltä ehkä vaikuttaisi.Eksyttäjiä riittää tänäpäivänä.

   Herra siunatkoon meitä ja varjelkoon meitä.Herra kirkastakoon kasvonsa meidän puoleemme ja olkoon meille armollinen.

   Isä meidän ,joka olet taivaassa ( osaatte tämän , opittiin koulussa ja rippikoulussa)…päästä meidät pahasta.

   Totuuden Henki, johda sinä meitä…..
   Suojaus ja varjelus Suomelle.

  17. tymät gojimit saa mitä tyhmät välinpitämättömät gojimit tilaa! Vituttaa vaan kun täyspäiset saa ja joutuu kärsimään tyhmien gojimi massojen takia!!

  18. Vihapuheryhmiä kaikille poliisilaitoksille? Erillinen viranomainen jolla syyteoikeus, oikeuslaitoksen ohi? Mitä helvettiä tää on?

  19. Tätä ei Suomessa Polpo veisi demlakommunisti-tuomareiden lavastamaan näytösoikeudenkäyntiin tuomittavaksi, koska on kysymys EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman toteuttamista edistävästä asiasta:

   ”Suosittu rap-artisti vaatii Ruotsissa valkoihoisten tappamista, ryöstämistä ja naisten kaappaamista

   Sosiaaliset mediat, valtamedia, viranomaiset, eivätkä poliitikot reagoi valkoisiin kohdistuvaan rasismiin. Tämä on nähtävissä Ruotsissa, jossa rap-artisti lietsoo avoimesti valkoihoisiin kohdistuvaa väkivaltaa…”

   Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2019/09/11/rap-artisti-vaatii-ruotsissa-valkoihoisten-tappamista-ryostamista-ja-valkoisten-naisten-kaappaamista/

   ”Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be ”New Norm””,
   https://www.breitbart.com/europe/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/

   • Mikä on Demla?

    ”Kirjainyhdistelmä Demla (ent. Suomen Demokraattiset Lakimiehet) on monille etäisesti tuttu. Se symboloi Suomen oikeuslaitoksen poliittista korruptiota. Demla on kommunistien vuonna 1954 perustama vasemmistolainen lakimiesyhdistys, joka Neuvostoliiton aikana piti tiiviisti yhteyttä idän ”edistyksellisiin” (so. kommunisteihin). Sen tavoitteena on ohjailla suomalaista oikeusjärjestelmää ja lainsäädäntöä oman poliittisen arvopohjansa mukaisesti. Sillä on kautta historiansa ollut huomattavasti valtaa maassamme, ja monet Demlan jäsenistä ovat kuuluneet presidenttiä (Halonen) ja pääministeriä (Jäätteenmäki) myöten korkeimpaan valtiojohtoomme. Juuri järjestön vaikutusvalta tekee siitä vaarallisen; demlalaiset ovat perinteisesti olleet avainasemassa esimerkiksi Suomen maahanmuuttopolitiikasta päätettäessä.

    Vasemmiston taktiikoille uskollisena Demla on julkilausumissaan piilottanut todelliset tavoitteensa ympäripyöreän ihmisoikeushötön taakse. Kommunismin edistäminen on sittemmin vaihtunut monikulttuurin kannattamiseen ja muun muassa aseiden omistusoikeuden vastustamiseen. 2000-luvulla demlalaisten toiminta on herättänyt suomalaisissa närkästystä etenkin siksi, että yhdistyksen jäsenet ovat pyrkineet aktiivisesti rajoittamaan suomalaisten sananvapautta oikeusteitse.

    Ruben Stiller totesi taannoin Yle Puheen keskusteluohjelmassa, että Suomeen tarvittaisiin lakimiesryhmä, joka ottaisi asiakseen ”rasistien” (eli monikulttuurisuutta vastustavien) jatkuvan ahdistelun. Demla on juuri se ryhmä.” http://www.magneettimedia.com/mika-on-demla/

  20. Jos ECRI:n vaatimuksiin suostutaan, tulee lisää vaatimuksia loputtomiin. ECRI:lle ei riitä edes suomalaisten tuhoaminen.

  21. Taistelemme uuden itsenäisyyden puolesta

   Me emme aio katsoa vierestä, kun siirtolaismassat raiskaavat suomalaislapsia poliisin pyrkiessä parhaansa mukaan piilottamaan rikokset julkisuudelta. Emme suostu antamaan anteeksi petturipoliitikoille, jotka myyvät ympäristömme, hyvinvointimme ja itsenäisyytemme Goldman Sachsin ja George Sorosin kansainväliselle kartellille. Emme lopeta työtämme ennen kuin olemme turvanneet verenperimältään suomalaisen Suomen, jolla on täydellinen lainsäädännöllinen, taloudellinen ja puolustuspoliittinen itsemääräämisoikeus.

   Olemme tekijöiden liike, sillä uskomme, että propaganda ja toiminta tukevat toisiaan. Poliittinen analyysi on voimatonta, elleivät kansallismieliset uskalla seistä kaduilla puolustamassa asiaansa. Siksi kutsumme mukaamme määrätietoisia suomalaisia, jotka tietävät, että on aika siirtyä sanoista tekoihin!

   https://kohtivapautta.com/

  22. Kannatan vihapuheryhmien perustamista jokaiselle poliisilatokselle. Ryhmään valinta tapahtukoon äänestyksellä netin kautta. Ehdokkaan on täytettävä tiukat kriteerit. Erityisenä ansiona voisi pitää aiempaa vihapuhetuomiota, kuulumista Soldiers of Odiniin, Suomen Kansa Ensin – liikkeen perustajajäseniin, PVL:ään, sekä Junes Lokan opetuslapsiin. Ryhmät voisivat esittää polliiseille aitoa, konstailematonta vihapuhetta aamusta iltaan, kahvi-donitsitauoille Jösse Järvenpää musisoimaan, Toki syyttämättäjättämistakuut saatava ryhmille. Rahoitusvinkkejä voisi anoa Aarniolta, Postilta ja tuulimyllyjengeiltä.

  23. Tämä ulkomailta tullut nootti on selvästi Suomesta alkunsa saanut tilaustyö. Suomi on edelleen suvereeni valtio, joka itse päättää suhtautumisestaan sananvapauteen, mielipidevapauteen ja ulkomaalaisiin.

   • USA:ssa Anti Defamation League niminen kansalaisjärjestö on kehitellyt tämän vihapuhe-käsitteen. Nimellinen tarkoitus on käydä vähemmistöihin, lähinnä juutalaisiin kohdistuvan vihamielisen puheen ja mustamaalauksen kimppuun ja ajaa lainsäädäntöön pykäliä, joilla syrjivä puhe voidaan kriminalisoida. Tärkeää on myös yhteydenpito mediaan ja erityisesti some-alustojen tarjoajiin, joiden vaaditaan poistamaan ”vihapuhe” pois alustoiltaan.
    Oikea tarkoitus on aiheuttaa harmia niille, joista ”kansalais”järjestön taustalla lymyävät eliittiä edustavat tahot eivät pidä ja ehkäistä näiden tahojen toimenpiteiden arvostelu. Mainitut vähemmistöt ovat esillä vain suojakilpenä. Ei niitä kukaan oikeasti halua suojella, mutta niiden uhristatus kelpaa kyllä. ADL ja kaltaisensa järjestöt tuottavat itse vihapuhetta poliittisia vastustajiaan vastaan, sensuroivat näiden mielipiteitä ja saattavat nämä pulaan manipuloidun lainsäädännön ja aivopestyn virkavallan ja oikeuslaitoksen avulla.
    Nuo järjestöt ovat psyykkisen terrorin, vainon ja kansanmurhan välineitä. Niiden uhrijoukkona ovat miljoonapäiset kansat ja ISIS ja al-Qaida ovat niiden rinnalla vain pikkutekijöitä.

  24. Kunnon mulkero tuossa kuvassa tuo lasipäinen paviaani.
   Korkeasaareen metri kertaa kaksi kokoiseen häkkiin heilumaan
   ja vihahöpisemään yksikseen.

  25. Ne jotka ovat nyt 10-50 vuotiaita on pahin edessä. Mikäli haluamme selviytyä, mikäli haluamme elää yhteiskunnassa jossa valkoiset ovat enemmistössä on jotain alettava tekemään nopeasti. Syntyvyyttä ei saada enää nousuun. Poliittinen ratkaisu on jo karannut ulottumattomiin.

   Hälyttävä tuore tieto valtameren toiselta puolelta!

   The End of White America Is Now Assured
   The only question is the fate of the remnants

   https://russia-insider.com/en/end-white-america-now-assured/ri27594

  VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.