Nykysuomen haastattelussa Suomen Kansa Ensin-puolueen puheenjohtaja Riikka Salmi

16
Suomen Kansa Ensin-puolue, tutummin SKE on jo pitkän tovin ollut todellisessa myrskyn silmässä milloin sisäisten erimielisyyksien ja milloin ulkopuolelta tulleiden paineiden vuoksi. Nyt puolueen tilanne näyttää kuitenkin rauhoittuneen ja keväällä 2019 puolueen johtoon noussut, sittemmin myöskin oikeuslaitoksen betonoima puheenjohtaja Riikka Salmi antoi pyynnöstä lyhyen haastattelun Nykysuomelle.

Riikka Salmen haastattelu – Sanasta sanaan

Millaiset tunnelmat puolueessa oli eduskuntavaalien jälkeen?

– Puolueen tunnelmat olivat sekä eduskunta- että eurovaalienkin jälkeen hämmentyneet ja surulliset. Vaalien tulokset olivat jääneet heikoiksi, sekä samalla puolueessa  käytiin  läpi oikeustoimia liittyen joulukuussa pidettyyn ylimääräiseen jäsenkokoukseen.Vaalikampanjaa oli käyty paikoitellen epäasiallisesti ja epäonnistuminen vaalikampanjan strategioinnissa oli selvä. Puolueessa jäsenistö eli lähinnä odottavalla kannalla ja toivoi, että asiat saadaan pian kuntoon ja lailliselle tielle, jotta pääsisimme jatkamaan puolueen rakennustyötä.

Kuinka jäsenmäärä on kehittynyt perustamisen jälkeen

– Yhdistyksen perustamiskokouksessa oli kymmenen henkeä.Yhdistyksellä ja nykyisellä puolueella on ollut tasainen jäsenmäärän kasvu aina vaaleihin saakka puolueen ollessa vielä yhtenäinen. Puolueen ollessa ns. pysähtyneessä tilassa oikeustoimien aikana ei luonnollisesti jäsenmäärä kasvanut. Nyt uuden hallituksen aloitettua työskentelynsä on jäsenvalinnat jälleen käynnistyneet vilkkaasti. Jäsenmäärä on tällä hetkellä kolminumeroinen.

Millainen henki puolueessa on? Miten kohti kuntavaaleja 2021?

– Nyt uuden hallituksen aloitettua toimintansa on puolueen henki toiveikas ja eteenpäin suuntautunut ja puolueen tulevaisuuteen vahvasti uskova. Työtä uudella puolueella on paljon edessään ,mutta usko asiaan tsemppaa meitä vahvasti eteenpäin. Kuntavaaleihin valmistautumisen aloitamme mahdollisimman pian kunhan saamme taas puolueen perustoiminnat kuntoon. Meille puolueena tärkeintä on olla suomalaisten puolue, joka laittaa oman kansan kaiken muun edelle poliittisissa kysymyksissä. Olennaista on suomalaisten elinolosuhteiden parantaminen. Olemme kansallismielinen puolue ja tässä tilanteessa missä Suomi on nyt 2019 tarvetta ajamillemme tavoitteille ja arvoille todentotta on.

Ja lopuksi melkeinpä jokaisesta haastattelujen pohjalta tehdystä jutusta tuttu kysymys loppuun, mitä haluaisit sanoa tätä lukeville suomalaisille?

– Suomalaisille haluaisin sanoa, että nyt jos koskaan tarvitaan yhteishenkeä lähteä puolustamaan tätä maata ja kansaa. Meillä ei ole aikaa hukattavaksi.Nyt on suomalaisten pidettävä tämän maan puolta enemmän kuin pitkää aikaan aikaisemmin. Nyt on laitettava Suomen Kansa Ensin.

Kiitos haastattelusta!

Riikka Salmen linjapuheen voit katsoa täältä tai oheisesta ikkunasta.

Lähde: Riikka Salmi/SKE

 

16 KOMMENTIT

 1. CFF Tietosi ei ole ajan tasalla. Marco _oli_ puheenjohtaja ja kehno sellainen olikin. Suosittelen tutustumaan muunmuassa oikeuden materiaaleihin mitä on netissä saatavilla kun osaa vaan hakea 😉 Jos ei jaksa lukea niin videoita on myös aiheesta paljon saatavilla missä selvitetään sken nykyinen tilanne ja hallitus. Hyvää syksyä 🙂

 2. SKE ilman De witin johtajuutta on Suomen Kansalle yhtä tarpeellinen kuin peräpukamat. Persut 2.0 -yksikin valeoppositio olisi riittänyt oikein mainiosti.

  Minulla on vain yksi kysymys SKE:lle: Paljonko teille maksettiin?

 3. Eli nyt voi erota puolueesta ja äänestää taas persuja, kun SKE muuttui ns maltilliseksi persukopioksi. Korruptoituneen globalistieliitin kimppuun pitää hyökätä täysillä ja paljastaa niiden rikokset niinkuin (vihattu) Marco teki. Nyt puolue on kaapattu ja tulee pikkuhiljaa häipymään puolue kartalta niinkuin on tarkoituskin. Suomeen on hankala perustaa uusia puolueita saatika saada tasapuolista media aikaa mainostaa itseään. Siksipä verovaroin toimivan ylen kuuluisi mainostaa varsinkin uusia puolueita ja tuoda julki niiden tavoitteita. Vanhat puolueet jo tunnetaan ja ne eivät tarvitse median esittelyjä. Varsinkin ennen vaaleja olisi hyvä tehdä lähetyksiä pelkistä uusista puolueista. Vaalitenteissä sitten vanhat ja uudet. Se olisi demokratiaa.
  Nyt on SE puolue laittomassa tilassa ja SKE kaapattu ym…

  • Seurasin SKE:n varhaista taivalta Marco de Wittin johdossa ja touhu oli kieltämättä erikoista ja vauhdikasta. Marco on ideanikkari ja paljon älykkäämpi kuin, mitä arvostelijansa antavat ymmärtää. Lopulta touhu kaatui, kun puolueen kärkihahmot alkoivat olla liian eksentrisiä tai elämäntavaltaan boheemeja katajaisen kansan suvaita, ymmärtää tai samaistua. Tarvittiin miedompi vaihtoehto, jolla ikävä kyllä on vain vähän uutta annettavaa suomalaiseen puoluekenttään. En usko, että tämä uusi SKE pystyy ilmaisemaan eroa persuihin riittävän selkeästi.

   MdW:n kohtelu oli ala-arvoista kaiken aikaa. Ideoihinsa ei vastattu argumentoinnilla, vaan hyökättiin mustamaalaavasti henkilöön. Esitettiin syytöksiä, joissa ei määritelty tarkasti, mitä väärää mies oli tehnyt. Sitten otettiin riemulla vastaan mieheen kohdistunut nettisensuuri, virkavallan vaino, demlan oikeusapu puolueen kaatamisessa ja Antifan apu kenttätyön sabotoinnissa. Mies ajettiin niin ahtaaseen rakoon, että tekemänsä virheet ja ylilyönnit oli sitten helppo käyttää häntä vastaan.

  • Mitäs järkeä on erota SKEstä ja äänestää Persuja kun Riikka Salmen SKE on yhtä löysä maahanmuutton suhteen kuin Persut. Riikka Salmi on persujen rahoittama myyrä mistään muusta ei ole kyse.

   Marco de wit on edelleen SKEn vaaleilla yksimielisesti äänestämä puheenjohtaja ja Riikka Salmen SKEn vallankaapaus asia on oikeudessa käsiteltävänä. Suomen oikeuslaiton ei ole vielä antanut tuomiota.

 4. Hyvä juttu että siitä -rahat mulle ensin- tyypistä päästiin eroon. marcon karkottaa kummasti ympäriltään tasaisesti ihmiset ja joka hanke jossa mukana menee plörinäksi.tulee lähinnä kysymys kuka se hajottaja on… Itse on helppo tietää syy kaikki eivät vaan tajua vaikka vierestä näkevät

 5. Hienoa Riikka! Marco ei saanut aikaiseksi kun hajoitusta ja nykyään ei hän edes uskalla miekkaroida kun koraaninheittely meni överiksi. Nyt skelle paljon tapahtumia niin kyllä se siitä pikkuhiljaa työllä lähtee eteenpäin. Kuten ylemmässä kommenteissakin mainitaan välillä tosiaan näytti siltä että puolue oli joillekkin vain rahankeruu keino. Uuteen porukkaan luotan sataprosenttisesti ettei näin enää ole. Hyvä uudistunut ske.

 6. Näin SUPO:n soluttaudu – sabotoi – sieppaa -taktiikka toimii. Tämän jälkeen nähtäneen vielä Grande Finale: sulauta, kun SKE-maltilliset ja Riikka Salmen kotipuolue Persut yhdistyvät.

  • Epäilen ennemmin että yksi henkilö joka on tuhonnut kaikki isänmaalliset hankkeet ja tukijansa ympäriltä olisi supon hommissa. kannattaa mietiä kuka täsmäisi tohon 😀

   • Muutama vuosi sitten oli esilä vuodettu tieto, että SUPO olisi soluttanut kansallismielisiin entisiä eläinaktivisteja. Parilla henkilöllä on viherliberaali tausta. Toisaalta puolueen linjan maltillistaminenkin palvelee samaa tahoa. Kyseessä voi olla tuplasolutuskin eli sabotaasi ja haltuunotto suunnanmuutoksineen, jotta kannattajat saadaan pidettyä aisoissa.

  • Luultavasti persut ja supo tekee yhteistyötä estääkseen kansallismielisen liikken synnyn Suomeen. Persut äänesti poliisivaltion puolesta eduskunnassa ja persut kannattaa EUssa ja eurossa pysymistä.

 7. Riikka Salmi vaikuttaa mukavalta ihmiseltä, kun Marco de Wit oli ehkä joskus epämukavakin. Se nyt vaan sitten on niin, ettei mukava puoluejohtaja vielä takaa puolueelle menestystä. Nukkuvien puoleesta jos saa kolmasosan liikkeelle, niin on heti keskisuuri puolue, että onhan sitä potentiaalia tietenkin.

  • Niin kait se Marco de wit on epämukava teille persuille kun paljasti persujen kusetuksen. Riikka salmi taas kannattaa persuja ja on siis yksi valeoppositio lisää Suomeen.

 8. Viimeistään 29.12.2018 kakkamake paljasti kelvottomuutensa ja sen, että joku puolue tai Suomi ovat hänelle 1 paskan maku. Hänelle ainoa tärkeä asia on hän itse. Surkuteltavaa, että joillakin on Kakkamake messiaanaan samaan tapaan kuin Greta liian monella. Harmiteltavaa, että maailmassa on paljon hoopotettavia, l. vaikutteille ja vaikuttajille alttiita.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.