Mauri Peltokangas: ”Mies ei vieläkään voi synnyttää mutta…”

15
Oppikirja, jossa ylä-asteikäisille koululaisille väitettiin kiven kovana faktana, että mieskin voi synnyttää on herättänyt voimakasta keskustelua sosiaalisessa mediassa. Kirjan tekijä Jaakko Lindfors on lähtenyt peitsen taittoon Perussuomalaisten kansanedustaja Mauri Peltokankaan kanssa ja veti myöskin natsikortin esiin videovastineessaan Peltokankaalle.

Ohessa Peltokankaan viimeisin vastaus Lindforsille. Videolla kansanedustaja tekee voimakkaan lupauksen kirjan tekijöille, mutta ilmaisee myöskin tyytyväisyytensä Lindforsin vastineeseen: Mies ei voi synnyttää mutta…

Lähde: Facebook/Mauri Peltokangas/Jaakko Lindfors

15 KOMMENTIT

 1. mistä hel###ä noita lindforsseja sikiää, täysin idioottimaista, ja tuputetaan nuorisolle ihan pelkkää sontaa…uskomatonta että tollaista saa edes painaa kirjoiksi…ei voi olla totta, kyllä päivä päivältä maailma tulee hullummaksi jos annetaan tollaisten hullujen tehdä oppikirjoja, oksetuttaa…….jotain tollkkua pitäisi olla… jos veroilmoituksen täyttäisi samalla logiikalla kuin lindforssin aivot toimii, joutuisi hourulaan loppu ijäksi..

 2. Jotenkin sitä ihan havahtuu, kun kaiken turruttavan YLE-paskan keskeltä kuuluukin terveen järjen ääni. Kiitos tästä!

 3. Suomen koulujärjestelmä tulisi pikaisesti puhdistaa vihervasemmiston kulttuurimarxismista, ennenkuin nämä mädättäjät saavat aikaan peruuttamatonta vahinkoa lapsissamme.

  • Ne on jo saaneet. Nuoret pojat ovat merkittävästi syrjäytyneet ja mielenterveysongelmat nousseet ennätyskorkealle. Oman lisänsä tuovat matupennut.

 4. Monikohan Nykysuomea lukeva mies on synnyttänyt?Laittakaa rohkeasti tänne vain kuulumisia. Voi olla että aika hiljaista on.

 5. Sukupuolia on uros ja naaras nisäkkäillä joka ihminenkin on.
  Sukupuolta ei voi korjata tai vaihtaa.
  Leikkelemällä saadaan aikaiseksi epäihminen, ei oikeata sukupuolta.
  Vikahan on korvien välissä jos ei tunnu oikealta se sukupuoli mikä on. Siis KORVIENVÄLI KORJAUKSEEN!

 6. Eihän sitä miehillä ole kuin se yksi aukko, jonne päivä ei paista. Syntyisikö näitä lindforsseja sitten sieltä, kun asiasta osataan puhua ikään kuin oman kokemuksen kautta.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.