Tampere-city seal of approval: Anarkistit tervetulleita Kansalaisvaikuttamisen juhlapäivään, Suomalaisapu ry. ei

26
Mm. ruoka- ja vaateapua vähävaraisille suomalaisperheille tarjoavaa Suomalaisapu ry:tä ei hyväksytty esittelemään toimintaansa Tampereella järjestettävään Kansalaisvaikuttamisen juhlapäivään. 

Järjestäjän, Tampereen kaupungin mukaan yhdistyksen toiminta on kaupungin eettisten periaatteiden vastaista ja Suomalaisapu ry:n osallistumisesta saattaisi kaupungin yhdistykselle toimittaman tarkennuksen mukaan aiheutua jopa mainehaittaa Tampereelle.

Erikoisen kaupungin päätöksestä tekee se, että esimerkiksi Tampereen anarkistiliitto on tervetullut tapahtumaan. Kansalaisvaikuttamisen monet kasvot jäävät eettisten syiden vuoksi esittelemättä, mutta kaupungin linjauksen mukaan lain rikkomiseen ja jopa suoranaiseen terroriin kannustava punamusta järjestö on omiaan kannustamaan kansalaisia osallisuuteen ja tuomaan hyvää mainetta Tampereelle.

Voit lukea Suomalaisapu ry:n oman tiedotteen asiasta täältä.

Lähde: Suomalaisapu ry, PVL

26 KOMMENTIT

 1. Kyse ei ole kansalaisvakuttamisesta, vaan sopivien kansalaisten vaikuttamisesta, siis poliittisen aivopesun väline.

 2. Kieltämättä tuon Suomalaisapu ry:n ankkurilogon yläosa voi särähtää pahasti viherpiipertävän kommunistin silmään. Jatkosodassa bolshevistien tyrkyttämä propaganda ja leipä ei suomalaisille kelvannut, mutta nykyään ei juuri muuta saa tarjotakaan.

 3. Minusta Tampereen kaupunki ei seuraa omia eettisiä periaatteitaan koska ei noudata tuollaisessa tapahtumassa turvallisemman tilan periaatteita päästämällä paikalle väkivaltaisena tunnetun järjestön.

  • Ellet ole sattunut huomaamaan, kaikki etiikka ja moraali ja inhimillisyys , ihmisyys ”on vedetty alas” kaikella tasolla.

   Ei niitä ole enää, ei ole enää mitään arvoja, on vain arvottomuutta, ihmiset on eksytetty.

   Kaikenlaista pahaa on joka paikassa.Näitä ”eksyttäjiä” riittää eli puhutaan jotain muuta kuin teot sitten käytännössä osoittaa…suomalainen sananparsi…..”tyhjät tynnyrit kolisee”….. kuvastaa mielestä sangen hyvin tätä menoa.

   Ainoastaan suuri muutos joka saralla ja ihmisten herääminen ja itsestään ohjautuminen eli käyttää omaa järkeä ja sisäistä ohjausta-kyseenalaistaa kaiken, ihan kaiken ….voi muuttaa kaiken.

   On hyvin susrullista, kuinka itsekkyydestä ja kaikista ”huonoista asioista” on tullut vallitsevia.Tämä tapahtui vaivihkaa n. 20:ssa vuodessa- eikä sitä edes oikein tajunnut.

   Jumala siunatkoon Suomen kansalaisia, joilla on suuri sydän, moraali, etiikka, jotka rakastavat totuutta ja tätä maata.

   Teille tulee hyvää karmaa…..vastakkaisille, huh, mikä karmalasti.Kannattaa todellakin kulkea ”valon ja totuuden” polkua, koska sielu on ikuinen- ei sitä pääse pakoon.Kaikesta joudumme vastuuseen eri inkarnaatioissamme-valinta on aina meillä ihmisillä.

   En ole mikään ”hihhuliuskovainen”, ei tarvita muuta kuin usko siitä, että….kaiken takana on Luoja,Alkulähde,ihan kaiken!!!!

   Olemme oppimassa täällä maailmassa, tämä on elämän koulu.

   Toivoisin, että niinkuin viisaat vanhemmat opastavat viisaudella jälikasvuaan…..meitä olisi opastamassa kaikkialla JÄMÄKÖITÄ ,VIISAITA , KYPSIÄ AIKUISIA ihmisiä,joilla on moraali, etiikka ja totuus ohjenuorana.

   Maailma olisi TUOLLOIN PAREMPI paikka.

 4. Anarkistithan vastustavat valtiota, joten ne ovat hyödyllinen työkalu EU:lle kansallisvaltioiden tuhoamisessa ja liittovaltion rakentamisessa. Jos ja kun anarkistit saavutettuaan päämääränsä huomaavat myös liittovaltion rajoittavan liiaksi vapauksiaan, kieltää EU lopulta heidätkin.

 5. Tampere on punikkien pesä. Valkoinen armeija hempeili 1918 kun olisi ollut mahdollisuus päästä punakukosta lopullisesti. Jotkut kelvottomat jopa ruiskuttivat spermansa punikkien susinarttuihin ja siitä syystä maamme on tänään viherbolshevikkien käsissä.

 6. Punainen Tampere on nimensä mukainen punikki -kaupunki, joka on mätänevä löyhkäävä märkäpaise Suomen ”ruumiissa”, joka on puhkaistava ja puhdistettava.

 7. ”Kaikki” luulevat sen, että valtamedian luoma maailmankuva on suomalaisten allekirjoittama. Voivatko pahemmin erehtyä?

 8. Mitään muutosta ei tule ennen kuin kyetään ymmärtämään yhteiskunnallisen tilanteen taustalla oleva juurisyy.

  Hyväveli järjestelmästä on ainakin yritettävä tehdä ensin loppu. Salajärjestöjen toiminnasta on tehtävä loppu.
  Miten se tapahtuu kun viranomaiset ovat täysillä mukana siinä? Korkeimmalta taholta tätä järjestelmää suojellaan. He hallitsevat kaikkia yhteiskunnan osa alueita.

  Suurin osa kaikesta kansallismielisten toiminnasta on tähän mennessä valunut hukkaan.

  Meidän on ensin kyettävä olemaan rehellisiä itsellemme ja myönnettävä että poljetaan paikallaan.

 9. Jos ja kun todellista muutosta halutaan se vaatii aivan erilaista toimintaa kuin tähän astinen näpertely.

  Esimerkiksi se miten YLE ja Koululaitos aivopesullaan myrkyttävät lasten ja nuorten mielet.

  Me emme pääse valitsemaan/vaihtamaan YLE:n toimittajakaartia ja pääjohtajaa. Olemme täysin ulospelattuja tilanteesta. Mutta haluttaessa me kykenisimme katkaisemaan YLE:n lähetykset.

  Kuten edellä olevasta kommentista huomattiin, ongelma on paljon syvemmällä kuin muutama ministeri, pääjohtaja tai YLE:n toimittaja.

  Hyvä veli rikollisuus ja korruptio laskevat jyrkästi heti kun salajärjestöjen toiminta lopetetaan. Sen seurauksena myös muut toiminnot yhteiskunnassa tervehtyvät nopeasti. Suojatyöpaikat katoavat jne.

  Mitään todellista muutosta ei tapahdu ennen kuin tähän yhteiskunnan sisäiseen, rakenteelliseen rikollisuuteen puututaan. Viranomaiset eivät siihen tule puuttumaan koska ovat osa sitä järjestelmää.

  Tärkeä huomio Ranskasta ja keltaliiveistä. Kun keltaliivien liike alkoi noin vuosi sitten mukana oli useampi sata tuhatta ihmistä. Nyt noin pari viikkoa sitten mukana kaduilla oli enää muutama tuhat keltaliiviä koko Ranskassa.

  Mikä meni pieleen?

  Ainakin se että keltaliivit kaikesta hyvästä huolimatta ottivat lopulta vain vastaan iskuja, eivät antaneet takaisin. Eikä keltaliivien liikeellä ollut ketään vahvaa johtajaa. Johtaja tarvitaan koska ilman sitä liike hortoilee eri suuntiin ilman strategiaa, tavoitteita ja organisaatiota.

  Ratkaisun vuodet ovat käsillä Euroopassa.

  Kun antautuminen ja alistuminen eivät tule kysymykseen, on oltava valmius nostaa toiminta aivan erilaiselle tasolle.

 10. What is the deep state today? Wonder why. Looks like bible reading, praying, patriotism,tv7, cbn, alpine skiing, tennis, a-sexuality, playboy, beer and living a private life. The most interesting people are living alone.

 11. Mulkku maa. Säästöliekillä käyvä sosialistinen kansantasavalta. Jokainen suomalainen on potentiaalinen ilmiantaja. Mihin poliisia tarvitaan kun näin paljon kansanpoliiseja.

 12. Jo tähän mennessä maahamme päästettyjen elintasopakolaisten elättämisestä avokätisellä sosiaaliturvallamme aiheutuu yli 3 miljardin euron vuotuiset kustannukset, jotka käytännössä joudutaan peittämään UUDELLA KOROLLISELLA ULKOMAANVELLA, entisen runsaan 100 miljardin euron lisäksi. Ilmeisesti nykyinen viherpuna-hallitus aikoo pitää Suomea maailman sosiaalitoimistona niin kauan kuin ulkomaiset lainanantajat suostuvat lainaamaan vähitellen kehitysmaalaisenemmistöiseksi banaanitasavallaksi ajautuvalle maalle:

  ”EU-maita uhkaa suurin pakolaiskriisi koskaan – Suomi huutokauppaa rajavartioaseman Torniossa | UMV-Kolumni

  EU-Suomi ei vaan lakkaa hämmästyttämästä. Samalla kun EU-aluetta uhkaa vuosien 2015-2016 kaltainen miljoonien laittomien maahantunkeutujien vyöry, Suomi aikoo myydä strategisen raja-asemansa, jossa varoitettua kriisiä pitäisi kyetä hallitsemaan…”

  Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2019/10/10/eu-maita-uhkaa-suurin-pakolaiskriisi-koskaan-eu-suomi-huutokauppaa-rajavartioasemansa-torniossa-umv-kolumni/

 13. Suurin osa kaikista kansalaisjärjestöistä on globalistien, rikollisen eliitin talutusnuorassa.

  Ranskan suuresta vallankumouksesta alkaen 1789 joka oli (vapaa)muurarien masinoima.

 14. Suomen nykyinen viherpuna-hallitus näyttää seuraavan Ruotsin maanpetturihallitusten tuhoisaa esimerkkiä:

  Jukka Hankamäki: ”Lähi-idästä uhkaava pakolaisaalto torjuttava päättäväisesti

  Muutamat asioista mitään ymmärtämättömät vipusivat aikoinaan Turkkia Euroopan unionin jäseneksi. Eräs heistä oli EU:n laajentumiskomissaarina toiminut Olli Rehn (kesk.), joka palkittiin sittemmin Suomen Pankin pääjohtajan viralla. Pankissa tuhoamista vielä riittää.Turkki on nyt uhannut päästää Eurooppaan miljoonia pakolaisia, mikäli EU arvostelee Turkin Syyriaan tekemää hyökkäystä.


  Turkin harjoittaman kiristyksen edessä Euroopan maiden pitäisi entistä päättäväisemmin torjua Turkin rajoille päästämät pakolaiset. EU:n on lopettava miljardien tuki Turkille, ja tulijoiden tulva on käännytettävä rajoilta tarvittaessa sotilaallisesti. EU-maiden olisi osoitettava yksiselitteisesti, että tänne ei ole tulemista ja että emme taivu painostuksen edessä.

  Punavihreä turvapaikkapolitiikka vaarantaa turvallisuutemme

  Turkki käyttää pakolaistulvaa aseenaan EU:ta vastaan. Syyriasta tai Irakista Turkkiin saapuneet pakolaiset ovat käytännössä kuin poliittisia ohjuksia, jotka lähetetään Eurooppaan kostoksi tai kiristyksen merkiksi. Turvapaikanhakijoina ja laittomasti rajat ylittäessään he ovat eräänlaisia ”aseettomia sotilaita”, jotka pyrkivät suojautumaan kansainvälisten asiakirjojen, kuten pakolaisten oikeusasemaa koskevan yleissopimuksen taakse.

  Kyseinen asiakirja on kuitenkin vain yleissopimus, eikä se velvoita ehdottomasti mitään maata ottamaan rajojensa sisäpuolelle keitään laittomia tulijoita. Esimerkiksi Helsingin yliopiston kansainvälisen oikeuden professori Martti Koskenniemi on aiemmin ottanut kannan, jonka mukaan valtioilla ei ole velvollisuutta ottaa vastaan pakolaisia, sillä ”pakolaisten oikeudet eivät aja kansallisen turvallisuuden edelle”.

  Sen asemasta, että Suomen maahanmuuttoviranomaiset keskittyisivät torjumaan laittomien maahan pyrkijöiden virtaa, he antavat julkisuuteen tiedon, että maassamme varaudutaan tulijoiden tulvaan. Tällainen tieto otetaan tietenkin vastaan kutsuna. Ilta-Sanomat kirjoitti, että Migri-pomo Kimmo Lehto on luvannut parissa päivässä paikat 5000 tulijalle. Hän vieläpä ylpeilee, että ”meillä on sen verran kovat valmiudet täällä”. Ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr.) puolestaan ”varautuu” 100 000 laittoman maahantulijan aaltoon.

  Uhkana eivät siis ole vain laittomat tulijat vaan Suomen mädättäjävirkamiehet. Asia nähdään väärin, kun keskitytään majoittamaan ja ruokkimaan tänne veronmaksajien elätettäviksi pyrkiviä. Pitäisi keskittyä laittamaan kova kovaa vastaan tulijoiden torjumiseksi tarvittaessa voimatoimin.

  Haluaisinpa nähdä päivän, jona vihervasemmistolainen hallitus lupaisi hoitopaikat 5000 suomalaiselle vanhukselle ja ylpeilisi sillä, että Suomen kansalaisten hyvinvoinnista huolehtimiseen ”meillä on sen verran kovat valmiudet täällä”. Mutta tätähän tuo syntymäsosialistien typeryskerho ei koskaan tee.

  Sen sijaan Lehdon ja Haaviston tapaiset kovapalkkaiset virkamiehet tekevät kaikkensa bastardisoidakseen kansallisvaltiomme ja kansakuntamme haittamaahanmuutolla. Heidät pitäisi sanoa viroistaan irti viipymättä ja lähettää samaan soppajonoon punavihreässä kuplassa asuvien takkutukkaisten maailmanparantajien kanssa. Heidän peräänsä pitäisi lähettää kaikki näissä kirjoituksissa mainitut huvitteluliberaalit, jotka saavat elantonsa maahanmuutosta johtuvista kuluista ja suojatyöpaikoista.

  Pakolaisuus on kansainväisen politiikan ase, jonka eteen ei pidä juosta…”

  Koko artikkeli: http://jukkahankamaki.blogspot.com/2019/10/lahi-idasta-uhkavaa-pakolaisaalto.html

  • Masonit murentaa yhteiskunnan koossa pitäviä pilareita. Perhe, kansallisvaltio, rotu ja uskonto. Paavi on mukana täysillä. Myös hän on vapaamuurari. Miten kuvottavaksi kaikki on mennyt. Homoja vihitään kirkossa ja ne saa adoptiolapsia, vaikka muuten eivät saisi. Suomalainen veronmaksaja on kuin kiinalainen kuli joka maksaa kaiken selkänahastaan. Nuoret aivopestyt ilmastouskovaiset eivät jaksa hakea pizzaa alakerrasta joka on tilattu applikaatiolla. Toisaalta, en minäkään hakisi pizzaa joka voisi olla tehty vaikka hevonperseenreiästä.

 15. Te olette rasisti järjestö jonka nousu minkäänlaiseen poliittisen asemaan pitää estää vaikka voimalla! Minä olen ollut paljon tekemisissä erilaisten ja väristen ihmisten kanssa ja suurin osa afrikkalaisista ja muslimeista ovat paljon avoimempia ja parempia kuin yksikään teistä niin sanotuista isänmaallisista natseista! Hyi yök mitä sisäänpäin kasvaneita ihmisiä olette ja ette näe sitä hyvää mitä nämä ihmiset tuovat suomeen ja muualle eurooppaan!

  Teillä ei ole muutakuin negatiivisiä ajatuksia kaikesta! Monikulttuurinen suomi on paljon parempi paikka kuin sisäänpäin suuntautunut junttila missä minä ainakin koen eläväni juuri nyt! Ettekö te ymmärrä jos katsomme esimerkiksi ranskaa ja saksaa siellä kotiuttaminen on tehty oikein ja siellä yhteiskunta toimii niinkuin pitääkin! Te vaan ette näe sitä hyvää mitä maahanmuuttajat tuova mukanaan!! Ainoastaan kaiken negatiivisen! Minun lapseni tulevat hyvin toimeen maahanmuuttaja lapsien kanssa täällä eteläsuomessa ja ei ole ollut minkäänlaista konfliktia heidän kanssaan ja usein käyvät iltasella teellä tai leivän syömässä ja huomattavasti paremmin käyttäytyvät kuin ”teidän ylistämänne kantasuomalaiset” riehuja kakarat!!

  Ottakaa se järki nyt kauniiseen käteen ja katsokaa kuinka hyvin kotiuttaminen on onnistunut monessa kylässä!!! Meidän noin 5000 asukkaan kylässä on oltu todella tyytyväisiä ulkopuolisiin! Meidän kylän pojat ei edes uskalla puhua tytöille ja nämä uudet tulijat kohtelevat heitä paremmin kuin hyvin vaikka moista propagandaa väitätte että muka raiskaavat ym sairasta! Täällä meidän kylällä kantasuomalaiset pojat ovat saaneet uskallusta puhua tytöille kun ovat nähneet kuinka rohkeasti uudet tulijat lähestyvät heitä!

  Ja lopettakaa tuo iän kaikkien vihaaminen ei johda muuhun kuin vihanpitoon!

  T: Riitta onnellisesti toivotan uutta verta kylälle.

 16. Kun kysymys ei ole vain siitä mitä sinä ja minä haluamme. Kysymys on siitä että tämä Suomi on meillä lainassa vain pienen hetken ja siitä se sitten periytyy tuleville polville. Tällä menolla Suomi tuhoutuu. Monikulttuurisuus ei ole Suomen tie. Se on tuhon tie. Se vie perikatoon lopulta. Neljä peruspilaria. Perhe, kansallisvaltio, rotu ja uskonto. Nämä pilarit ovat se yhteiskunnan kantava voima. Näiden kimpussa Suomen sisäiset ja ulkoiset viholliset ovat.

  Suomi kuuluu suomalaisille.

  Et sinäkään anna vieraiden ihmisten tulla kotiisi tekemään sinusta heidän palvelijaansa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.