Omistajaohjausministeri Paatero eroaa

6
Postin työehtosopimusmetakassa ryvettynyt Rinteen hallituksen omistajaohjausministeri Sirpa Paatero eroaa. Pääministeri Antti Rinne kertoi asiasta tänään tiedotustilaisuudessaan.

Nykysuomi sai juurikin Rinteen tiedotustilaisuuden alkaessa valtioneuvostolta tiedotteen, jossa kerrottiin Paateron olevan sairauslomalla joulukuun 13 päivään saakka.

Rinteen mukaan Paatero päätti erostaan itse ja Rinne hyväksyi eropyynnön.

Tiedotustilaisuudessaan Rinne valkopesi omaa toimintaansa ja maalaili Paaterosta kuvaa osaamattomana ministerinä samalla kun toisti väitettä siitä, että Posti olisi toiminnallaan ja epäselvällä tiedottamisellaan ”häivyttänyt” päivämääriä koskien liikkeenluovutukseen liittyvien työehtosopimussiirtojen aikatauluja. Rinteen mukaan Paatero ei mm. ollut noudattanut Rinteen antamia ohjeita.

Lähde: Pääministerin tiedotustilaisuus 29.11.2019

6 KOMMENTIT

  1. Tälläkö se Rinne meinaa vältää opposition välikysymyksen…. Syyttävä sormi on aina hyvä näyttää … On se teflonia…

  2. Joku Pääministerin kanslian työntekijöistä voisi kipaista töihin tullessaan rautatieaseman R:ltä Iltakuran, jotta Pääministeri pysyisi maan asioista kartalla.

  3. Kun rikollisjengi jää kiinni rosvot alkavat syytellä toinen toisiaan välttyäkseen tuomiolta. On täysin selvää että pääministeri oli ja on täysin tietoinen mitä fiilunki peliä posti pelaa. Postin touhu on ollut viimeiset 20 vuotta työntekijöiden perseeseen kairaamista ja siitä on jokaikinen kansanedustaja/ministeri tietoinen. JOka muuta väittää on valepukki. Sama koskee kaikkia valtionyhtiöitä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.