Antti Rinne eroaa – Kysyy kuitenkin Keskustalta, ”miksi?”

13
Pääministeri Antti Rinne on kertonut eroavansa pääministerin tehtävästään tänään, kertoo Nykysuomen lähde. 

Rinne eroaa ennen tänään klo 14 eduskunnassa alkavaa välikysymyskeskustelua, mutta on puolueensa muassa kertonut vaativansa Keskusta-puolueelta kirjallisia perusteluja vaatimuksille koskien hänen erovaatimustaan.

Nykysuomen saamien tietojen mukaan Rinteen paikalle pääministeriksi oltaisiin istuttamassa demareiden punavihreän siiven ”kruununjalokiveä”, Sanna Marinia.

Toistaiseksi ei ole täysin varmaa, kuka hoitaa edessä väistämättä olevat hallitustunnustelut, mutta valistuneimmat arvaukset osoittaisivat hieman yllättäenkin kohti Antti Rinnettä. Uuden pääministerin ja hänen ohessaan todennäköisesti” uusvanhan” hallituksenkin olisi tarkoitus aloittaa työnsä perjantaina 13.12.

Lähde: Yksityinen

 

13 KOMMENTIT

 1. Se, että sdp on pääministeripuolue, kertoo erikoisesti Suomen tilanteen outoudesta. Nykysuomessa erilaiset ja erinomaiset lienevät perussuomalaisissa, kokoomuksessa ja keskustassa. Olisiko aika vaihtaa sekoilu asialinjaan?

 2. Rinteen eroilmoituksessa on varaus, keskustan on sitä vaadittava. Eli poliittisesta suosiosta kilpaillaan, ei siitä kuinka kansalaisten asemaa tulisi parantaa. Postin työläisten palkan polkeminen on jäänyt sivuasiaksi mediassakin.
  Keskusta olisi voinut saada ääniä, jos olisi heti ilmaissut eroavansa hallituksesta. Nyt tekee kumman valinnan tahansa, kannatus vähenee ainakin seuraavaan äänikyselyyn saakka, sitten äänestäjän muistikuvat tapahtuneesta on kadonnut.

 3. Sanna on vähintäänkin yhtä epäpätevä kuin Antti. Sannalla on vain viha-ongelma. Paikallispolitiikassa jos joku asettui poikkiteloin Sannan ajamalle agendalle, alkoi siitä sellainen paskamyrsky että… Ja aina niin että se usutti muut kimppuun. Itse se toimi vain äänitorvena ja suunsoittajana.

 4. On täysin yhdentekevää kuka lähtee ja kuka tulee sillä Kaikki eduskuntapuolueet ovat ulkoisessa ohjailussa eli kuuluvat erään tietyn (((porukan))) hallitsemaan järjestelmään.

  Persut mukana näytelmässä -ainut mitä tuo (((porukka))) oikeasti pelkää on yli puoluerajojen ulottuva, aito (aseellinen tai aseeton) kansannousu. Muille touhuille kultapossukerho nauraa paskaisen röhönaurun.

  Edustuksellinen demokratia (sic!) on syöpä johon Suomi kuolee. Jokainen itselleen rehellinen ihminen joka tuntee järjestelmän ymmärtää ettei poliittisen pelastautumisen mahdollisuutta ole ollut enää vuosiin. Siitä öyhöttäminen kannattaa lopettaa jos ei halua antaa kultapossukerholle lisää aiheita paskaiseen röhönauruun.

  Kannattaa alkaa varautumaan viimeiseen näytökseen ja unohtaa Halla-ahot ym. tyhjäntoimittajat joiden ”suomen pelastaminen” on jäänyt ja tulee jatkossakin jäämään pelkkien puheiden tasolle.

 5. Sensuroimaton totuus olet juurikin asian ytimessä pienet hatut takaraivossa oleva ryhmä näyttää kuin näyttääkin onnistuvan länsimaiden tuhossa! Kansa on aivokuollut läpeensä aivopesty persu paska sakki. TODELLA VITUN TYHMIÄ GOJIMEJA VALITETTAVASTI. Odotan innolla maailmanlaajuisia noahide lakeja, mutta lammaslauma kattoo putousta, jääkiekkoa ja jalkapalloa. Oy vey ja hyvää loppu elämää!

 6. Suomella on siis 13.12 alkaen flapper-tyttö pääministerinä.
  Prrkele tätä Suomen allennustilaa!

 7. Sannasta karikatyyri:

  https%3A%2F%2Fpbs.twimg.com%2Fmedia%2FDp-55eXWwAE1MYN.jpg&f=1&nofb=1

  Äänestäjä ihmettelee Sannan ilmastotekoja, eli lentää ilmojen halki jatkuvasti eri lomakohteisiin:

  Tässä muutamia Sanna Marinin ilmastotekoja: Riviera, Rooma, Sardinia, Venetsia jne.
  https://www.instagram.com/p/BXGVNaWjKnh/?hl=fi&taken-by=sannamarin
  https://www.instagram.com/p/BXVPwqEDaxF/?taken-by=sannamarin
  https://www.instagram.com/p/BW4pzEFDUsC/?taken-by=sannamarin
  https://www.instagram.com/p/BXNIRgHD5Px/?taken-by=sannamarin
  https://www.instagram.com/p/BXh2Qg-j9g6/?hl=fi&taken-by=sannamarin

 8. Antti ei muistanut välillä, ettei ole enää AY jyrä.Nyt Suomeen tulee tyttöhallitus ja hallituksen cuck-miehet matelevat tämän femiinisen kantasuomalaisia vihaavan porukan edessä.Toivottavasti kepussa on vielä sitä demarivihaa sipilän joukoissa, että saadaan uudet vaalit.Kurvinen ainakin on mahtavassa uho moodissa ettei meinaa pysy nahoissaan. Mutta ei taas muista että kepu ei ole enää urkin menneen ajan lyönnissä eikä loistossaan, vaan on taantunut mikkihiiri puolueeksi.

 9. Perkele kyllä ministerin virkaan pitäisi olla IKÄRAJA! Vaikka 40 vuotta.
  Mitä nämä 3-kymppiset ymmärtävät maailman menosta?
  Onko tämä Marin tehnyt oikeaa työtä muualla kuin jossain kaupan kassalla?
  Entäs Kulmuni, 32v, saako edes röökiä kaupasta näyttämättä papereita?

 10. Tuohonhan on hyvin yksinkertainen vastaus: ”Siksi”.

  Tietysti kysymys on aiheellinen, eihän nykysysteemissä ministerien tarvitse erota tai hallituksen kaatua, heillä tuntuu olevan ihmeellinen immuniteetti kaikenlaisia syytteitä vastaan. Eihän kuluneen 30 vuoden saldo ole johtanut valtiopetosoikeudenkäynteihinkään, vaikka niihinkin olisi ollut aihetta.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.