Suomesta oleskeluluvan ja kolmen vuoden vankeustuomion saanut irakilainen tuomittiin Luxemburgissa 18 vuoden vankeuteen

4
Vapaa liikkuvuus ja useaan otteeseen todettu sinisilmäisyys näyttää jälleen pahempia puoliaan. Suomessa vuonna 2013 kolmen vuoden vankeuteen tuomittu irakilaismies pidätettiin Luxemburgissa epäiltynä yhteensä 12 eri rikoksesta.

Luxemburgiin tuomittu saapui vain kaksi päivää ennen tuomion julistamista Suomessa. Ilmeisestikin pakosalle kolmivuotista vankeustuomiotaan lähtenyt irakilainen käytti matkallaan eri henkilöllisyyttä kuin Suomessa oleskellessaan ja tämän saapuessa Luxemburgiin rikollinen polku jatkui.

12 syytettä, mukaanlukien yksi syyte raiskauksesta, luettiin irakilaisen syyksi ja tuomio oli kuusinkertainen Suomessa annettuun valtionhotellikeikkaan: 18 vuotta.

Tuomittu luonnollisesti valitti tuomiostaan, mutta valitus hylättiin. Raiskauksen lisäksi syytteiden joukossa oli kidnappaus ja muita henkeen ja terveyteen kohdistuvia rikoksia. Kulttuurieroilla selittynee se tosiasia, että esimerkiksi raiskaus ja kidnappaus kohdistuivat tuomitun 30 vuotiaan irakilaisen vaimoon.

Lähde: fdesouche.com

4 KOMMENTIT

  1. Ei kultamunnii tuollai saa kohdella, loukkaantuvat viel ja herkeää antamast, Eihän Suomi luovuta, eihän? Eihä se meil oo tehny kuin vain hyvää, nii sorist oo hymyilly ja katsonu

  2. No, eipä iraqikaan mikään järjenjättiläinen ollut, kun vaihtoi hölläkätisen oikeuslaitoksemme Luxemburgin paria kaliiberia kovempaan. Toisaalta emme tainneet menettää mitään, päinvastoin.

  3. Tämä vapaa liikkuvuus on täysin järjetöntä!
    Suomeenkin marssii vapaasti päivittäin taskuvarkaita, kerjäläisiä, huumediilereitä, huoria, murtokoplia, elintasopakolaisia, terroristeja ja muuta paskasakkia.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.