Rinne tiedotustilaisuudessa: ”sama hallituspohja jatkaa”

12
Hallitustunnustelijana toimiva toimitusministeristön pääministeri Antti Rinne totesi tiedustustilaisuudessaan, että sama hallituspohja tulee jatkamaan täsmälleen samalla hallitusohjelmalla.

Teatterin vuoksi pidettävät hallitusneuvottelut alkavat klo 14, mutta myöskin tiedotustilaisuudessa läsnä ollut, yksi mahdollinen pääministeriehdokas ja SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman naureskeli toimittajille, että ”hallitustunnustelijan kommenteista voitanee päätellä kuinka vaikeat hallitusneuvottelut ovat tulossa.”.

Suurimman eduskuntapuolueen SDP:n puoluehallitus kokoontuu tänään illalla äänestämään uudesta pääministeristä. Etukäteen kisassa on tiettävästi mukana ainakin Lindtman ja Sanna Marin. Eduskunta pääsee nimittämään uuden pääministerin tiistaina, mikäli kaikki menee, kuten luottamuspulan takia eronnut Rinne on suunnitellut.

Uudessakin hallituksessa ovat siis mukana SDP, Keskusta, Vasemmistoliitto, Vihreät ja RKP.

Lähde: Hallitustunnustelijan tiedotustilaisuus

 

12 KOMMENTIT

  • Uudet vaalit on ainoa oikea vaihtoehto. Tuo ”alkusoitto” on ollut jo pidemmän aikaa pelkästään hautajaismusiikkia.

 1. Punatuho-hallituksen sisäministeri Ohisalo vaarallisella tiellä:

  ”Maria Ohisalo vaatii aktiivista muslimien rekrytoimista Poliisin riveihin – ehdottaa huntuja univormuihin

  Halla-aho ja Perussuomalaiset näkevät asian ilmeisen epäkohdan ja eivät kaipaa Suomeen islamilaisittain hunnutettuja islamisteja poliiseiksi.

  ”Etenkin keskustan on syytä miettiä asiaa hyvin tarkkaan. Haluatteko selitellä seuraavat kolme ja puoli vuotta äänestäjillenne sitä, että sisä-, ulko- ja ympäristöministeriötä hallitsevat vihreät romuttavat turvapaikkajärjestelmän, junailevat salaisilla operaatioilla isis-naisia Suomeen, rekrytoivat hunnutettuja islamisteja poliiseiksi ja tekevät teollisuuden ja maatalouden toimintaympäristön entistä tukalammaksi?”, kommentoi Halla-aho Facebookissa.

  Näkyvät islamilaiset uskonnolliset tunnukset kuten hunnut kertovat henkilön tunnustautuvan islamistiksi, poliittisen islamin kannattajaksi. Varsinkin jos henkilö väittää, ettei pysty tai saa työskennellä ilman huntua, kyse on yleensä jo radikaalista islamin tulkinnasta ja se kertoo kyseessä olevan myös poliittisen islamin kannattaja. Islamistien rekrytoiminen Poliisiin ja muihin luottamuksellisiin turvallisuustehtäviin on aivan ilmeinen turvallisuusriski.

  Jos Suomen sisäministerinä toimiva henkilö ei ymmärrä asiaan liittyvää täysin ilmeistä turvallisuusriskiä, tilanne on turvallisuuden kannalta erittäin vakava.”

  Koko artikkeli: https://oikeamedia.com/o1-126800

  Kalergi-suunnitelma

  • Voi kun tämä katajainen kansa tajuaisi miten VÄHÄLLÄ ÄLYLLÄ tätä maata johdetaan!
   Näiden vihervassareiden kannatuksen TÄYTYY olla jo tapissaan! Saatana kuka noita äänestää?
   Tulisipa ÄKKIÄ UUDET VAALIT!

  • Ehkä vielä näemme vielä sen päivän jolloin ensimmäinen valistunut länsimaa kieltää lailla koko islamin?

 2. Terästetty versio punatuho-hallituksesta:

  ”Uuden ja kärkevän ”toveri pääministeri” Sanna Marinin äärimielisyys huolestuttaa | UMV-Pääkirjoitus”,
  https://mvlehti.net/2019/12/09/uuden-ja-karkevan-toveri-paaministeri-sanna-marinin-aarimielisyys-huolestuttaa-umv-paakirjoitus/

  Kannatuksen kannalta taisi Kepu joutua ojasta allikkoon, kun lähti vielä uudestaan punatuho-hallituksen aisankannattajaksi:

  ”Keskusta on ajautunut historialliseen kriisiin | UMV-Kolumni”,
  https://mvlehti.net/2019/12/09/keskusta-on-ajautunut-historialliseen-kriisiin-umv-kolumni/

 3. Suomalaisesta politiikasta on tullut vastenmielistä. Sukupuolittuminen, setaismi ja muut vasemmiston arvot nostetaan tikunnokkaan kun pitäisi puhua maan sisäisestä ja ulkoisesta turvallisuudesta sekä siitä miten estää kansakunnan jatkuva ylivelkaantuminen. Ihmettelen keskustan johdon asennetta olla aisankannattajana sosialistihallituksessa, onko se edes kentän ja keskustan äänestäjien toive?!

 4. Keskustan hillotolpanhimo on niin suuri että muuttuivat vihervasemmistolaiseksi.
  Tämä sataa Perussuomalaisten laariin
  ja AINOA vaihtoehto oikeistohallitukseen on Kokoomus ja Perussuomalaiset, Nyt-liike ja Kristilliset lisänä.
  Tämä tarkoittaa sitä että Kokoomuksen on PAKKO luopua kehitysmaalaisten hyysäyksestä.

 5. Nykyhallitus on tahallaan poikennut asia-argumentein tarjottavasta tiedottamisesta kansalle sen suhteen mitä se touhuaa ja miksi.

  Tilalla on ”sivistyneessä maailmassa” häviäjän surkeaksi retoriikaksi todettu AD HOMINEM -hyökkäys asia-argumenttia tarjoavaa kohtaan.

  Jos penäät vaikkapa miksi lapsemme pitää kärsiä arjessaan koska tuomme testosteroni-pommeja tänne tahallaan, saat vastaukseksi että kysyjässä on vikaa. Oot rasisti tai vihapuhuja tai säälimätön natsi.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.