Kuusikymppinen nainen tapettiin Kalajoella – Poliisi ottanut kiinni neljä epäiltyä

Kalajoella viikonloppu alkoi karmivalla tavalla kun yksityisasunnosta löydettiin perjantaina 10.1.2020 puolenyön aikaan hengettömänä reilu 60 -vuotias paikkakuntalainen nainen.

Poliisi on yöllä ottanut kiinni neljä henkilöä tekoon epäiltyinä. Kiinniotetuista kolme on paikkakuntalaisia keski-ikäisiä miehiä ja yksi kokkolalainen keski-ikäinen nainen.

Tutkinnan ollessa vasta aivan alkuvaiheessa, poliisi tiedottaa tapahtumasta lisää aikaisintaan maanantaina 13.1.2020. Yksityiskohtana poliisi paljastaa, että uhri löydettiin omasta asunnostaan, mutta ei sitä, kuinka epäiltyjen jäljille päästiin tai kuinka poliisi päätyi uhrin asuntoon.

Tässä vaiheessa poliisi tutkii tapausta tappona.

Lähde: Poliisi

8 thoughts on “Kuusikymppinen nainen tapettiin Kalajoella – Poliisi ottanut kiinni neljä epäiltyä

  • 13.1.2020 at 17:09
    Permalink

    Aika hiljaiseksi on mennyt tämä nykysuomi. Onko tämä viimeisiä kommentteja ??

    Reply
    • 13.1.2020 at 17:11
      Permalink

      Pahus sentään, sillä sama kohtalon näyttää odottavan Suomen Uutisia ja tiedossa on siis pienen riemun jälkeen pimennystä …

      Reply
      • 17.1.2020 at 11:21
        Permalink

        Erittäin hiljaista on vaihtoehtomediarintamalla, vaikka perustettiin Toimittajaliitot ja kaikki. RKP:n ja Vihreiden puuhastelu sensuuria ja oikeus- ja viranomaismielivaltaa koventavien lakialoitteiden parissa kiihtyy kuten myös kaikenlainen suomalaisiin ja perinteiseen suomalaisuuteen kohdistettava hiljainen sorto. PS on hampaattoman oloinen, punapillerihumalassa (ei tunnista globalistien valtarakenteita tai mukautuu niihin) ja pakotettu siilipuolustukseen. Deepstate- tyyppinen valta tiivistä otetaan kaikkialla maailmassa. Jenkkejä aletaan jo riisumaan aseista. EU:n kalergit viedään päätökseen. Olen jo musta pillerini niellyt. Viimeinen sammuttakoon valot?

        Reply
  • 14.1.2020 at 02:51
    Permalink

    jews did 9/11 (research the 5 dancing Israelis arrested on 9/11 jews run the media)
    jews run the banks
    jews ran the slave trade
    jews attacked the uss liberty
    jews are pushing racial mixing/miscegenation (destruction of gentile races, mainly whites)
    jews are pushing feminism/social leftism
    jews are behind the LGBT agenda
    jews made the first transgender clinic in Germany
    jews run hollywood
    jews sacrifice children
    jews are behind and push immigration
    jews are behind white genocide (pushes anything to end whites including birthrates)
    jews are behind gun control/take your guns
    jews are behind/fund ALL wars since the 18th century (creating infighting for power)
    jews and AIPAC controls U.S politicians
    jews would make ancient empires and civilizations collapse (creating infighting for power)
    jews destroyed the nuclear family and traditional values with degeneracy
    jew- run establishment bans solution to cancer
    jews ran the transatlantic slave trade from Africa to the americas
    jews are behind destruction of gentile/non-jewish religions
    jews made communism and marxism
    jews have been kicked out of 350+ places (officially 109 countries as of c.a 1970)
    jews push NWO and destroy gentile countries, by firstly controlling their central bank
    jews made the Jesuit Order/Society of ”Jesus” (Ignatius of Loyola the crypto jew creator)
    jews control the music industry and rap (hence the degeneracy and anti traditionalism)
    jews are behind the china epidemic (Mao Zedong had jews all around him)
    KNOW YOUR ENEMY

    Suomen tuhoava juutalainen pankkiyhtälö on:

    Velka – (velka + korko) = Suomen kohtalo. Kun tätä yhtälöä sievennetään, saadaan

    Velka – velka – korko = Suomen kohtalo, eli

    – korko = Suomen kohtalo.

    Yksinkertaista ja selvää. Tällä yhtälöllä juutalaiset ovat tarkoituksella tuhonneet ei-juutalaisen Suomen ja myös tulevat viemään tuhon äärimmäiseen loppuun saakka.

    Reply
    • 17.1.2020 at 11:28
      Permalink

      Heränneet kans. mieliset tietävät tuon kaiken, mutta ovat peloissaan, lyötyjä eivätkä saa aikaan mitään. Viimeisin vitsi kans. mielisten enemmistöltä oli kans. edustaja Anna Kontulan tempauksen jyrkkä tuomitseminen. Nainen pitäisi kuulemma heittää Israelin vankiloihin mätänemään. Hohhoijaa. Eihän tästä mitään tule.

      Reply
  • 17.1.2020 at 12:52
    Permalink

    Vaikka Juha Ahviolla onkin näkökentässään sokeana alueena Talmud-sionistinen Israel (http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/180440), niin hän puhuu tässä artikkelissaan varsin täyttä ja painavaa asiaa:

    ”Liittovaltiohanke etenee Euroopan unionissa

    EU-federalistinen ratkaiseva ja peruuttamaton läpimurto pyritään toteuttamaan seuraavan kahden vuoden aikana eli vuosina 2020–2022 toteutettavan Conference on the Future of Europe -hankkeen myötä. Yleiskuvan tästä hankkeesta saa myös täältä.

    Valtavirtamediat eivät ole kovinkaan paljon pitäneet esillä tätä EU-liittovaltiohankerynnäkköä, jonka aloitusta on viimeistelty etenkin vuoden 2019 loppuviikkoina ja vuoden 2020 alkupäivinä. Tästä huolimatta kyse on koko EU:n laajuisesta hankkeesta, jonka on määrä vaikuttaa perusteitaan myöten sekä EU:n päätöksenteko- ja hallintainstituutioihin että EU:n perussopimuksiinkin. Kyse ei ole mistään vähäisemmästä kuin siitä, että nyt määritellään uusiksi koko EU:n olemassaolon ydin – eli tuodaan avoimesti esiin visio EU:sta ylikansallisena superliittovaltiona – ja sovitaan sopimukset uusiksi tai muutetaan olemassa olevat sopimukset liittovaltioagendan mukaisiksi.

    Jos Suomen nykyinen hallitus ei sitä ennen kaadu sisäisiin ristiriitoihinsa, lähtee Suomi tähän EU-liittovaltiohankerynnäkkökonferenssiin PUNAVIHREÄN JA ÄÄRIMMÄISEN EU- ja GLOBALISMIHENKISEN HALLITUKSEN johdolla. Suomalaisen kansallisvaltion tuleva kohtalo on siis osaltaan sellaisen hallituksen käsissä, joka lähtökohtaisen ohjelmallisesti on sitoutunut edistämään avointen rajojen monikulttuurisuutta ja asennoituu vihamielisesti kansallismielisyyttä ja kansallisvaltion ideaa kohtaan…”

    Koko artikkeli: https://oikeamedia.com/o1-129209

    Reply
  • 17.1.2020 at 13:01
    Permalink

    Näin Brysselin Pravdan ohella toinen johtavista joukkoharhautusmedioistamme:

    ”Kun olennainen jää Yleltä kertomatta
    torstai 16. tammikuuta 2020

    Yle uutisoi tänään kärkkäästi potentiaalisesta ”suomalaisterroristista” uutisessaan Syyte: Mies valmisteli pommi-iskua Helsingin keskustaan, tarkoitus oli iskeä väkijoukkoon uudenvuodenaattona 2018. Uutisjutun mukaan mies oli kertonut toivovansa, ”että eri kulttuurit ja uskonnot eivät olisi samassa paikassa. Hänen mielestään Euroopassa pitäisi olla ”eurooppalainen kulttuuri””.

    Vaikka kyse lienee syytetyn pelkästä päähänpistosta, jota ei ollut tarkoitus edes toteuttaa, saa punafeministinen katastrofihallitus tapauksesta kaipaamansa verukkeen, jolla sorvata stalinistista ajatusrikoslainsäädäntöä. Uudet venyvät lait voisivat kriminalisoida kansallisen itsepuolustuksen kuten harmittoman nettikirjoittelun kulloisenkin poliittisen tarpeen mukaan. Vasemmistoliberalistisen hegemonian kannalta on kuitenkin harmillista, että epäilty iskun suunnittelija ei ole edes suomalainen – olennainen seikka, jonka Yle uutiset jättää kansalaisilta kertomatta. Sen sijaan Ilta-Sanomat kirjoittaa, että ”Käräjäoikeuden mukaan hänellä on oikeudenkäynnissä venäjän kielen tulkki”.
    **********************
    Kun ”vahvat upeat naiset” tekevät omavaltaista, lakia rikkovaa humanitääristä politiikkaa, se saa lähes aina ymmärrystä valtamediassa, jossa suurin osa toimittajista on puoluekannaltaan punavihreitä. Vasemmistoliiton kilarisosastoon kuuluvan kansanedustaja Anna Kontulan maanantainen laiton politikointi olisi saanut mediassa ylistystä, mutta hänen epäonnekseen kritiikin kohde sattui olemaan Israel. Kun tuota maata arvostelee tai suunnittelee sen vastaista mielenosoitusta, saa melko varmasti kuulla olevansa alta aikayksikön ”antisemiitti” eli henkilö josta juutalaiset eivät satu pitämään. Tästä kertoo tuore uutinen Juutalaisten maailmankongressi kritisoi Anna Kontulan Gaza-protestia – syyttää antisemitismin ilmaisusta:…”

    Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2020/01/kun-olennainen-jaa-ylelta-kertomatta.html

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.