Ilja Janitskin on kuollut

12
MV-lehden perustaja Ilja Janitskin on kuollut pitkäaikaisen sairauden murtamana. 

Loppuun asti taistellut ja vielä viime aikoina aktiivisesti mm. sosiaalisessa mediassa esiintynyt Janitskin kuoli viime yönä kotonaan.

Kuten Janitskinin sairaus, myöskin häneen kohdistunut paine oikeudenkäynteineen ja lokakampanjoineen jatkui aina tämän viimeisiin päiviin saakka. Viimeisimmän, joulukuussa 2019 käydyn hovioikeudenkäynnin tuomio ei voittanut kilpajuoksua viikatemiestä vastaan.

42 vuotiaana kuollut Ilja Juhana Janitskin muistetaan MV-lehden ohessa räväkästä ja värikkäästä taistelustaan sananvapauden puolesta.

Nykysuomi ottaa osaa omaisten suruun.

 

12 KOMMENTIT

 1. On ollut raskas ja surullinen päivä, ilta ja yö.

  Syvä osanottoni Ilja Janitskinin poismenon johdosta.

  Osoitamme suurinta kunniaa hänelle, pitämällä huolen siitä että MVlehti ja muut nykyiset sekä tulevat, uudet julkaisut eivät anna tuumaakaan periksi, vaan iskevät entistä terävämmin sinne mihin päättäjiä sattuu eniten.

  • OK, mutta on myös aihetta pessimismiin. Kansa seurasi innokkaasti Iljan MV-lehteä, mutta unohti miehen ja hänen kunniakkaan taistelunsa nopeasti, kun establishment iski raivolla ja kieroudella takaisin. Iso osa kansaa ei jaksanut kiinnittää huomiota Iljan törkeän kohteluun. Aivan liian moni on salaa tai julkisesti tukenut sitä. Jopa Iljan kuolemasta on riekkuen iloittu. Ei heräämistä voi tapahtua, jos ihmisellä ei ole tajuntaa, joka voisi herätä.

 2. Itse en ole vuorokauteen päässyt MV-lehden sivuille. Nyt ei edes murkut.org avaudu. Molemmissa error 522

  • Minäkään en pääse MV sivustolle.
   On syitä epäillä miksi juuri tänä ajankohtana sivusto on kiinni.
   Valtaapitävien verkoston lonkerot ovat monet, pitkät ja kykeneväiset.

   • Janus Putkonen ilmoittaakin MV:n huoltokatkoksesta Twitterissä.
    Olisi helposti saattanut olla verkkohyökkäys, sillä onhan niitä esiintynyt, mutta niin ei taida olla tällä kertaa.

    • Tai sitten kuitenkin on. Lännellä on hybridisota Kiinaa ja sen liittolaisia vastaan meneillään ja Suomi on kontrolloituine medioineen komennettu mukaan. Kiinan kommunistit lähtivät hieman väärille linjoille ja alkoivat haastaa transatlantisteja.

 3. Osanotto lähiomaisille.

  Ilja Janitskin oli mies, joka ei pelännyt mitään eikä ketään. Sellaisia miehiä Suomi kaipaa nyt enemmän kuin kenties koskaan on kaivannut.

  Janitskin oli persoona isolla P:llä ja juuri niin särmikäs kuin jäljenjättäjän täytyykin olla, mutta samalla hänellä oli lämmin sydän slaavilaiseen tapaan.

  Lopuksi: Eräs kreikkalainen ajattelija on sanonut aikaansaavista henkilöistä osuvasti: ”On niitä, jotka tekevät tekoja. Ja sitten niitä, jotka kulkevat perässä ja arvostelevat!”

 4. Kuinka monta valtion rahoituksesta riippumatonta talousasiantuntijaa meidän julkisuudessamme lopultakaan on, niin monta erilaista asiantuntemusta on käytettävissä. Harvat riippumattomat tutkijat eivät julkisuuteen “ilmaiseksi” heittele “tutkimus”tuloksiaan. – Vain propaganda on ilmaista. Oikean tiedon saamiseksi pitää tehdä työtä.

  – Esimerkiksi koko yliopistolaitos kaikkine professoreineen on täysin riippuvainen valtion rahoituksesta. Poliittisesti väärän tiedon julkaiseminen iskee ensimmäisenä tutkijaan, joka menettää jatkorahoituksen tutkimukselleen ja katkaisee urakehityksen.
  – (Valtion) Rahalla ostettua tutkimusta. – “Tällaista tietoa on nykyisenä nettiaikana varsin helppo löytää”, kirjoitat loppuun.

  Poliittisesti rahoitetun tutkimuksen ainoa päämäärä on saada lisää ääniä vaaleissa.

  – Kriisit pitävät poliitikot leivässä ja siksi niitä tarvitaan. Kuvittelepa poliitikko, joka sanoo kansalle juuri pelastaneensa koko kansakunnan järkyttävältä talousromahdukselta viisaiden päätösten ansiosta. Mikä on hänen uskottavuutensa?
  – Sen sijaan äänestäjä kyllä valitsee “kokeneen” poliitikon, joka “ryhtyy ankariin toimiin” syyllisten rankaisemiseksi jo aiheutuneen katastrofin seurauksena. Tällä tavoin edustuksellinen hallinto välttämättä tarvitsee katastrofeja (sotia, talousromahduksia, epidemioita, …) pitääkseen valtaan (juutalais/vapaamuurari) päässeet poliitikot edelleen vallan kahvassa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.