Nykysuomi kysyy: Minkä arvosanan antaisit Marinin hallitukselle?

39
Kuva: Valtioneuvoston kuvapalvelu
Pääministeri Sanna Marinin muodostama punaviherhallitus on nyt ollut toiminnassa kolme kuukautta. Vahvasti naisvoittoinen ”maailman tasa-arvoisin hallitus” on valtamediamme mukaan kerännyt glooriaa ympäri maailman ja helmikuussa julkaistun kyselyn perusteella 64% kansasta on tyytyväisiä Marinin hallitukseen.

Koska valtamedian ulos antama mielipideaalto hallituksestamme on jopa epäilyttävän yksipuolista, Nykysuomi kysyy nyt:

Minkä arvosanan antaisit Marinin hallitukselle?

 • 1 (57%, 4 894 Votes)
 • 2 (12%, 991 Votes)
 • 3 (8%, 645 Votes)
 • 4 (7%, 580 Votes)
 • 10 (6%, 484 Votes)
 • 5 (4%, 302 Votes)
 • 9 (3%, 231 Votes)
 • 8 (2%, 187 Votes)
 • 6 (2%, 147 Votes)
 • 7 (1%, 107 Votes)

Total Voters: 8 568

Loading ... Loading ...

Kyselyyn voi vastata keskiviikkoon 18.3 klo 15:00 saakka. Kyselyssä 1 on huonoin mahdollinen ja 10 on paras mahdollinen.

Aiheeseen liittyvää:

Sisäministeriö paljasti todellisen karvansa? ”Rajavalvonnan tilapäinen palauttaminen EU:n sisärajoille ei ole mahdollista”

39 KOMMENTIT

 1. Annoin arvosanaksi kaksi, koska erittäin huono suoritus voi vielä huonontua kelvottomaksi.

  • Itse annoin 1:n. Ihan maatalousministeri Lepän takia: näkymätön, tekemätön, virheetön.

   • Samoin. Todellisuudesta vieraantunutta, mutta onneksi riitaista naisjoukkoa.
    Jos alkavat mennä keskenään samoille linjoille, annan ykkösen.

 2. Surkein hallitus edellisen hallituksen jälkeen! Sipilä sais suomen kriisiin ja demarit jatkaa viherhippien kera!

 3. uskomatonta parodiaa… kuinka hölmöjä on tom of finland?????? miljardeja jaetaan 3 kehitysmaihin, omat ovat soppajonossa, …..huh huh tätä meiningiä

 4. Harvoin on saatu asioita ajettua kainosti hymyilemällä. Tarkoitan tällä luonnollisesti pääministeri Sanna Marinia. Mitä tulee sisäministeri Maria Ohisaloon. Hän ei tuo mieleen muuta kuin luudalla lentävän noita-akan.

  • Aivan, juuri niin ; ’1’ on liian paljon. Oikeestan 0 00 000 000 alas läpi kaikkien kosmoksen kerrosten. Ihan poskia punottaa häpeästä heidän puolestaan !

 5. Huomannut että vaikka vakavista asioista ministerit puhuvat, hymy pilkahtaa aina jossain puheiden välissä! Se ei ole ainoa syy miksi annoin 0, se on vaan yksi niistä!

 6. Olisin antanut tälle remmille arvosanan linnaan koko sakki mutta valittavana ei ollut huonompaa kuin 1.

 7. Annoin 1 koska tämä hallitus vielä huonompi kuin Sipilän. Ei Hallitusta pitäisi perustaa tasaarvon nimissä. Kokemusta pitää olla.

 8. -10:kin on liikaa, tekoja tarvittaisiin, kauniit puheet ja lupaukset ovat yhtä tyhjän kanssa!

 9. Olisin antanut – 0 koska se on laiton sekä erittäin epäpätevä hallitus.
  Uudet vaalit.
  Rajat kiinni.
  Suomi takaisin.
  Persian ateisti

 10. -100 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 tuossa on ehkä liian vähän nollia mutta surkein mitä voikaan olla…

 11. Timo soini on pieni huomio Muurari rotta Sauli Niinistön homostelu looshi kaveri joka tuli raskaaksi anaalin kautta! Pitää lopettaa alfa teeveestä tulee Israel uutiset ja maapallo sää höystettynä dinosauruksilla ja tulivuorilla

 12. Annoin 1:sen koska otamme lisää lainaa ja hallitus jakaa rahojaan esim Afrikkaan,lähi-idän maihin kaikenlaisiin tekemällä tehtyihin kohteisiin lähes 200 miljoonaa euroa vuodessa!Nykyisen hallituksen tarkoitus on tuhota Suomi

 13. Voitte kai arvata, minkä annoin. Käsittämätöntä ja saamatonta toimintaa. Moni on sanonut että pitäs kokemuksen perusteella kasata hallitus, eihän tässä ole muutenkaan mitään tolkkua. Ens vaaleissa ( toivottavasti mahd. pian) ääni muuttuu kellossa

 14. Älkääs nyt! Onhan kaikki hallitusohjelmassa, vastaa Marin kysyttäessä. Vielä ei ole kuitenkaan tehty mitään työllisyyden tai yrityelämän edistämiseksi. Sen sijaan verotusta kiristetään, lainaa otetaan lisää eli ihan tavallisen ihmisen elämää kiristetään. Kun ei muuta osata. Ja viherpiipertäjät (lue: ent. änkyrätaistolaiset) kuvittelevat kaikenlaista merkillistä. He kun eivät käsitä, että on olemassa ihmisiä ja perheitä, jotka eivät käy päivisin vanhalla polkupyörällä taideterapiatyöpajoissa, vaan ihan oikeissa töissä. Ja tarvitsevat arjessa omaa autoa. Paras lapseni on joutunut hankkimaan kaksi autoa, sillä kunta teki uuden joukkoliikennesysteemin, jolla ei pääse töihin.

 15. Jokainen tietää kuinka surkea on tämä hallitus vaan Miks sitä ei saada vaihdettua puuttuis jo Niinistö kanssa tähän asiaa ku nauravat ulkomaita myöten ..

 16. 1,lama tulossa ja lisää tyättömiä haalimalla haalitaan,vai nytkö näistä saadaan viimeinkin halpatyövoimaa suomeen,kun suomen duunarit saa lopputilejä ”koronasta johtuen”….

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.