Auta avun tarpeessa

Suomessa koronaviruksen arvioidaan aiheuttavan vähintään tuhat kuolemaa. Kaikkein pessimistisimmät arviot kertovat paljon suuremmista luvuista. Ja ikävä kyllä, korona kohtelee kaikkein rankimmin ikäihmisiä.

Eikä siinä kaikki. Arvioin, että koronan seurauksena tuleva talouslama voi olla jopa pahempi kuin esim. 90-luvun syvä lama. Onneksi suomalaiset pankit ovat nyt vahvassa kunnossa, mutta valtion ja kuntien talous ei ole kestävällä tolalla. Italiasta voi käynnistyä rytinä, jonka vaikutukset ulottuvat muihinkin maihin.

Silti ei ole syytä epätoivoon. Suomi ja koko ihmiskunta on vuosikymmenien ja vuosisatojen ajan selvinnyt monista koettelemuksista. Yhdessä me selviämme tästäkin.

Nyt on ajateltava erityisesti yksin tai kaksin asuvia ikäihmisiä. Monet heistä koronan saatuaan ovat avun tarpeessa. Ja varsinkin nyt, kun on liikkumisrajoituksia.

Seuraa siis heidän pärjäämistään. SOITA ja kysy vointia! Ja AUTA tarvittaessa.

3 thoughts on “Auta avun tarpeessa

  • 19.3.2020 at 10:56
    Permalink

    Oikeaa puhettta. Auttakaa vanhuksia, vammaisia, liikuntarajoitteisia. Ennen kaikkea AUTTAKAA KANTA-SUOMALAISIA!!!

    Reply
  • 19.3.2020 at 12:26
    Permalink

    Missähän SPR:n horoperseet mahtaa nyt piilotella kun olisi ihan oikeita IHMISIÄ apua vailla?

    Suomen röyhkein liivijengi loistaa poissaolollaan -pakkolakien tarjoamaa savuverhoa käytetään häikäilemättömästi hyväksi kun valkoiselle kantaväestölle valmistellaan uutta ullatusta.

    Pitäkääpä silmät ja korvat auki -ja kertokaa havaintonne mahdollisimman laajalle joukolle. Viimeinen erä on juuri alkanut.

    Reply
  • 19.3.2020 at 23:14
    Permalink

    SPR:n vetoomus televisiossa avustusrahojen kerjäämisestä, nyt hätä saadaa rahoja rasismin vastaiseen taisteluun, noh´sehän tässä juuri painaa päälle, vihervasemmiston avittamana saadaan tämäkin asia vihdoin kuntoo, viis koronasta.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.