Peltipoliisi räjäytettiin Ulvilassa

3
Valtatie 2:lla Ulvilan Friitalassa sijaitsevaa automaattisen liikenteenvalvonnan kameratolppaa vahingoitettiin räjäyttämällä keskiviikon ja torstain välisen yön pikkutunneilla. 

Viiden aikaan aamuyöstä tapahtunut räjäytys ei poliisin mukaan aiheuttanut henkilövahinkoja tai vaaraa sivullisille, mutta Lounais-Suomen poliisi kuitenkin tutkii tapausta törkeänä tuhotyönä ja räjähderikoksena. Poliisi ei esitutkinnan aikaisesta vaiheesta johtuen kerro tapauksesta enempää.

Poliisi toivoo yleisön apua tapauksen selvittämiseen. Kameratolpan lähialueella viime yön aikana poikkeuksellisia havaintoja tehneitä tai muuten asiasta jotakin tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä joko poliisin puhelinnumeroon 0504564963 tai sähköpostilla vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi. Myös nimetön yhteydenotto voi auttaa poliisia tapauksen tutkinnassa.

Kuvan valvontakamera ei tiettävästi liity tapaukseen…

Lähde: Poliisi

3 KOMMENTIT

  1. Tunnen iloa tällaisesta keppostelusta. Mahtaa palsternakkaa vitututtaa työtoverinsa kohtalo.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.