Väyrysestä Keskustan puheenjohtaja

3
Pitkän linjan poliitikko, entinen presidenttiehdokas, ministeri ja mm. Keskustan entinen puheenjohtaja Paavo Väyrynen teki hiljattain paluun Keskustan jäseneksi. Huhut vallanvaihdoksesta alkoivat välittömästi ja nyt ratkaisuja on viimein tehty. Skypen välityksellä pidetty Keskustan puoluekokous käytiin tänä aamuna kello yhdeksän aikoihin ja vähemmän yllättäen Paavo Väyrynen valittiin puolueen puheenjohtajaksi. Väyrynen tiettävästi perii myöskin Katri Kulmunin valtiovarainministerin pestin Marinin hallituksessa.

Kyseesä oli aprillipila ja Nykysuomen tietojen mukaan Katri Kulmuni on yhä sekä Keskustan puheenjohtaja että valtiovarainministeri. Tosin Väyrysestä ei koskaan tiedä…

Hyvää aprillipäivää Nykysuomen lukijoille!

 

 

 

 

3 KOMMENTIT

  • Meinasin just sanoa että:

   – Kekkosta ei korvaa kukaan

   – Värynen ei korvaa ketään

   – Vakuutusyhtiö ei korvaa mitään

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.