Julkkiskokki Henri Alen saa ruokapalvelunsa osalta kiitosten sijaan kyselyjä autojen polttoaineesta – ”Miksi et aja sähköllä?”

Televisiostakin tuttu julkkiskokki Henri Alen on joutunut kehittämään ainakin toistaiseksi ”leipätyöstään” poikkeavaa työtä koronarajoitusten suljettua ravintolat. Mies pyörittää mm. omaa kauppakassipalvelua. Ihmisten eristäydyttyä laajasti koteihinsa, palautteen luulisi olevan positiivista, mutta sen sijaan Alen on twiittinsä perusteella saanut kummallisia kyselyitä palvelunsa toteutustavasta, tarkemmin palvelun autojen polttoaineesta.

Lähde: Twitter, Komero

2 thoughts on “Julkkiskokki Henri Alen saa ruokapalvelunsa osalta kiitosten sijaan kyselyjä autojen polttoaineesta – ”Miksi et aja sähköllä?”

  • 11.5.2020 at 13:51
    Permalink

    heh ilmastouskovaisten aivopierut voi jättää omaan arvoonsa. Tänä aamuna oli lunta maassa. ei ole ilma lämmennyt ei..

    Reply
  • 11.5.2020 at 16:20
    Permalink

    kyllä, ja nää ilmastohihhulithan ei vittuakaan välitä siitä faktasta, että sähköautojen akut on ongelmajätettä, plus se sähkön tuottaminenkaan ei ole saasteetonta ikinä

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.