Hallitus toivottaa suomalaisuuden päivänä hyvää ramadania

Tänään, tiistaina 12.5 vietetään suomalaisuuden päivää. Perinteisesti suomalaisuuden päivänä on liputettu ja juhlittukin suomalaisen kulttuurin, kielen ja J.V Snellmannin kunniaksi. Valtioneuvosto eli Suomen hallitus päätti kuitenkin tänä vuonna pyhittää päivän hieman toisella tavalla…

”Hyvää ramadania!”

Ramadan alkoi jo 23.4 ja hallitus katsoi asiakseen toivottaa hyvää ramadania nimenomaan tänään, suomalaisuuden päivänä. Ramadan päättyy 23.5. Muslimit uskovat, että koraani lähetettiin Muhammedille nimenomaan kuukauden kestävän ramadanin aikana.

Tällä hetkellä vietetään muslimien pyhää ramadania. Rauhallista ramadania kaikille!www.suomitoimii.fi#Suomitoimii #yhdessä

Gepostet von Valtioneuvosto am Dienstag, 12. Mai 2020

Lähde: Valtioneuvosto-facebook

14 thoughts on “Hallitus toivottaa suomalaisuuden päivänä hyvää ramadania

 • 12.5.2020 at 18:43
  Permalink

  Suomennos hallituksen toivotukselle:

  ”Lällätilää, te jotka haluatte suojella tyttäriänne etelän villeiltä jotka olemme maahantuoneet tahallaan. Me Israelin ystävät käytämme islamia gentiilien arjen, hyvinvoinnin, kulttuurin ja arjen tuhoamiseen, ettekä voi estää, lällätilää!

  Reply
 • 12.5.2020 at 19:25
  Permalink

  Valtioneuvosto eli Suomen hallitus on pelkkä paskaporukka jonka ainoa päämäämäärä on raahata maahan itsensä kaltaista paskaporukkaa Afrikasta ja Lähi-idästä suomalaisten elätettäviksi.
  Kyseinen twiitti on äärimmäisen hävytön ja julkea teko juuri tänään, 12.5. Suomalaisuuden päivänä, ja osoittaa pelkästään tuon paskaporukan matalamielisyyttä ja moraalista rappeutuneisuutta.

  Reply
 • 12.5.2020 at 19:29
  Permalink

  lähti valtioneuvoston maanpetturikusipäille vähän palautetta….

  Reply
 • 13.5.2020 at 05:32
  Permalink

  Tätä se piispojen imaamien perseiden nuoleskelu on aiheuttanut. Tuo hallitushan on suurimmalta osin ateistinen, joten itämä kannanotto on poliittinen monikultuurinen pläjäys ja vittuilu propagandaa kristillisiä arvoja kohtaan.

  Reply
  • 17.5.2020 at 11:34
   Permalink

   Älä sotke helvetti ateistisuutta hiivahallituksen tekojen syyksi.
   Se että ei usko johonkin uskontosatuihin, ei merkitse että kannattaa suomen muuttumista muslimien muuttamaksi kehitysmaaksi.
   Mieti helvetti mitä kirjoitat.

   Reply
 • 13.5.2020 at 09:21
  Permalink

  Kiukuttelun sijasta voisi hiukan miettiä, miksi tilanne Suomessa on mennyt tähän suuntaan

  En oikein keksi muuta syytä, kuin itse olemme valinneet henkilöt, jotka säätävät lakeja ja päättävät asioistamme.
  Tämän jälkeen onkin haettava syy, mikä on saattanut äänestäjien enemmistön ajatukset kääntymään globalismia kannattamaan. Globalismihan on luonnossa miltei tuntematonta käyttäytymistä. Jokainen luonnon yhdyskunta pyrkii suojaamaan omaa reviiriään ja suurin osa lajeista jopa pelkää omaa yksilön reviiriään. Nyt keväällä linnut lauleskelevat ja ilmoittava, tämä alue kuuluu minulle.

  En keksi muuta kuin 1950 luvulla alkaneen postmodernin filosofian, josta on tullut jonkinlainen uskonto, joka tuhoaa tieteet ja järjen käytön. Tiedehän ei ole moniarvoista ja suvaitsevaista, johon postmoderni filosofia pyrkii. Kaikenlaisia normaaleista oloista poikkeavia elämäntapoja on hyväksyttävä ja kunnioitettava, vaikka ne ovat vastoin aikaisemmin hankittua tietoa ja kokemusta.

  Reply
  • 13.5.2020 at 09:32
   Permalink

   Edellä tuli väärä sana ”pelkää”, jonka tilalla pitää olla ”suojaa”.

   Reply
  • 13.5.2020 at 12:05
   Permalink

   Marxistis-Leninistinen perintö elää ja voi hyvin. etenkin punayliopistoissa kommunismin aate leviää pukeutuneena yhteiskuntatieteiden valeasuun. Kun katsoo punayliopistoissa aivopestyjä ja ohjelmoituja ”ministeri” androideja ei ihmetytä yhtään hallituksemme toimet

   Frankfurtin kommunistisen koulukunnan teesit ovat vallalla tänäpäivänä ja toimii ohjenuorana myös tulevaisuudessa

   1. The creation of racism offences.
   2. Continual change to create confusion.
   3. The teaching of sex and homosexuality to children.
   4. The undermining of schools’ and teachers’ authority.
   5. Huge immigration to destroy identity.
   6. The promotion of excessive drinking.
   7. Emptying of churches.
   8. An unreliable legal system with bias against victims of crime
   9. Dependency on the state or state benefits.
   10. Control and dumbing down of media.
   11. Encouraging the breakdown of the family.

   Reply
  • 22.5.2020 at 11:08
   Permalink

   ÄÄ HAUKUTKO PERSUJA MÄ EN HALUU YHTÄÄN JUUTALAISTA SUOMEEN!!!!11 SUVAKKI HOMO EN HALUU AJATELLA ÄLÄ PAKOTA!!!!11 KANNATATKO ISRAELIA??? KAASUTETAAN NE KAIKKI JA HALLA-AHO ON MUN MESTARI KUUNTELEN VAAN SITÄ

   Reply
 • 13.5.2020 at 10:15
  Permalink

  Viettäsvät Ramadaniaa vaa Mekassa

  Reply
 • 13.5.2020 at 11:51
  Permalink

  voitaisko pääkaupunkiseutu irroittaa muusta Suomesta ja voisivat siellä vapaasti rakentaa kommunistista utopiaansa. kehä 3selle rajatarkastukset. nyt kesällä lähtevät levittämään koronaa ja aivopieruja muualle Suomeen. ei kiitos. pysykää kommunistit siellä koloissanne

  Reply
 • 15.5.2020 at 14:16
  Permalink

  ”YLE VAIKENEE HALLITUKSEN RAMADAN-VIDEOSTA SAMALLA KUN NOSTAA AFGAANI-YLIOPPILAAN JALUSTALLE
  1960-luvun lopulta länsimaissa valtaan päässyt kansakunnan käsitteen ”dekonstruoiminen” eli uudelleenmuotoilu omaksi irvikuvakseen on viime vuosina saanut entistä julkeampia muotoja. Tästä ovat vastanneet kansakunnan kaapin päälle kömpineet opportunistit, jotka ovat alkaneet seurata hegemoniseen asemaan päässeitä muotiaatteita. Niissä muun muassa suomalaisuus määritellään niin mielivaltaisesti, ettei se sano enää mitään paitsi sen, että kuka tahansa voi olla suomalainen.

  Viimeksi eilen kansanviholliset iskivät tikaria kansakunnan selkärankaan ilveilemällä suomalaisuuden päivän kustannuksella. Arvatenkin Yle vaikeni punaviherkaartin kaappaaman Valtioneuvoston kanslian (VNK) julkaisemasta suomalaisuuden päivän videosta, jossa islamilaiset uskonjohtajat lähettävät ramadantervehdyksensä suomalaisille. Suurista mediataloista vain Iltalehti kiinnitti kulttuurimarxilaiseen provokaatioon huomiota ja julkaisi uutisjutun VNK julkaisi suomalaisuuden päivänä videon islamilaisten johtajien ramadantervehdyksestä – kaikki miehiä: Näin kampanja kommentoi.

  Vaikka Iltalehti toikin esiin VNK:n röyhkeän tempauksen, jutun fokus keskittyy täysin toisarvoisiin kysymyksiin kuten tasa-arvoon. Videotervehdyksen suurimpana ”ongelmana” lehti pitääkin sitä, että videolla puhuneet muslimit ovat kaikki miehiä. Toimittaja Antti Haloselle ei sitten tullut mieleen islamin olevan tunnetusti miesjohtoinen uskonto. Siksi on naurettavaa kuvitella, että edes Suomessa muslimit valitsisivat naisia puhumaan ramadan-videolle miellyttääkseen feministihallitusta. Muslimit eivät halua miellyttää ketään, vaikka he joskus taktisesti teeskentelevät edustavansa rauhanuskontoa ja kannattavansa sukupuolten välistä tasa-arvoa. Tämä tekopyhyys ei kuitenkaan häiritse hallitusta, sillä heille on tärkeintä muslimivideon julkaisu juuri suomalaisuuden päivänä, koska valtioneuvostossa tiedetään sen ärsyttävän suunnattomasti heidän päävihollistaan, tavallista suomalaista heteromiestä.

  Videotervehdystä on paheksuttu myös siksi, että siinä esiintyvä Reslat shia -muslimien imaami Abbas Bahmanpour kommentoi vuonna 2013 Ylen Ajankohtaisen kakkosen Islam-illassa, että homoseksuaalisuus on islamin näkökulmasta verrattavissa moraalisena paheena aviorikokseen tai insestiin, josta sharia-lain mukaan seuraava rangaistus on kuolemantuomio. Suomalaisten kannalta on lopulta yhdentekevää mitä tänne kuulumattomat muhamettilaiset tekevät tai jättävät tekemättä uskontonsa parissa.

  Tärkein asia, jonka Iltalehti ja netissä mouhoavat tasa-arvofundamentalistit sivuuttivat videotervehdyksessä, oli suomalaisuuden päivä. On pöyristyttävää, että päivänä jolloin pitäisi juhlistaa suomalaisuutta, hallituksen kanslia hieroo rotumuukalaisten kivikautista uskontoa suomalaisten naamaan. Tilanne olisi sama jos Iranissa kansallista merkkipävää juhlistettaisiin Suomen evankelis-luterilaisen kirkon suvaitsevaisuusvideolla, jossa trans- ja homopapit antavat ripulipierun lämpöiset terveiset iranilaisille. Iranissa ja muissa itseään kunnioittavissa maissa kansaa halveksuva tervehdysvideo olisi tietenkin mahdottomuus, mutta Suomessa valtionjohto on toiseudenpalvonnassaan valmis matelemaan pohjamudissa kunhan sillä saadaan vain mitätöityä omaa kulttuuria.

  Tätäkin häpeämättömämpään suomalaisuuden vesittämiseen on sortunut Nato-yhteensopivaksi puliveivatut puolustusvoimat. Tämä käy selväksi Kaartin jääkärirykmentin Twitteri-tilin virallisessa äitienpäivätoivotuksessa, jossa varusmiehet toivottavat onnea äideilleen parillakymmenellä eri kielellä. Suomen armeijassa vierasmaalaisuuden mannekiineja on ehkä muutama prosentti jos sitäkään, joten näin näyttävää vieraskielisten ja vierasrotuisten kekkulointia videolla ei voi selittää muulla kuin monikulttuuri-ideologialla. Ilmeisesti vasta nyt armeijassa on herätty menneen maailman muotiaatteeseen, jonka esille tuomisen kuvitellaan olevan kovinkin cool ja hip. Ei se ole, vaan myötähävettävän junttia perässähiihtämistä.”

  http://ylewatch.blogspot.com/

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *