RKP:n entisestä varapuheenjohtajasta yhdenvertaisuusvaltuutettu

2
Kuva: Kristina Stenman-facebook
RKP:n entinen varapuheenjohtaja, puolueen kahden kansanedustajan, Eva Biaudetin  ja Jan-Erik Enestamin erityisavustajana toiminut oikeustieteen kandidaatti Kristina Stenman on valittu yhdenvertaisuusvaltuutetuksi viisivuotiskaudelle. Stenman aloittaa virassaan elokuun alussa.

Yhdenvertaisuusvaltuutetun nimittää valtioneuvosto, eli hallitus kätyreineen. Stenman toimii tällä hetkellä Pietarsaaren kaupunginjohtajana. Hänellä on aiempaa kokemusta maahanmuuttojohtajan tehtävästä sisäministeriöstä ja työ- ja elinkeinoministeriöstä sekä useasta tehtävästä Pakolaisneuvonnasta. Stenman on toiminut myös tutkijana.

Yhdenvertaisuusvaltuutetun tehtävänä on valvoa yhdenvertaisuuslain noudattamista, edistää yleisesti yhdenvertaisuuden toteutumista ja ehkäistä syrjintää. Lisäksi valtuutettu toimii kansallisena ihmiskaupparaportoijana. Yhdenvertaisuusvaltuutetulla on toimisto, jossa on valtuutetun tehtäväalaan perehtyneitä esittelijöitä ja muuta henkilöstöä.

Lähde: demokraatti, Oikeusministeriö

2 KOMMENTIT

  1. Kulttuurimarxismin vyöryttämiselle tässä maassa olisi ehdottomasti saatava nyt loppu. Se tuhoaa meillä kaikki viralliset instituutiot ja jopa yksityisomisteiset organisaatiot, kun työtekijät alistetaan pakkosuvaitsevaisuuteen. Alla on englanninkielentaitoisille erinomainen kertauskurssi kulttuurimarxismista:
    https://www.bitchute.com/video/JYFpvYHVGotq/

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.