Ruotsin ”kokoomuksen paikallispoliitikkoa syytetään raiskauksista – ”Pää kiinni ja ime useammin k*rpää”

2
Ruotsin ”kokoomuksen”, Moderaattipuolueen jäsentä, Motalan moderaattien kuntapoliitikkoa ja kunnanvaltuuston puheenjohtajaa Kåre Fribergiä syytetään kolmesta raiskauksesta ja pahoinpitelyistä. Friberg pidätettiin jo marraskuussa ja nyt esiin nousseet yksityiskohdat kertovat karua kertomaa tämän toiminnasta uhrinsa kanssa.

Pahoinpitelyiden ja raiskausten ohessa Friberg uhkaili ja solvasi uhriaan toistuvasti. Tämä uhkasi mm. tappaa uhrinsa, haukkui tätä huoraksi ja ohjeisti uhriaan pitämään ”päänsä kiinni ja imemään useammin kyrpää ja ottamaan ”takapuoleen”.

Oikeuden asiakirjojen mukaan syytteisiin luetut pahoinpitelyt pitävät sisällään esimerkiksi tapauksen, jossa Friberg työnsi uhrinsa alas portaita. Pahoinpitely johti useita leikkauksia ja sairaalahoitoa vaatineisiin vammoihin.

Friberg tunnetaan mm. ehdotuksestaan laskea vanhainkotien ja muiden julkisten rakennusten lämpötilaa taloudellisten säästöjen toivossa.

Lähde: Samnytt.se

2 KOMMENTIT

  1. Olisiko jotai. Stubbilaisen koulukunnan kokkareita vai peräti Kataislaisen lahkon edustaja?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.