Neljää poliisia ammuttu mustien mellakoissa St.Louisissa Yhdysvalloissa

Nuori musta mies George Floyd kuoli poliisin painettua tämän niskaa pidätystilanteen yhteydessä. Tapaus on aiheuttanut laajalle levinneitä ja väkivaltaisiksi äityneitä mellakoita ympäri Yhdysvaltoja.

St.Lousin poliisi tiedotti neljän poliisin joutuneen sairaalaan mielenosoittajien avattua tulen näitä kohti. Floydin kuolemasta on protestoitu mm. polttamalla autoja ja ryöstelemällä kauppoja.

Mielenosoitukset sujuivat maanantai-päivän ajan suhteellisen rauhallisesti, kunnes illalla ”räjähti”. Paikallisen 7-11 kaupan ikkuna rikottiin, liike ryöstettiin ja rakennus tuikattiin tuleen. Tilanne kärjistyi tulitaisteluun johtaneisiin tapahtumiin.

Sosiaalisessa mediassa kiertävässä, Minneapolisissa, Minnesotan osavaltiossa otetussa kuvassa (katso otsikkokuva) mielenosoittajat ryöstävät paikallista kauppaa leveä hymy kasvoillaan, vailla surun häivääkään. ABC-uutisten mukaan tilanne on sama ympäri Yhdysvaltoja: ryöstelyä, mellakoita ja väkivaltaa.

Lähde: ABC-news

Muokattu klo 17:31: Poliisit eivät tiettävästi kuolleet luoteihin, vaan joutuivat sairaalahoitoon. Pahoittelemme virhettä alkuperäisessä artikkelissa.

13 thoughts on “Neljää poliisia ammuttu mustien mellakoissa St.Louisissa Yhdysvalloissa

  • 2.6.2020 at 13:14
    Permalink

    Erittäin ”hienoa” toimintaa vaikka suomen valtamedioilta jotka suoltavat uutisiaan että kuollut päivittynyt olisi ollut joku sankari.
    Huumediileri, aseellisia ryöstöjä tehnyt ja tuon kuolema oikeuttaa tappamaan poliiseja ja tuhomaan kaiken mikä eteen tulee.
    Parempi olisi kun jokainen päivettynyt heitettäisiin sinne minne kuuluvat, afrikkaan.

    Reply
  • 2.6.2020 at 13:30
    Permalink

    Pähkinän särkijöiden kehitys ajassa on viskoa kiviä.

    Reply
  • 2.6.2020 at 13:44
    Permalink

    Saint Louisin kaupungissa ammuttiin neljää poliisia.
    Mutta ei se mitään eks niin he ovat hyvällä asialla
    Suomen koko valtamedia on estänyt kommentoinin näihin asioihin
    mielipide vapautta kunniotaen
    eli valtamedia todelakin suomessa
    tarvitsee valheelisen akendansa tueksi kansalaisten mielipide sensuuria
    on käsitämätöntä jos ei normi ihminen sitä tajua
    esim tämän amerikka keissin yhteydessä jossa juuri mustat ja äärivasemmisto riehuu
    eli suomen valtamedian ylistämät ja suojelussa olevat kullan nuput
    he vaan eivät halua että ihmiset tajuavat
    mitä he oikeasti tekevät loppu peleissä
    todelista lakia demokratiaa ihmisoikeusia kunniotaen
    kuten ampumalla 4 poliisia 1 mustan narkki rikollisen kuoleman kostona
    tai he haluavat pimitää mitä monikultuurisuus aiheutaa
    ja kuka ja mika näistä kultuureista on se väkivaltaisempi osapuoli
    kun kulttuurit ovat ööö,,,eri-mieltä

    Reply
  • 2.6.2020 at 13:53
    Permalink

    Miksi valtamedia ei myönnä että black life mättersit ja antifa riehuvat tuola ihan eri syistä mistä tämä kaikkki lähti liikelle

    jos he sen myöntäisivät se tarkoitaisi näiden pulllapoikien maineseen aikamoista säröä
    ja sihen kuinka valtamedia heitä on suojellut kaikelta negatiiviselta julkisuudelta
    rystyset valkosena moderaatori huoneissa
    termein
    ääri vasemmisto melakka on vain vastamielenosoitus ymm

    Reply
    • 2.6.2020 at 16:22
      Permalink

      Black lives matter ja antifa ovat raha- ja korporaatioeliitti-rahoitteisia järjestöjä.. jokainen voi selvittää taustat. omituista että aikoinaan kommunistit vihasivat kapitalisteja.. nyt ovat niiden juoksupoikia.

      ei voi ymmärtää että paskamedia ihannoi tällaista toimintaa

      https://www.the-sun.com/news/917215/george-floyd-protesters-blocked-firefighters-child-rescue/

      tarkoitus lienee vain lisätä vastakkaisasettelua, kaaosta ja epäjärjestystä.. pasamediahan on myös saman eliitin juoksupoikia ja – tyttöjä

      Reply
      • 3.6.2020 at 06:22
        Permalink

        Kapparit loivat bolshevismin. Maailmansotakin sujui sopivasti yhdessä. Kylmä sota oli teatteria

        Reply
  • 2.6.2020 at 17:38
    Permalink

    Komukka Li Anderson ja Suomen Gestapon johtajatar Maria Ohisalo ovat hyvin onnistuneet median käskyttämisessä. Media laulaa juuri sitä mitä käsketään.

    Reply
    • 2.6.2020 at 19:47
      Permalink

      https://mvlehti.net/2020/06/02/hallituspuolueiden-nuorisojarjestot-lietsovat-rotumellakoita-osoitamme-tukemme-protesteille-suomessa/

      Voidaan täydellä syyllä puhua viher-KOMMUNISTI-hallituksesta, Juha Ahvio:

      ”Nyrkkitervehdys oli leimallisesti Saksan kommunistisen puolueen 1920-luvulla perustetun Rotfrontkämpferbund-taisteluorganisaation eli Rotfrontin, Punarintaman, julkisena tunnuksena ja tervehdystapana. Saksan 1920–30-lukujen kommunistisen Punarintaman suora perillinen on meidän päiviemme Antifa, jonka keskuudessa perinteinen kommunistinen nyrkkitervehdys on käytössä.

      Tätä historiallista kommunistista taustaa vasten tarkasteltuna on hätkähdyttävää lukea SDP:n nyt virkaa tekevää puheenjohtajaa Sanna Marinia käsittelevää Helsingin Sanomien artikkelia 26.1.2019. Hätkähdyttäväksi artikkelia ei tee sen sanallinen sisältö, vaan artikkelin yhteydessä oleva kuva SDP:n vuoden 2017 puoluekokouksesta. Kuvassa SDP:n puoluesihteeri Antton Rönnholm ja puheenjohtajistoon lukeutuva Sanna Marin tekevät valituksi tulonsa kunniaksi kommunistisen nyrkkitervehdyksen.

      Siis demarijohtajat tekevät puoluekokouksessaan täysin julkisesti kommunistisen Rotfront-nyrkkitervehdyksen!

      Hesarin artikkelissa Sanna Marin sanoo edustavansa ”tasa-arvoa, yhdenvertaisuutta ja ihmisoikeuksia”. Mutta Marin ei joko tiedä, muista tai ei välitä siitä, että nämä iskusanat kuten myös ”vapaus, veljeys ja tasa-arvo” ovat historiallisesti tarkasteltuina erittäin verisiä ja väkivaltaisia iskusanoja, aina Ranskan suuresta jakobiinivallankumouksesta alkaen, kuten perustelen kirjoituksessani 16.2.2018 Uusimman ajan ensimmäinen kansanmurha kohdistui kirkkoon ja kristittyihin.

      Erityisen verisiä ja väkivaltaisia iskusanoja edellä mainitut ovat silloin, kun ne Marinin tapaan liitetään kommunistisen nyrkkitervehdyksen tekemiseen.”

      Koko artikkeli: https://www.oikeamedia.com/o1-97606

      Milloinkahan noiden vasemmalla olevien enemmän tai vähemmän piilokommunistipuolueiden nuorisojärjestöt alkavat puuhata täysveristä kommunistista vallankumousta Suomeen ja rupeavat synnyttämään Suomen ”Demokraattista” Tasavaltaa aidon DDR-mallin mukaisesti?

      Reply
  • 2.6.2020 at 18:23
    Permalink

    Kuinka niin et voi ymmärtää?…valtamedia on samojen ihmisten hallussa jotka agitoi ja rahoittaa vähemmistöjä riehumaan.Ei media syyttänyt vuoden 68 tai 90 luvun alun LA:n mellakoissakaan mellakoitsijoita nyt vain ollaan uudella tasolla niitä kehutaan eli toisin sanoen yllytetään lisää tyhmille neekereillehen tuki on yhtä kuin lupa jatkaa.

    Reply
  • 2.6.2020 at 21:03
    Permalink

    USA ja Etelä-Afrikka ovat kuin kaksi mätää marjaa!

    ”Kaiken takana on Geoge Soros, tuo jutku joka kuorma-autoilla tiiliskiviä terroristeille rahtaa…”

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.