Uusi kanava Suomen mediamarkkinoille – Val-Median studio valmistui

Val-Median studio on ollut valmisteilla jo kuukausia ja nyt se on valmis käyttöön. Studion voi varata maksutta sellaisen sisällön tuottamiseen, joka julkaistaan Val-Median kanavalla. Muutoin studiota voi vuokrata. Yhteyden Val-Mediaan saa sähköpostitse: contact@val-media.net. (Videossä näkyy väärä sähköposti)

Studiossa on tasokkaat laitteet suoratoistoon ja tallennukseen. Kalusteita, kuvaus- ja äänilaitteita sekä valaistusta voidaan siirtää tarpeen mukaan vaikka tiedotustilaisuuksiin tai ulkotiloihin. Myös studion kuvaustaustaa voidaan vaihdella.

Val-Median studio sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Val-Median studio on tehty Val-Median sisällön tuottajille. Se on ensisijaisesti heidän käytössään. Täällä on kamerat, mikit, valot, eri kuvauspaikkoja, eri kalusteita – täällä pystyy aika montaa formaattia tuottamaan”, kertoo Juha Korhonen Val-Mediasta.

Korhosen mukaan tiedotus siirtyy yhä enenevässä määrin nettiin. Val-Median studiossa voi toimittaa uutisia, tehdä haastatteluja tai vaikka jakaa pelkästään omia mielipiteitään yleisölle.

”Ihmisillä on vähän rahaa käytössä, ja rahan määrää yritetään koko ajan pienentää ja pienentää. Nyt se ei jää enää siitä kiinni. Nyt se on enää siitä [kiinni], että tehdään.”

Katso Juha Korhosen esittelyvideo Val-Median studiosta. Studion toiminta käynnistyy elokuun alussa, kuten Korhosen omat lähetyksetkin, jotka tulevat ulos suorana torstaisin kello 19. Lähetykset voi katsoa myös jälkikäteen Val-Median videopalvelusta.

  Video studiolta (ohjautuu Val-Mediaan):

 

Lähde: Val-Media

5 thoughts on “Uusi kanava Suomen mediamarkkinoille – Val-Median studio valmistui

 • 4.7.2020 at 19:49
  Permalink

  Nimi on kirjoitettu väärin e puuttuu?

  Reply
 • 4.7.2020 at 20:41
  Permalink

  Nimellä ei ole väliä, kunhan sisältö eroaa valtamedista niin kuin yö ja päivä. Jääkämme odottamaan ensimmäistä ”hyvien ihmisten” hyökkäystä… vaiko oliko se jo edellä?

  Toivotan menestystä ja kylmä päistä toimintaa sudiossa, sillä paska myrskyssäkin tulee merisairaaksi!

  Tämä ei taida nyt lukeutua näihin ”Eurooppalaisiin arvoihin”, jossa ”perseen pitää osoittaa kohti Uumajaa”! (Juice Leskinen)

  Reply
  • 5.7.2020 at 09:03
   Permalink

   Olikohan Juice rasisti.. koskahan kommunistit kaatavat sen patsaan Juankoskella…

   Kun Allah saapuu kaupunkiin,
   Hän ensin soluttautuu Vihreisiin.
   Ja pariin demariin,
   He tunkee päänsä turbaaniin:
   Näin yhtä päätä rukoillaan
   Ja perseet osoittavat Uumajaan!

   Jep. Toivotamme menestystä Val-medialle ja Korhoselle

   Reply
 • 5.7.2020 at 20:43
  Permalink

  TODELLA hienoa ! Lämpimät onnittelut Juhalle ja kumppaneille hienosta ideasta ! Toivottavasti uusi media saa paljon hyvää aikaan 🙂

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *