USA lopettaa WHO:n tukemisen – virallinen prosessi käynnistynyt

USA:n presidentti Donald Trump on käynnistänyt virallisen prosessin USA:n tuen maksamisen lopettamiseksi YK:n alaiselle maailman terveysjärjestölle WHO:lle.

USA on aikaisemmin tukenut WHO:ta noin 400 miljoonalla dollarilla vuodessa, mikä tekee Amerikasta suurimman yksittäisen tuen maksajan.

Trump on jo virallisesti ilmoittanut tuen lopettamisesta YK:n pääsihteeri Antonio Guterresille.

Tuen maksaminen päättyy ensi vuoden heinäkuussa, mutta jos demokraattien presidenttiehdokas voittaa marraskuun vaalit, tuki jatkuu – Joe Biden on jo ilmaissut kumoavansa Trumpin päätöksen, jos hän tulee valituksi presidentiksi.

”Amerikkalaiset ovat paremmassa turvassa, kun maa osallistuu globaalisti terveyden vahvistamiseen. Ensimmäisenä päivänä presidenttinä liityn WHO:hon ja palautan johtajuutemme maailman estradilla”, ilmoitti Biden twiitissään.

Presidentti Trump syyttää WHO:ta koronapandemiasta.

”WHO epäonnistui tiedon hankkimisessa, arvioinnissa ja jakamisessa”, sanoi Trump huhtikuussa.

Trumpin mukaan WHO epäonnistui myös uskottavien raporttien tutkimisessa Kiinassa.

”He hokivat ja julkisesti tukivat ajatusta, jonka mukaan virus ei siirtyisi ihmisestä toiseen vastakkaisista todisteista huolimatta.”

USA aikoo jatkossa tehdä yhteistyötä globaaleissa terveysasioissa muiden tahojen kanssa, mutta seuraa edelleen WHO:ta ja miten se mahdollisesti parantaa toimintaansa.

Lähteet: LAD Bible, Twitter

6 thoughts on “USA lopettaa WHO:n tukemisen – virallinen prosessi käynnistynyt

 • 8.7.2020 at 20:12
  Permalink

  Trump tekee ihan oikein,
  Who on yksi helvetin rikosjärjestö.

  Reply
 • 8.7.2020 at 22:15
  Permalink

  HIENOA!!!

  YK on globalistinen kommunisti firma, joka ajaa avoimesti ja säälimättä valkoista kansanmurhaa sekä yhtä maailmanhallitusta NWO, joka tulee olemaan tähänastisista tyranniosta kaikkein julmin, raakalaismaisin ja pahin.

  No, lyhyesti: Maanpäällinen helvetti!!!

  Reply
  • 9.7.2020 at 09:08
   Permalink

   Muistan että joskus tästä ja muista Sveitsissä päämajaansa pitävistä ”organisaatioista” tuli dokumentti, saksalaisten tekemä, kuinkas muuten.

   Siinä ihmeteltiin sitä miten näiden organisaatioiden rahoituksesta van marginaalinen osuus päätyy konkreettiseksi avuksi. Vastaukseksi tuli se että he maksavat tietotaidosta, eli näihin organisaatioihin pääsevät kellokkaat saavat miljoonatilit sekä diplomaattisen koskemattomuuden. Siitä huolimatta esim. punaisen ristin pääkonttorin ala-aulassa oleva tullivapaa myymlä kräsii todella suuresta hävikistä myymälävarkauksien vuoksi. Ihmiset joilla olisi varaa ostaa, mieluummin varastavat.

   Niin että se jos Amerikan yhdysvallat päättää lopettaa maksunsa, sillä ei voi olla kuin tervehdyttävä vaikutus näihin organisaatioihin. Sen jälkeen ehkä niiden rahotuksesta suurempi osa menee kohteisiin.

   Reply
 • 11.7.2020 at 06:32
  Permalink

  Trumpin ajatuksenjuoksu on täysin loogista: WHO antoi täysin väärää tietoa pandemian vaarallisuudesta viime vuoden lopulla ja varautuminen vakavaan terveyskriisiin oli täysin puutteellista tästä johtuen. Myöskin YK:n tuen lopettaminen olisi täysin loogista koska järjestö on täysin voimaton ja käytännössä tyhjänpuhujien näytösgaala.

  Reply
 • 11.7.2020 at 19:58
  Permalink

  Ihan turhaa teatteria. Mitään todellista pnademiaa ei edes ollut vaan tilastokikkailua jossa kaikki taudit ja kuolemat laitettiin koronan piikkiin. Keuhkokuumetilastot romahtivat samassa suhteessa kun koronat lisäänyivät jne. WHO on mätä, mutta sillä että se olisi vähätellyt pandemiaa ei ole mitään tekemistä korruption kanssa siinä merkityksessä kuin annetaan tuossa Trumpin jutussa ymmärtää. Se on osa kuviota jossa kaikki valehtelevat milloin minnekin suuntaan luoden tarkoituksellista sekaannusta. Nyt Gates on suurin EHO rahoittaja ja meno tulee entisät villimmäksi.

  USA:n olisi ehkä pitänyt enneminkin nostaa rahoitustaan reilusti suurimmaksi ja näin ollen ottaa ohjat sen toiminnan suunnasta ja laadusta. Nyt Bill Gates on monopoliasemassa ja Trump diilailee sen kanssa suoraan. Hiljattain julisti yhteistyötä Gatesin Gavi säätiön kanssa.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.