Alaikäisen törkeä raiskaus Riihimäellä: epäillyn tekijän tuntomerkit ovat täsmentyneet

Eilen tiistaina klo 17.15 aikaan Riihimäen Kokokadulla Räiskylänkadun läheisyydessä alaikäinen tyttö joutui seksuaalirikoksen uhriksi. Asiasta tiedotettiin ensimmäisen kerran aamulla 15.7.2020.

Epäilyyn tekijän tuntomerkit ovat täsmentyneet.

Tekijällä oli yllään t-paita ja jalassaan punaiset Adidaksen lenkkarit. Iältään mies on noin 40-vuotias ja hänellä on tummat lyhyet hiukset. Pituus noin 185 cm, mahdollisesti sänkiparta, vihertävät silmät, mustat mahdollisesti collegehousut jalassa, vatsakas, leveitä sormuksia sormissa.

Tekijän käyttämä pakettiauto on väriltään sininen.

Poliisi pyytää tapahtumasta, paikalta poistuneesta pakettiautosta tai epäillystä tekijästä jotain tietäviä ilmoittamaan tietonsa sähköpostitse osoitteeseen pitkakestoinentutkinta.kh.hame@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon p.02954 14 222.

Lähde: Poliisi

3 thoughts on “Alaikäisen törkeä raiskaus Riihimäellä: epäillyn tekijän tuntomerkit ovat täsmentyneet

 • 15.7.2020 at 16:36
  Permalink

  Eli ei mainita erikseen että olisi kantasuomalainen, joten kyseessä on hätää kärsivä ja sotaa pakenava. Näinhän nämä poliisin tiedoitukset nykysin menee.

  Reply
 • 15.7.2020 at 20:07
  Permalink

  Mitäpä tuosta. Monikulttuuri ensin lapset tulevat jossain kaukana perässä!

  Reply
 • 15.7.2020 at 21:47
  Permalink

  Koska tekijästä annettiin niin paljon tuntomerkkejä, voisi mennä EU:n ennen vuotta 2010 tapahtuneen laajentumisenkin piikkiin. Ehkä jollakulla EU-kansalaisella oli ns. hyvä päivä. Sai myytyä pakun takakontista väärennettyjä nahkatakkeja, Rivotril-tabletteja sekä rihkamaa. Tilalle kannettiin jonkun omakotitalon viihde-elektroniikka ja samalla järjestyi puskatinderkin. Ja Suomi on jälleen himpun verran kulttuurisesti rikkaampi.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *