Blogi: Äiti – Etäiseksi – ULOSOTTOLAISSA LAPSI ON ESINE

Kyseisessä laissa todetaan, että lasta tulee kuulla lääkärin tai ja sosiaalityöntekijän toimesta.
Kyseistä lakia voidaan hyödyntää kuitenkin vain oikeuden päätöksellä ulosmitata lapsi.

Kerroin viimeksi miten Hyksistä 20.10.2015 terveydenhuoltolain, sosiaalihuoltolain ja lastensuojelu lain (puhumattakaan monesta muusta laista kuten kuntalaista) vastaisesti vietiin lapseni meitä kuulematta estäen lastenpsykiatrin lähetteellä ja korkeimman oikeuden suosituksella alkavaksi tarkoitettu selvitys prosessi. Estäen lääkärin tapaamisen Hyksissä ensimmäisellekään sovitulle ajalle.

Korkein oikeus oli ilmoittanut Raaseporin ulosottoon, että prosessi Hyksissä tulisi suojella. Ulosotto oli kuitenkin tehnyt virka apu pyynnön Pasilan poliisiin korkeimman oikeuden suosituksen vastaisesti ja Hangon sosiaalitoimen vaatimuksesta. Ulosotto kiisti asian sitä kysyessäni myöhemmin, kyseinen virka apu pyyntö kuitenkin löytyi ulosoton kirjauksista.

Terveydenhuolto kaikessa laajuudessaan on niin vahva perustuslaillinen oikeus, että sitä ei voi kumota ja viedä keneltäkään suomen kansalaiselta kenenkään määräyksestä.

Isä kieltäytyi prosessista joten isälle oltiin laittomasti annettu julkinen valta.

Lapsi eristettiin nuorisokotiin Forssan liepeille. Seisemän vuotias nuorisokotiin. Pidettiin vankina kuukausia ja pääsi kouluun vasta kun sain tietää missä lapsi on jonka pohjalta pyysin paikalliskoulua puuttumaan tilanteeseen ja järjestämään lapsi ikäistensä pariin koulua käymään.

Forssan lastenpsykiatriassa oli nuorisokodin mukaan lapsen terapia aloitettu. Pian sain tietää, että kyseessä ei ollut terapia vaan viiden kerran kartoitus.

Lapsi ei saanut kriisi ja trauma terapiaa vaikka asiasta oli 3 n asiantuntijan vaatimus.

Kun Forssan lastenpsykiatri sai tietää että hänellä ei olekaan kaikkia asiaankuuluvia asiakirjoja, lausuntoja ja todistuksia- ja ne saatuaan joutui toteamaan, että on hoitanut lapsen asioita puutteellisin tiedoin.

Hangon sosiaalitoimi, isä sekä nuorisokoti pimittivät tiedot lääkäriltä.

Forssa laittoi lähetteen Taysiin. Isä ja sosiaalityöntekijä olivat kirkuvan punaisia raivosta kyseisellä kartoitus tapaamisella lääkärin ilmoitettua asiasta.

Tays ei kuullut lasta. Se ilmoitti tukeutuvansa sosiaalitoimen ilmoittamiin tietoihin.
Toisen käden ja ei-terveyden huollon ammattilaisten siis.

Tein valituksen valviraan. Puolen vuoden kuluttua prosessin alkamisesta vasta lasta kuultiin kerran yksikseen.
Pian kävi ilmi, että lasta oli kysymyksillä manipuloitu sekä ne oli esitetty puutteellisina jättäen äiti miltei kokonaan kysymyksten ulkopuolelle. Lisäksi en saanut tavata lastani prosessin aikana Taysissa koska isä ja sosiaalitoimi kielsivät.

Edelleen pyysin, että saisimme samanlaisen prosessin kuin Hyksissä oli tarkoitus toteuttaa. Todettiin Hyks prosessin tarpeellisuus viimein mutta kukaan ei antanut lähetettä asiassa eteenpäin.

Ja edelleen, tänään 14.7.2020 en ole saanut tavata lastani kuin 9.11.2018 viimeksi.

Hämeenlinnan lastenvalvoja sekä lastensuojelu pitkittävät tapaamisia sillä, että asiaa hoitaa perheohjaaja jolla ei ole päätösvaltaa ja joka on nyt kesälomalla. Käsittääkseni annetaan muille virkatahoille ymmärtää, että minua ei ole tavoitettu koska asiaa hoitaa muiden virkatahojen tietämättä ko perheohjaaja.

Teija-äiti

One thought on “Blogi: Äiti – Etäiseksi – ULOSOTTOLAISSA LAPSI ON ESINE

 • 2.12.2020 at 18:48
  Permalink

  Kylmille saatananpalvojille ihmiset ovat aina esineitä, hyödykkeitä, joita pitää manipuloida näiden psyko- ja sosiopaattien pimeiden tavoitteiden mukaisesti.

  Haaviston temppu tuoda laittomasti ääri-islamisteja suomeen, ja se tosiasia että hän on yhä vapaalla jalalla, osoittaa tämän asiantilan olevan voimassa kotimaassamme.

  Samoin kylmä kyyti huostaanottobisneksien kohdalla todistaa samaa asiaa. Päättäjät haluavat maan täyteen kaltaisiaan ihmisiä. Siispä:

  https://www.jns.org/opinion/islamist-terror-is-alive-and-kicking/

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.