VM:n entinen pitkäaikainen valtiosihteeri Raimo Sailas on kuollut

Valtiovarainministeriön entinen pitkäaikainen valtiosihteeri Raimo Sailas on kuollut. Nivalasta kotoisin oleva Sailas oli kuollessaan 74-vuotias.

Sailas teki pitkän uran valtiovarainministeriössä, jonka palvelukseen hän tuli vuonna 1971. Hän toimi muun muassa valtiosihteerinä vuosina 1995-2013. Sailas oli myös aktiivinen yhteiskunnallinen keskustelija.

VM ottaa lämpimästi osaa omaisten ja läheisten suruun.

9 thoughts on “VM:n entinen pitkäaikainen valtiosihteeri Raimo Sailas on kuollut

  • 19.7.2020 at 21:30
    Permalink

    Kirjoitetaan tässä lehdessä kyllä muusta, mutta ei sanaakaan ole ollut jämsässä törkeästi pahoinpidellystä Pekka Katajasta, minä kun luulin että tämä oli perussuomalaisten puolella oleva nettipainos, mutta eipä enää näköjään.

    Reply
  • 21.7.2020 at 00:24
    Permalink

    perus sionistit ovat KONTROLLOITU OPPOSITIO ÄÄLIÖ!!!! Jos luulit noin niin herää jo pahvi!! Halla ahot ja muut perus perkeleet ovat ainoastaan teatteria!!

    its the jews stupid

    Reply
    • 21.7.2020 at 11:35
      Permalink

      Milloin sinne mielisairaalaan on annettu mahdollisuus mennä nettiin?

      Reply
  • 21.7.2020 at 11:27
    Permalink

    Kurjistuspolitiikan (austerity) henkinen isähahmo Suomessa on poistunut keskuudestamme. Kurjistuspolitiikka voi kuitenkin hyvin, joskin on muuttanut muotoaan ja perustelujaan. Nyt on kurjistettava siksi, että ilmasto voi väitetysti huonosti tai että terveiden on pysyteltävä kuukausikaupalla karanteenissa, koska maailmalla liikkuu tavallista kipakampaa flunssaa.

    Reply
    • 21.7.2020 at 11:36
      Permalink

      Kerroppas mistä lähtien korona on ollut flunssa.

      Reply
      • 21.7.2020 at 22:00
        Permalink

        Ei se ole ehkä edes flunssaa, koska yhtään sairastunutta en itse tiedä eikä yksistään koronaan kuolleita ole juuri lainkaan. Kaikki korona-kuolleiksi lasketut ovat menehtyneet muiden terveyttä rasittavien tautien tai korkean iän tai ylipainon myötä. USA:ssa jopa liikennekuolemia merkitään korona-kuolemiksi. Koko tauti on vedätystä, jolla keskuspankkiirimafian luoma, kuplaksi paisunut velkarahajärjestelmä kaadetaan alas siten, että kaikkein rikkaimmat hyötyvät. Maksumiehiksi joutuvat länsimaiden veronmaksajat useassa sukupolvessa, kuten EU:n korona-elpymisrahaston suhteen on käynyt. Samalla muitakin globaalieliitin pitkään hautomia suunnitelmia viedään eteenpäin.

        Reply
        • 22.7.2020 at 16:05
          Permalink

          Minä, minä ja minä, vielä kerran, minä minä ja ainostaan minä.
          Ei sitä koronaa sitten varmaan ole kun sinä että tunne yhtään sairastunutta tai kuollutta.

          Reply
  • 22.7.2020 at 04:57
    Permalink

    Tyypillinen demari, käsi rehellisten ihmisten taskulla ja kateellinen duunarille ja raipat viuhuivat vuodesta toiseen ettei vaan tavallinen työssäkäyvä saisi työstään mitään ylimääräistä. Suurten ikäluokkien kasvatti ja näkyi myös poliitikkassa, asuntovelat maksatettiin valtavalla inflaatiolla ja sitten alle kuusikymppisinä eläkkeelle ja sitä nuoremmat laitettiin tämäkin maksamaan.

    Reply
  • 22.7.2020 at 09:44
    Permalink

    Globalisti-rikollisten edeskäypä ja Deep Staten kidutus-raiskuu-murha-uskollisuusrituaalien verisin kyrpä.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.