Suomi osaksi Kansainvälistä rokoteinstituuttia

Valtioneuvoston asetuksella saatetaan voimaan Kansainvälisen rokoteinstituutin perustamisesta tehty sopimus. Asetus ja sitä myötä Suomen jäsenyys tulevat voimaan 1.8.2020. Jäsenenä Suomella on paremmat mahdollisuudet vaikuttaa pitkäjänteisessä ja strategisessa rokotetutkimuksessa ja –kehityksessä.

Asetuksella saatetaan voimaan Kansainvälisen rokoteinstituutin (International Vaccine Institute, IVI) perustamisesta tehty sopimus ja laki mainitun sopimuksen lainsäädännön alaan kuuluvien määräysten voimaansaattamisesta.

Hallitus päätti kokouksessaan 12.3.2020 tukea koronavirukselta suojaavan rokotteen tutkimus- ja kehitystyötä yhdellä (1) miljoonalla eurolla IVI:n kautta ja esittää Suomen liittymistä IVI:n jäseneksi. Instituutti on parhaillaan käynnistämässä koronavirukselta suojaavan rokotteen kehitystyötä.

Eduskunta hyväksyi I lisätalousarvioesityksessä 2020, että yksi (1) miljoonaa euroa lisätään Sosiaali- ja terveysministeriön kansainvälisten jäsenmaksujen momentille ja että Suomi liittyy IVI:n jäseneksi. Lisäksi kevään kehyspäätöksessä tehtiin vuotuinen määrärahakorotus, jolla katetaan IVI:lle maksettava rahallinen kontribuutio.

Suomi ei ole aiemmin ollut mukana IVI:n toiminnassa valtiona, joskin Suomi on vaihtanut IVI:n kanssa tietoa ja tehnyt yhteistyötä kansainvälisten terveysturvaohjelmien kautta.

Kansainvälinen rokoteinstituutti (International Vaccine Institute, IVI) on vuonna 1997 YK:n kehitysohjelman (UNDP) aloitteesta perustettu kansainvälinen järjestö rokotetutkimuksen ja –kehityksen edistämiseksi. IVI tekee kansainvälistä yhteistyötä rokotetutkimuksessa, tuotekehityksessä ja kapasiteetin vahvistamisessa.

Lähde:  Sosiaali- ja terveysministeriö

21 thoughts on “Suomi osaksi Kansainvälistä rokoteinstituuttia

 • 24.7.2020 at 22:56
  Permalink

  Puoskari Bill Gatesin pakko-rokko odottaa jokaista suomalaista osana koko maailman kansakuntia tekosyyllä korona aivan kuten EU.nkin nk. ”kriisipaketti”, jossa suomi hävisi hyvin paljon. Mutta koska ed. lauseessa on sana ”hyvin” niin Suomella meni ”neuvotteluissa” ”hyvin” ja piste!

  Reply
  • 25.7.2020 at 09:36
   Permalink

   Semmoista tilannetta ei ikinä tule että pakkorokotus on edessä, tuo on hullujen salaliittohörhöjen öyhötystä.
   Samaa sontaa jauhoitte sikalenssun aikaankin pakkorokotus tulee kaikille”.

   Reply
   • 25.7.2020 at 12:48
    Permalink

    No nyt puhaltaakin uudet tuulet. Koko koronahuijjaus oli petausta kriisipaketille.
    Ilman koronahuijjausta ei kriisihuijjauspaketiakaan olisi saatu läpi.
    Sannakin lähti ”lomille”.
    Näinköhän kehtaa palata lomiltaan Suomenmyyjä ja ex puotipuksu?

    Reply
    • 25.7.2020 at 14:32
     Permalink

     Nuo ei liity koronaan mitenkään.
     Ainostaan siten että tuon verokkeella varastetaan suomelta viimeisetkin rahat.
     Se ei kuitenkaan ikinä tule merkitsemään mitään pakkorokotuksia, joten sillä on turha lietsoa mitään panikkia.

     Reply
   • 29.7.2020 at 03:02
    Permalink

    ”Semmoista tilannetta ei ikinä tule että pakkorokotus on edessä”
    Jenkeissä jo on lakitekstejä kirjoitettu valmiiksi ”immuniteettipassista” ja perustuslakijuristi Dershowitz sanoi ”valtio voi pakottaa neulan käteesi” kirjaimellisesti. Ihan vitun lampaiden toimintaa väittää ”ettei ikinä tule” kun aikomukset sekä lausunnot on jo annettu. Suomessa ei ehkä valtio ”pakota” neulaa käteen mutta hyvinkin voivat kieltää käymästä töissä, julkisissa tiloissa tai matkustamaan jos sinulla ei ole ”immuniteettipassia” eli todistus rokotteesta.

    Pää pois perseestä ja silmät auki!

    Reply
 • 25.7.2020 at 18:25
  Permalink

  Rokotemyrkky pakotetaan nielemään, muuten et saa henkareita, et pankkitiliä, et asuntoa, ajokorttia ym. Näin pakotetaan ottamaan uusi myrkky.
  Siinä on siru ja uudet virukset jotka voidan aktivoida 5G verkon avulla. Muuttaa DNAta, joka solu alkaa tuottamaan syöpää. Näin sanoo ennakkotiedot. Kymmenet lääkärit kieltävät jo rokotteen ottamisen. Tuo yhteislabra idea liittyy varmasti tähän. Ei tarvita mitään rokotetta, malarialääke estää viruksen, ei Trumpkaan ole kuollut siihen kuten valehdellaan sen tappavan. Kaksi labraa jo suunnittelee rokotetta, mihin tuo kolmas muka tarvitaan ?

  Reply
  • 25.7.2020 at 19:50
   Permalink

   Tuollaiset kuvitelmat on pelkkää satua ja noiden levittäminen on kyllä siinä ja siinä ettei mene laittoman puolle, sillä joku voi vaikka uskoa tuota salaliittohöyryä ja tehdä mitä tahansa sen jälkeen.
   Kokeilkaa nyt helkkari tajuta edes yksi asia siellä pääkopassa, mitään pakkoa ei ole tulossa korona pillereille tai rokoteelle.
   Seuraavasta tuollaisesta kirjoituksesta teen kyllä jo rikosilmoituksen.

   Reply
   • 29.7.2020 at 03:05
    Permalink

    ”teen rikosilmoituksen siitä että joku puhuu mitä on mieltä”
    Mitä helvetin lampaita tännekin on pesiytynyt? Laita silmät kiinni ja mene lukemaan YLEä sananvapauden vihollinen. Seinän eteen tulisi laittaa kaikki tuollaiset sananvapauden viholliset ja kommunistien saappaannuolijat

    Reply
    • 29.7.2020 at 10:13
     Permalink

     Minä en ole seurannut valtamediaa vuosiin.
     ”sananvapauden vihollinen” mitä vielä?
     Mistähän tuo revit, kyse on koronasta.
     Tässä maassa jos tulee tilanne missä maata aletaan siivomaan, niin siellä seinänkupeessa on kyllä joka salaliittohouru punikkien seurana.

     Et varmaan tiennyt että kuljet täysin vihervasemmiston takana, ne sitä koronaa ihannoi ja purkaa rajoitteet, eikö tunnu hyävältä kun olet ohisalon, marinit ja li:n sylikoira?

     Reply
    • 29.7.2020 at 11:27
     Permalink

     @vittusäoletkujalla.
     Älä välitä. Se on semmonen tämän palstan ammattiräksyttäjä joka tosiaan on täysin poteroitunut omien ajatustensa bunkkeriin ja sieltä aina heittää baskaa ulos.
     Lisänä mm. säännönmukaisesti lokeroi muita aivan älyttömällä logiikalla. Veikkaan että se on n. 70 vuotias täysalkoholisoitunut peikko, siltä ainakin kuullostaa.

     Reply
     • 29.7.2020 at 13:53
      Permalink

      Menkää valittajat hoitoon.
      Normaalit ihmiset elää oikeassa maailmassa, ei siellä saduissa missä te salaliittohourut.
      Teidän mukaan koronaa ei ole ollenkaan olemassa, ainoa selitys teillä on siihen että ette tunne yhtään sairastunutta.
      Jos täällä jollain on pää perseessä niin siellä kyllä on kaikkien salaliittohourujen päät ja syvällä.

      Te jotka vähättelette ja kirjoitatte väärää tietoa koronasta, olette nykyhallituksen sylikoiria.

 • 25.7.2020 at 20:08
  Permalink

  Suomen aivokuolleen gojimi jäte lauma kansan voi minun puolesta rokottaa syanidilla! Sen verran tyhmää täällä asuu ja ääliöt luulevat elävänsä maapallo maa ei vittu ole mikään pallo juutalais vapaamuurari valhe nii kuin holohoax

  Reply
  • 25.7.2020 at 20:42
   Permalink

   Siinä sitä taas oli niin ”laatukirjoitusta” että.
   Mistä hoitolaitoksesta kirjoittelet?

   Reply
   • 26.7.2020 at 12:27
    Permalink

    Kerroppa lisää noista pakkorokotuksista.
    Ainostaan lapsena annettavat rokotukset jotka loppuu armeijaiässä on niinkutsuttuja ”pakollisia” mutta vaikka eivät olisi, hullu jättää ottamatta, jäykkäkouristusrokotteen, poliorokotteen ja muutaman muun, sillä nuo voi iskeä milloin vain.
    Hullujen houreita on alkaa väittämään että pakoroktukset tulee tai että niitä on jo suomessa, sama vaikka alkaisit seuraavaksi väittämään että maapallo on 6000 vuotta vanha.

    Reply
 • 25.7.2020 at 23:55
  Permalink

  Uskomatonta mutta ilmeisestikin vakavasti otettavaa:

  ”Kansallisen terveysinstituutin [National Institute of Health] verkkosivustolla jaetussa kansainvälisessä tutkimuksessa todettiin, että 5G-teknologia imeytyy ihosoluihin ja voi muuttaa DNA: ta tavalla, joka todella tuottaa koronaviruksia ihmisen kehossa.

  Guglielmo Marconin yliopiston, Keski-Michiganin yliopiston ja ensimmäisen Moskovan osavaltion lääketieteellisen yliopiston tutkijoiden yhdessä tuottamassa tutkimuksessa väitetään, että 5G millimetrin aallot stimuloivat DNA: ta tavalla, joka saa solutummat tuottamaan koronaviruksia.

  ”Tässä tutkimuksessa osoitamme, että dermatologiset solut, jotka toimivat kuten antennit, voivat absorboida 5G millimetriaaltoja, siirtää muihin soluihin ja ne voivat olla pääroolissa koronavirusten tuottamisessa biologisissa soluissa”, tutkimuksessa todetaan … ”

  ”An international study shared on the National Institute of Health website found that 5G technology is absorbed by skin cells and can alter DNA in a way that actually produces coronaviruses within the human body.

  The study, jointly produced by scientists from Guglielmo Marconi University, Central Michigan University and First Moscow State Medical University, claims that 5G millimeter waves stimulate DNA in a way that causes cell nuclei to produce coronaviruses.

  “In this research, we show that 5G millimeter waves could be absorbed by dermatologic cells acting like antennas, transferred to other cells and play the main role in producing Coronaviruses in biological cells,” the study states…”

  Koko artikkeli: https://www.newswars.com/nih-admits-5g-can-actually-create-coronavirus-within-human-cells/

  Voinemme odottaa rikollisen Big Pharman ja telekom-yritysten korruptoimien terveysviranomaisten, johtavien lääkäreiden ja näitä tukevan valtamedian disinformaatiokampanjaa tutkimustuloksen ”kumoamiseksi”.

  Reply
  • 26.7.2020 at 15:52
   Permalink

   Asia varmastikin vaatii lisätutkimuksia ja testausta koe-eläimillä ennenkuin tutkimustulosta voidaan pitää ”lopullisena” totuutena.

   Reply
 • 29.7.2020 at 21:34
  Permalink

  (Google-käännös:) Ryhmä lääkäreitä Amerikan etulinjan lääkäreistä Yhdysvalloissa ovat yhdistäneet voimansa ilmoittaakseen, että Covid-19: llä on hyviä lääkkeitä, ja varoittamaan, että amerikkalaisia ​​lääkäreitä estetään käyttämästä hydroksiklorokiinia, sithromaxia, atsitromysiiniä ja sinkkiä.

  Amerikan etulinjan lääkäreiden yhdistyksen lääkärit uskovat Washingtonin (USA) korkeimman oikeuden ulkopuolella pidetyssä lehdistötilaisuudessa, että kaikelle asiantuntemukselle ei ole annettu mahdollisuutta tavoittaa tärkeitä tietoja ja että amerikkalaiset ovat sen sijaan lukittu pelkoverkkoon. He uskovat, että tämä ehto tyhjentää amerikkalaiset, yhteiskunnan ja talouden.
  https://newsvoice.se/2020/07/americas-frontline-doctors-lakemedel-mot-covid-19/

  Entäpäs Suomen THL?

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.