Ravikuningatar 2019 Vieskerin Virvan kuulumisia

Vieskerin Virva pitää  Suomen ennätystä tammojen yli 3000 metrin matkalla ja on vielä vähän aikaa hallitseva Ravikuningatar.

Hevonen tuli 3 vuotiaana Sanna Päivikkeen valmennukseen. Vieskerin Virvan ” isoisoisoisä” on kuuluisa Ravikuningas Vieteri.

Kuningattaren vuosi on kulunut monenlaisen ikävän vaivan merkeissä. Viime syksyllä lokakuussa sille tuli virustauti jonka paranteluun meni loppuvuosi.

Vauhdikas Kuningatar loukkasi itsensä tarhassa kuluvaa alkuvuotta ja puikkoluusta irtosi lastu joka leikattiin ja tamma parani hyvin.

Nyt hevonen on sairastellut parisen viikkoa kuumeessa.

-Helsingissä puolen kuun aikaan startissa ei mennyt kovin hyvin. Oli limaa. Uusi tähystys tehdään kun veriarvot alkavat palautua, kertoo pirteä Sanna.

Millainen hevonen Vieskerin Virva on?

  • Omapäinen tapaus ja vahvatahtoinen. Menohaluinen ja kunnianhimoinen, lämpimästi kuvailee valmennettavaansa Sanna Päivike.

 

 

Kuva Seinäjoen Ravikeskus ja Iita-Maria Ahtiainen: Ravikuningatar 2019 Vieskerin Virva

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.