Arvonsa tunteva Aurotar

Eilisessä Kuningatar mittelössä Aurotar tuli tiukassa juoksussa toiseksi. Se on Kuningatar kilvassa mukana ensi kertaa. Matti Koskinen on kasvattaja ja omistaja sekä valmentaja ja saanut seurata valmennettavansa elämää varsasta asti.

Millainen varsa Aurotar oli ?

  • Pieni ollut koko ajan ja on sitä vieläkin, mutta oli silloin jo itsevarma porukassa. Ei väistellyt muita ja tuli portille. Oli ja on edelleen arvonsa tunteva, Matti kertaa menneitä vuosia.

Millaista on elämä kotitallilla ?

  • Tytär hoitaa ja antaa sille paljon aikaa ja huolehtii sen hyvinvoinnista. On tarkka ruokinnasta ja muusta. Se saa olla paljon ulkona ja pitkiä päiviä joka päivä. Nyt helteillä uitettu joka päivä. Minä keskityn valmennus puolelle. Niinhän sitä sanotaan, että hoitaja ja valmentaja ei juuri itsestään huolehdi vaan hevosesta, Matti Koskinen kertoo tyytyväisen oloisena.

Eilen oli tiukat paikat ja hieno suoritus. Millaiset odotukset ja fiilikset loppu koitoksiin ?

  • Eilen meni yli odotusten. Toivottiin 3-4 parhaan joukkoon ja että, juoksee matkan läpi. Peseskellessä sitä huomioin, että hyvin palautui ja ollut virkeä. Ollaan täällä Seinäjoella ja on vielä kaverihevosetkin kotoa mukana niin on tammalla hyvä olla. Tytär on tarkka kaikessa hoidossa. Tästä päivästä ei uskalla sanoa vielä mitään, kertoo Matti Koskinen.

 

EILISESSÄ KUNINGATAR MITTELÖN ENSIMMÄISESSÄ KILPAILUSSA :

  1. HETVIINA
  2. AUROTAR
  3. VIRIN CAMILLA

 

 

 

 

 

Kuva Seinäjoen Ravikeskuksen kuvagalleria 1.8.2020 ensimmäinen Kuningatar osakilpailu:

Aurotar ja Tuomo Ojanperä. Kuva: Ida Laine.

 

 

 

 

 

 

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.