1. syyskuuta järjestetään EU-eroa vaativa mielenosoitus eduskuntatalon edessä – Paikalle odotetaan tuhansia ihmisiä

Facebookin tapahtumasivulla  mielenosoitus on saanut suurta mielenkiintoa, kiinnostuksen mielenosoitusta kohtaan on ilmaissut yli 7000 ihmistä. Helsingin poliisi  vahvistaa, että EU ja hallituksen eroa vaativasta mielenosoituksesta  on tehty viranomaisilmoitus.

Facebookin tapahtumasivulla järjestäjä on julkaissut tiedotteen missä kerrotaan seuraavasti:

SUOMI EROON EU:STA JA EROA HALLITUS-mielenosoitus Helsingissä Eduskuntatalon edessä tiistaina 1.9.2020 klo 13.30-16.30.

Mielenosoituksella me Suomen kansalaiset vastustamme EU:n elpymisrahastoa ja vaadimme hallituksen eroa sekä Suomen eroa EU:sta. Koemme, että Suomen hallitus on vastoin Suomen perustuslakia ja kansan tahtoa viemässä Suomea EU:n velkavankeuteen ja sitä kautta kohti liittovaltiota. Tätä emme missään nimessä voi hyväksyä, vaan vastustamme elpymisrahastoa sekä vaadimme hallituksen eroa ja päätösvaltaa oman kansamme asioista ja hyvinvoinnista takaisin Suomeen.

Mielenosoitus on herättänyt etukäteen suurta kiinnostusta ja paikalle odotetaan saapuvaksi paljon väkeä. Tapahtuma on suunnattu Suomen kansalle, eikä se liity minkään poliittisen puolueen, järjestön tai ryhmän toimintaan. Näin ollen mielenilmauksessa ei sallita muita tunnuksia tai lippuja kuin Suomenlippu sekä tapahtuman luonteeseen sopivia banderolleja.

Tilaisuuden suora lähetys on tilattu Järviradiolta ja on katsottavissa osoitteessa www.jarviradio.fi/jrtv

Pääministeri Sanna Marin on kutsuttu paikalle klo 13.40 (10min).

Puhujalista:

Ari ’Bono’ Alén (AD, somevaikuttaja)

Sami Kilpeläinen (Agronomi, Valtiotieteiden maisteri)

Jukka Davidsson (Ekonomi)

Jali Raita (Diplomi-insinööri)

Hilkka Laikko (Velka-asiantuntija)

Pekka Tiainen (Valtiotieteiden tohtori)

Tuomas Malinen (Taloustieteen dosentti, Helsingin yliopisto; Toimitusjohtaja, GnS-Economics)

Ano Turtiainen (Kansanedustaja, ps.)

Kansanmikki (eli muutama etukäteisilmoittautunut kansalainen käyttää puheenvuoron)

Tapahtumasta on tehty asianmukaiset ilmoitukset viranomaisille. Lisäksi järjestävä taho korostaa jokaisen kansalaisen omaa vastuuta koronaviruksen suhteen eli tulemaan paikalle vain terveenä, huomioimaan turvavälit sekä noudattamaan hygieniasuosituksia.

Julkaisuvapaa 25.8.2020

Tapahtuman järjestäjän psta,

Suvi Ahonen

Tapahtumasivulta ei selviä onko pääministeri Sanna Marin lupautunut tulemaan paikalle. Mielenosoituksen nettisivuilla kerrotaan pääjärjestäjän olevan Suvi Ahonen josta kerrotaan seuraavasti:

Mielenosoituksen järjestäjä Suvi Ahonen

Hei kaikki!
Minä olen Suvi Ahonen ja toimin ”Suomi eroon EUsta ja eroa hallitus”-mielenosoituksen päävastuuhenkilönä. Olen 37-vuotias kahden lapsen äiti, sairaanhoitaja ja yrittäjä Keski-Suomesta. Itsenäinen isänmaa ja sen perinteiset, kristilliset arvot ovat aina olleet minulle tärkeä asia. Molemmat isoisäni taistelivat sodassa, isoäitini on Karjalan evakko ja myös työssäni saan toimia sotiemme veteraanien parissa. Minulle on itsestäänselvyys, että meidän sukupolvella ei ole oikeutta tuhota heidän työtään, eikä myöskään tulevan sukupolvemme tulevaisuutta, jota me olemme rakentamassa. Suomen itsenäisyys on yhä tänäkin päivänä puolustamisen arvoinen asia ja sen paras puolustaja olemme me, Suomen kansa. Siispä en voinut seurata sivusta, kuinka hallitus ja EU vie isänmaatamme elvytysrahaston kautta kohti liittovaltiota. Huomattuani Janne Mäkisen ajattelevan samoin, ehdotin hänelle mielenosoituksen järjestämistä ja päätimme ryhtyä tuumasta toimeen. Pian mukaamme liittyi myös Miika Koskela. Mielenosoituksen taustalla olemme siis vain me tavalliset Suomen kansalaiset (ei mikään puolue tai järjestö), jotka haluamme puolustaa Suomen itsenäisyyttä. Siihen me tarvitsemme nyt mukaan jokaista, sinuakin. Yhdessä me voimme vaikuttaa, vaatia hallituksen eroa sekä eroa EU:sta ja alkaa rakentamaan isänmaatamme kestävälle perustalle, jossa Suomesta ja suomalaisista pidetään jälleen parasta mahdollista huolta.
Suvi

Lähde: Facebook    Euero.net

17 thoughts on “1. syyskuuta järjestetään EU-eroa vaativa mielenosoitus eduskuntatalon edessä – Paikalle odotetaan tuhansia ihmisiä

 • 26.8.2020 at 16:31
  Permalink

  Itsenäisyyttä ja omaa päätäntävaltaa vaativaan liikkeeseen on yhtynyt jo hieman ylempään sosio-ekonomiseen asemaan päätyneitä ihmisiä. Ylipäätänsä näyttää siltä, että myös keski- tai ylempi keskiluokka alkaa heräilemään karuun todellisuuteen, joka koskettaa myös heitä. Kuinka hurjia tai jopa sairaita globalistien, esim. YK:n kurjistussuunnitelmat ovat, kuinka pitkälle niitä on jo viety ja että ne merkitsevät rajuja heikennyksiä elämänlaatuun myös niille, joilla on tähän asti mennyt hyvin.

  Reply
  • 1.9.2020 at 11:30
   Permalink

   Täytyy sanoa että olisin tullut hyvän asia puolesta,mutta mitenkäs tämä korona.?

   Reply
 • 26.8.2020 at 21:30
  Permalink

  Terve -henkinen nuori nainen, joka on rohkea ja ennen kaikkea rohkea. Vm. erityisesti painottaen, koska itsensä alttiiksi laittaminen asiassa, jota ovat vastassa suuret voimat, joilla ei ole koskaan ollut mitään kynnystä rikkoa kaikkia olemassa olevia sääntöjä ja lakeja aina Suomen perustuslakiin saakka!!!

  Reply
 • 26.8.2020 at 23:48
  Permalink

  tsemppiä matkaan. olethan kuitenkin tietoinen, että totuutta janoavia äitejä yleensä uhkaillaan jossain vaiheessa lastensuojelulla ja sen toimesta.

  Reply
 • 27.8.2020 at 11:52
  Permalink

  Itse mietin tätä ajankohtaa: tiistai, keskellä viikkoa. Onhan totta että se on eduskunnan ensimmäinen kokouspäivä kesäloman jälkeen. Mutta siltikin… Manna Sarin ei varmasti tule puhumaan suurille joukoille. Se on selvä jo nyt. Ja toisaalta, kun nyt jo tiedetään että 500 ihmisen joukkorajoitus tulee vahvistettavaksi ihan ensimmäisten joukossa, niin miksi juuri tiistaina? Miksei maanantaina?

  Tässä sitten tietysti julkisesti joukkopaheksutaan ja uhriudutaan kun poliisi hajoittaa mielenosoituksen vedoten esim. AVI:n suosituksiin. Mutta uusina järjestäjinä tulee aina maksaa vähän oppirahoja.

  Ei muuta kuin tsemppiä kaikille niille jotka ovat menossa tuonne osoittamaan mieltään. Fakebookin 5000 ihmisen sijasta sinne saatta tullakkin se 500 ihmistä. Suurimman osan luimuillessa nurkkien takana ja katsoessa että moniko sinne menee. Suomalaiset kun eivät ole radikaali kansa.

  Reply
 • 28.8.2020 at 00:36
  Permalink

  Muistakaa kertoa vähän ämpärikansalle meidän rahajärjestelmästä! Ponziiziziziiiii

  Reply
 • 28.8.2020 at 01:47
  Permalink

  Ei auta valitettavasti! Järjestelmä on hyväveli muurari liian mätä! He eivät ilman sisällissotaa siirry sivuun! Maanpetoksesta kuuluu kuoleman tuomio! Ja tuomittavia riittää!

  Reply
  • 9.10.2020 at 04:19
   Permalink

   Valtamedia on valjastatteu myös PL 118 rikollisen lakipykälän salaamiseen. Siinä yksi syy miksi tämän rikollisen lain suomen lainsäädäntöön kirjannut mafiapaskaväki tekee yhteistyötä petosmedian (valtamedian) kanssa salailussa tässäkin asiassa…

   Kansa nousisi kapinaan välittömästi jos PL 118 §:n valtiopetoksen ja lain 444/2012 miljardivarkauden tietoja ryhdytään kunnolla julkisuudesa ruotimaan; samalla tulisi julkiseksi Kansainvälisen rikostuomioistuimen LAHJONTA ( He 55/2007) oikeudettomaksi käsittelemään PL 118 §:n mukaisia asioita .

   PL 118 §:ää nimittäin ei voitu tehdä ilman Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjontaa !

   Kansainvälinen laki: Mikäli jonkun maan laki/oikeusjärjestelmä on todettu toimivallattomaksi tai toimihaluttomaksi käsittelemään asiaa Kansainvälinen rikostuomioistuin saa suoraan toimivallan; siis sai Suomen osalta ennen lahjontaa . ( archive.today/kimmoleaks.fi)

   Valtiopetoksen PL 118 §:stä tekee se, että 9.12. 2005 jätin SYYTEILMOITUKSEN Lainsäädänöllisen syrjinnän lopettamiseksi Suomessa; siis vuosia ennen PL 118 §:n tekemistä .

   Siihen ketkä vetelevät Vakuutsuyhdistyksen keskusliiton ( Iltalehti 19.2. 2013 Miljoonien rahavirrat puolueille) naruista ja ohjaavat Suomen hallituksia kansan kannalta kestämättömiin tekoihin ei täysin vielä ole selvinnyt, eikä edes vaihtoehtomedia halua asiaa selvittää ?

   Myös EIT on laitettu tutkinnan esteeksi ja sen suomalaisjaos nykyään ”seuloo” pois käsittelystä 99 % Suomesta sinne lähetetyistä tapauksista; jääviyksistsä viis… EOA kanslaipäätös 1350/4/08 … jääviyksiä ei voida tutkia.

   Viranomaiset siis Suomessa on laitettu ”lainsäädännöllä” täydelliseen syytesuojaan… onko niin, että vain kansannousu voi korjata asian ja saada PL 118 §:n puretuksi käytännössä ?

   Lehdistön lahjominen verovaroin; jotta se salaa näin merkittävät asiat on myös petos !

   Reply
 • 28.8.2020 at 14:16
  Permalink

  Samana päivänä tulee poikkeuslaki jälleen 500 ihmisien max kokoontumisrajasta.
  Joten hiukka luulen että koko tapahtuma tullaan nuijimaan paikalta pois.

  Reply
  • 29.8.2020 at 13:32
   Permalink

   Olisi hyvä tietää ketkä ne kansanmikkiin ilmoittautuneet ovat. Ei kai vaan Panu Huuhtanen tai Marco de Wit?

   Reply
   • 30.8.2020 at 15:17
    Permalink

    Panu Huhtanen ainakin on yksi, ja se pilaa koko jutun.
    Alku menee jotenkuten, sitten tulee Panu puhumaan ja kohta ollaakin taas syvimmissä salaiittohouruissa mitä olla voi.

    Reply
    • 1.9.2020 at 15:31
     Permalink

     EIkös Panu ole erittäin asiallinen ja hyvä tyyppi asiaa ajamaan. Aito suomalainen toisin kuin de Witt.

     Reply
     • 9.10.2020 at 04:23
      Permalink

      Jokainen joka tosiaan katsoo Panu Huuhtasen videoita, havaitsee niiden olevan asiaa ja painavaa sellaista. Joka muuta sanoo, saa samantien tietämättömän spekuloijan tai trollol-vasuri -pellen leiman.

 • 31.8.2020 at 12:47
  Permalink

  Kyllä se hallitus nyt varmaan eroaa kun me huuvetaan.

  Reply
 • 2.9.2020 at 12:27
  Permalink

  Suomalaisia voidaan viedä kuin pässiä narussa juuri siksi, ettei täällä ole suuria kansanjoukkoja osallistumassa mielenosoituksiin toisin kuin etelä-europan maissa, jossa väestöä riittää ja jotka myös osallistuvat.
  Meillä kävellään kansan yli eliitin omien päämäärien takia ja toitotetaan suureen ääneen maan rikkaudesta, jota toteutetaan tuomalla tänne yhä enemmän rikastajia äänestämään eliitin paremminvoinnin jatkumisen puolesta.
  Yk:lla on oltavakin hyvät suunnitelmat, sillä suomessa maksajat vähenevät päivä päivältä huolimatta jääräpäisestä rikastajien tuonnista.

  Reply
  • 9.10.2020 at 04:28
   Permalink

   Tästäkin Suomen de fakto keskiluokan tuhoamisesta näkee globalistien sormenjäljet. He toteuttavat nyt nousukautta aivan muualla, ja EU-alue on varattu sosialisti-diktatuuriksi jossa vähemmän älykkäät mulatit tuottavat orjina raaka-aineita kuten puhdasta vettä kasvaville markkinoille. Kansalaiset ovat jatkossa miljardöörien omaisuutta, täsmälleen kuten olivat Neuvostoliitossa.

   Suomen kansa ja hallitus on kokonaan syrjäytetty näistä apajista tällä hetkellä. Eikä kansannousua ole näkyvissä.

   Reply
 • 3.1.2021 at 18:44
  Permalink

  Hei, näin Dosentti ohjelman, Suvi Ahonen oli siellä kuin taivaan enkeli, Luojalle kiitos siitä.
  Tämä on todellakin viimeinen hetki päästä EU:sta ja Eduskunnan kaivosmafian kourista. EU:n arktinen strategia
  on nimenomaan Suomen osalta kaivosteollisuutta. Eu:lle olemme maksaneet 3100 miljoonaa
  ja saaneet takaisin 1600 miljoonaa. Samoin tämä uusi elvytysraha jaetaan myös maan strategian
  mukaan, ja se merkitsee siis ulkomaisille kaivosyhtiöille rahoitusta. Elinkeinoministeriö jakoi heti koronan alussa 12 miljardia, ettei yksikään yritys menisi konkurssiin. Valtio takaa pankit jakaa
  oli hokema. Se joka takaa on aina vastuussa velasta, kun yritys menee konkurssiin. Nämä tytäryhtiöt
  menevät poikkeuksetta aina konkurssiin, kun ne lopettavat toiminnan. Ne eivät vastaa sen jälkeen mistään. Kaikki lait on tehty vain kaivosyhtiön eduksi jo vuosia, ja yhä pahentunut.
  Tukes on tehnyt laittomia päätöksiä, niin varaus, malminetsintälupia, kuin kaivoslupiakin ja
  ”yleinen etukin” on väännetty kaivosyhtiön eduksi. Tukes pettää jokaisessa päätöksessä, malminetsintäluvissa ei ole edes maanomistajien nimiä, vaikka kiinteistötietoihin tulee merkintä,
  mikä on ykkösluokan rasite, ja voi johtaa kaivosyhtiön lunastusoikeuteen jo malminetsintälupavaiheessa. Kaivostoimituksessa se on vakio. Varaukselle ei ole mitään rajaa,
  vaikka koko Suomen valtaisi, se maksaa vain 2300 euroa. AIKA HALPA MAA! Sillä luvalla saa vapaasti porata pohjavesiä ja järviä pilaan. Lunastusoikeus on kaivosyhtiön oikeus. Uraani salataan päätöksissä.
  Koko Suomi on vallattu käytännössä kokonaan, edes Saimaan vesistö ja sen saarien pohjavedet eivät ole turvassa. Ei myöskään saamelaisalue, Enontekiön Hietakeron pohjavesialue ja soidensuojelualue on vallattu ja Suomen suurin suurin poronhoitoalue Savukoski on tarkoitus tuhota Soklin uraanikaivok-
  sella, sitä
  painetaan päälle vauhdilla. Samoin Rovaniemi, Ranua, Tervola,Ylitornio, Kuusamo, Posio on tarkoitus
  kokonaan tuhota uraanikaivoksilla. Maat on vallattu kyliä ja kaupungin ydinkeskustan rajoja nuollen.

  Tämä on viimein hetki kansan herätä. EU:n strategia ja maakuntaliitot jakavat rahaa kaivosyhtiöille
  niin sähköveroon kuin kuljetuksiin. Kaivosyhtiöille maksetaan 75 % kaikista kairauskustannuksista
  ja pohjaveden pilaamisesta. ELy -keskus antaa hävittää suojellut kasvit jo malminetsintälupaviheessa
  ja Avi antaa tuhota lähteet. Jos pohjavettä pulppuaa 100 m3 vuorokaudessa, Avi antaa siihen virallisen luvan. Ei mitään väliä, että pohajvedet pilaantuvat jo kairauksista. Myös Ely-keskus poisti
  Lapista kruununjalokivemme n. 2000 pohjavesialuetta, etteivät ole kaivostoiminnan tiellä. Työntekijätkään eivät olleet pitäneet siitä, että kairaamalla pilattiin pohjavesiä pilaan myös saamelasialueella.
  Olemme siis täysin petoksen armoilla. Kaikki menee SITRAN oppikirjan mukaan v.1994. KATSO
  SITRA japo. Alas Eduskunta ja eroon EU:sta. Oikeusvaltion peritaatteisiin kuluu omaisuuden turva
  ja tiedonsaanti, ja riippumaton lehdistö ja riippumaton oikeuslaitos. Hallinto-oikeus ei välitä perustuslaista eikä elinkeinoministeriön alaisten laitosten virkamiesten petoksista. Mikään oikeusvaltion periatteista ei toteudu
  enää Suomessa.

  Anneli Ojanperä

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.