1. syyskuuta järjestetään EU-eroa vaativa mielenosoitus eduskuntatalon edessä – Paikalle odotetaan tuhansia ihmisiä

Facebookin tapahtumasivulla  mielenosoitus on saanut suurta mielenkiintoa, kiinnostuksen mielenosoitusta kohtaan on ilmaissut yli 7000 ihmistä. Helsingin poliisi  vahvistaa, että EU ja hallituksen eroa vaativasta mielenosoituksesta  on tehty viranomaisilmoitus.

Facebookin tapahtumasivulla järjestäjä on julkaissut tiedotteen missä kerrotaan seuraavasti:

SUOMI EROON EU:STA JA EROA HALLITUS-mielenosoitus Helsingissä Eduskuntatalon edessä tiistaina 1.9.2020 klo 13.30-16.30.

Mielenosoituksella me Suomen kansalaiset vastustamme EU:n elpymisrahastoa ja vaadimme hallituksen eroa sekä Suomen eroa EU:sta. Koemme, että Suomen hallitus on vastoin Suomen perustuslakia ja kansan tahtoa viemässä Suomea EU:n velkavankeuteen ja sitä kautta kohti liittovaltiota. Tätä emme missään nimessä voi hyväksyä, vaan vastustamme elpymisrahastoa sekä vaadimme hallituksen eroa ja päätösvaltaa oman kansamme asioista ja hyvinvoinnista takaisin Suomeen.

Mielenosoitus on herättänyt etukäteen suurta kiinnostusta ja paikalle odotetaan saapuvaksi paljon väkeä. Tapahtuma on suunnattu Suomen kansalle, eikä se liity minkään poliittisen puolueen, järjestön tai ryhmän toimintaan. Näin ollen mielenilmauksessa ei sallita muita tunnuksia tai lippuja kuin Suomenlippu sekä tapahtuman luonteeseen sopivia banderolleja.

Tilaisuuden suora lähetys on tilattu Järviradiolta ja on katsottavissa osoitteessa www.jarviradio.fi/jrtv

Pääministeri Sanna Marin on kutsuttu paikalle klo 13.40 (10min).

Puhujalista:

Ari ’Bono’ Alén (AD, somevaikuttaja)

Sami Kilpeläinen (Agronomi, Valtiotieteiden maisteri)

Jukka Davidsson (Ekonomi)

Jali Raita (Diplomi-insinööri)

Hilkka Laikko (Velka-asiantuntija)

Pekka Tiainen (Valtiotieteiden tohtori)

Tuomas Malinen (Taloustieteen dosentti, Helsingin yliopisto; Toimitusjohtaja, GnS-Economics)

Ano Turtiainen (Kansanedustaja, ps.)

Kansanmikki (eli muutama etukäteisilmoittautunut kansalainen käyttää puheenvuoron)

Tapahtumasta on tehty asianmukaiset ilmoitukset viranomaisille. Lisäksi järjestävä taho korostaa jokaisen kansalaisen omaa vastuuta koronaviruksen suhteen eli tulemaan paikalle vain terveenä, huomioimaan turvavälit sekä noudattamaan hygieniasuosituksia.

Julkaisuvapaa 25.8.2020

Tapahtuman järjestäjän psta,

Suvi Ahonen

Tapahtumasivulta ei selviä onko pääministeri Sanna Marin lupautunut tulemaan paikalle. Mielenosoituksen nettisivuilla kerrotaan pääjärjestäjän olevan Suvi Ahonen josta kerrotaan seuraavasti:

Mielenosoituksen järjestäjä Suvi Ahonen

Hei kaikki!
Minä olen Suvi Ahonen ja toimin ”Suomi eroon EUsta ja eroa hallitus”-mielenosoituksen päävastuuhenkilönä. Olen 37-vuotias kahden lapsen äiti, sairaanhoitaja ja yrittäjä Keski-Suomesta. Itsenäinen isänmaa ja sen perinteiset, kristilliset arvot ovat aina olleet minulle tärkeä asia. Molemmat isoisäni taistelivat sodassa, isoäitini on Karjalan evakko ja myös työssäni saan toimia sotiemme veteraanien parissa. Minulle on itsestäänselvyys, että meidän sukupolvella ei ole oikeutta tuhota heidän työtään, eikä myöskään tulevan sukupolvemme tulevaisuutta, jota me olemme rakentamassa. Suomen itsenäisyys on yhä tänäkin päivänä puolustamisen arvoinen asia ja sen paras puolustaja olemme me, Suomen kansa. Siispä en voinut seurata sivusta, kuinka hallitus ja EU vie isänmaatamme elvytysrahaston kautta kohti liittovaltiota. Huomattuani Janne Mäkisen ajattelevan samoin, ehdotin hänelle mielenosoituksen järjestämistä ja päätimme ryhtyä tuumasta toimeen. Pian mukaamme liittyi myös Miika Koskela. Mielenosoituksen taustalla olemme siis vain me tavalliset Suomen kansalaiset (ei mikään puolue tai järjestö), jotka haluamme puolustaa Suomen itsenäisyyttä. Siihen me tarvitsemme nyt mukaan jokaista, sinuakin. Yhdessä me voimme vaikuttaa, vaatia hallituksen eroa sekä eroa EU:sta ja alkaa rakentamaan isänmaatamme kestävälle perustalle, jossa Suomesta ja suomalaisista pidetään jälleen parasta mahdollista huolta.
Suvi

Lähde: Facebook    Euero.net

14 thoughts on “1. syyskuuta järjestetään EU-eroa vaativa mielenosoitus eduskuntatalon edessä – Paikalle odotetaan tuhansia ihmisiä

 • 26.8.2020 at 16:31
  Permalink

  Itsenäisyyttä ja omaa päätäntävaltaa vaativaan liikkeeseen on yhtynyt jo hieman ylempään sosio-ekonomiseen asemaan päätyneitä ihmisiä. Ylipäätänsä näyttää siltä, että myös keski- tai ylempi keskiluokka alkaa heräilemään karuun todellisuuteen, joka koskettaa myös heitä. Kuinka hurjia tai jopa sairaita globalistien, esim. YK:n kurjistussuunnitelmat ovat, kuinka pitkälle niitä on jo viety ja että ne merkitsevät rajuja heikennyksiä elämänlaatuun myös niille, joilla on tähän asti mennyt hyvin.

  Reply
  • 1.9.2020 at 11:30
   Permalink

   Täytyy sanoa että olisin tullut hyvän asia puolesta,mutta mitenkäs tämä korona.?

   Reply
 • 26.8.2020 at 21:30
  Permalink

  Terve -henkinen nuori nainen, joka on rohkea ja ennen kaikkea rohkea. Vm. erityisesti painottaen, koska itsensä alttiiksi laittaminen asiassa, jota ovat vastassa suuret voimat, joilla ei ole koskaan ollut mitään kynnystä rikkoa kaikkia olemassa olevia sääntöjä ja lakeja aina Suomen perustuslakiin saakka!!!

  Reply
 • 26.8.2020 at 23:48
  Permalink

  tsemppiä matkaan. olethan kuitenkin tietoinen, että totuutta janoavia äitejä yleensä uhkaillaan jossain vaiheessa lastensuojelulla ja sen toimesta.

  Reply
 • 27.8.2020 at 11:52
  Permalink

  Itse mietin tätä ajankohtaa: tiistai, keskellä viikkoa. Onhan totta että se on eduskunnan ensimmäinen kokouspäivä kesäloman jälkeen. Mutta siltikin… Manna Sarin ei varmasti tule puhumaan suurille joukoille. Se on selvä jo nyt. Ja toisaalta, kun nyt jo tiedetään että 500 ihmisen joukkorajoitus tulee vahvistettavaksi ihan ensimmäisten joukossa, niin miksi juuri tiistaina? Miksei maanantaina?

  Tässä sitten tietysti julkisesti joukkopaheksutaan ja uhriudutaan kun poliisi hajoittaa mielenosoituksen vedoten esim. AVI:n suosituksiin. Mutta uusina järjestäjinä tulee aina maksaa vähän oppirahoja.

  Ei muuta kuin tsemppiä kaikille niille jotka ovat menossa tuonne osoittamaan mieltään. Fakebookin 5000 ihmisen sijasta sinne saatta tullakkin se 500 ihmistä. Suurimman osan luimuillessa nurkkien takana ja katsoessa että moniko sinne menee. Suomalaiset kun eivät ole radikaali kansa.

  Reply
 • 28.8.2020 at 00:36
  Permalink

  Muistakaa kertoa vähän ämpärikansalle meidän rahajärjestelmästä! Ponziiziziziiiii

  Reply
 • 28.8.2020 at 01:47
  Permalink

  Ei auta valitettavasti! Järjestelmä on hyväveli muurari liian mätä! He eivät ilman sisällissotaa siirry sivuun! Maanpetoksesta kuuluu kuoleman tuomio! Ja tuomittavia riittää!

  Reply
 • 28.8.2020 at 14:16
  Permalink

  Samana päivänä tulee poikkeuslaki jälleen 500 ihmisien max kokoontumisrajasta.
  Joten hiukka luulen että koko tapahtuma tullaan nuijimaan paikalta pois.

  Reply
  • 29.8.2020 at 13:32
   Permalink

   Olisi hyvä tietää ketkä ne kansanmikkiin ilmoittautuneet ovat. Ei kai vaan Panu Huuhtanen tai Marco de Wit?

   Reply
   • 30.8.2020 at 15:17
    Permalink

    Panu Huhtanen ainakin on yksi, ja se pilaa koko jutun.
    Alku menee jotenkuten, sitten tulee Panu puhumaan ja kohta ollaakin taas syvimmissä salaiittohouruissa mitä olla voi.

    Reply
    • 1.9.2020 at 15:31
     Permalink

     EIkös Panu ole erittäin asiallinen ja hyvä tyyppi asiaa ajamaan. Aito suomalainen toisin kuin de Witt.

     Reply
 • 31.8.2020 at 12:47
  Permalink

  Kyllä se hallitus nyt varmaan eroaa kun me huuvetaan.

  Reply
 • 2.9.2020 at 12:27
  Permalink

  Suomalaisia voidaan viedä kuin pässiä narussa juuri siksi, ettei täällä ole suuria kansanjoukkoja osallistumassa mielenosoituksiin toisin kuin etelä-europan maissa, jossa väestöä riittää ja jotka myös osallistuvat.
  Meillä kävellään kansan yli eliitin omien päämäärien takia ja toitotetaan suureen ääneen maan rikkaudesta, jota toteutetaan tuomalla tänne yhä enemmän rikastajia äänestämään eliitin paremminvoinnin jatkumisen puolesta.
  Yk:lla on oltavakin hyvät suunnitelmat, sillä suomessa maksajat vähenevät päivä päivältä huolimatta jääräpäisestä rikastajien tuonnista.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *