Suomen lentokenttien matkustajamäärä väheni 90 prosenttia syyskuussa 2020

Suomen lentokenttien kautta lensi yhteensä 217 830 matkustajaa syyskuussa 2020, mikä oli 90 prosenttia vähemmän kuin vuotta aiemmin. Helsinki-Vantaan lentoasemalla matkustajia kertyi 161 715 ja muilla kotimaan lentoasemilla matkustajia oli yhteensä 56 115. Helsinki-Vantaan lentoaseman osuus oli 74 prosenttia kotimaan kenttien koko matkustajamäärästä.

Syyskuussa 2020 Helsinki-Vantaan lentoaseman matkustajamäärä väheni 92 prosenttia ja muiden kotimaan lentoasemien yhteenlaskettu matkustajamäärä väheni 83 prosenttia verrattuna vuoden 2019 syyskuuhun.

Matkustajista 53 prosenttia tuli ulkomaan lennoista ja 47 prosenttia kotimaan lennoista. Ulkomaan lentojen matkustajamäärän osuus oli Helsinki-Vantaan lentoasemalla 69 prosenttia ja muilla kotimaan lentoasemilla yhteenlaskettuna seitsemän prosenttia.

Suomen lentokenttien matkustajamäärä tammi-syyskuussa 2020

Suomen lentokenttien matkustajamäärä tammi-syyskuussa 2020

Tammi-syyskuussa 2020 Suomen lentokenttien kautta lensi yhteensä 5,9 miljoonaa matkustajaa, mikä oli 70 prosenttia vähemmän kuin vuotta aiemmin. Matkustajista 70 prosenttia tuli ulkomaan lennoista ja 30 prosenttia kotimaan lennoista. Helsinki-Vantaan lentoaseman matkustajamäärä oli 4,7 miljoonaa ja muilla kotimaan lentoasemilla yhteensä 1,2 miljoonaa matkustajaa. Helsinki-Vantaan lentoaseman osuus oli 79 prosenttia kotimaan kenttien matkustajamäärästä.

Tammi-syyskuussa 2020 lentoliikenteen rahti- ja postikuljetusten määrä oli yhteensä 96 322 tonnia, mikä oli 42 prosenttia vähemmän kuin vuotta aiemmin. Tonneista 98 prosenttia kulki Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta ja 99 prosenttia kuljetettiin Suomen ja ulkomaiden välisessä liikenteessä. Kuljetetusta tavaramäärästä 52 964 tonnia oli lähteviä ja 43 358 tonnia saapuvia.

Lähde: Tilastokeskus

7 thoughts on “Suomen lentokenttien matkustajamäärä väheni 90 prosenttia syyskuussa 2020

 • 2.11.2020 at 11:57
  Permalink

  Lisääntynyt testaus lisää ”tapausten” määrää ja maskien käyttö on jonkun verran lisännyt kuolleisuutta, koska maskeissa pesivät bakteerit joutuvat hengityksen kautta keuhkoihin, mistä puolestaan seurauksena voi olla kohtalokas tulehdusreaktio.
  Lisääntyneet numerot ovat hermostuttaneet päättäjät ja nyt Euroopan isot maat on julistettu toiseen sulkutilaan ilman takarajaa. Tämä tietää hurjaa iskua länsimaiden taloudelle ja kulttuurille. Länsimaiden taru alkaa olla lopussa ja kaikki vain flunssan kaltaisen taudin pelon vuoksi. Taustalla on pahantahtoisia ryhmiä, jotka haluavat ajaa omia kommunistisia suunnitelmiaan.

  Reply
  • 2.11.2020 at 16:01
   Permalink

   Yksi syy miksi mafia siirtyi korona-pelotteluun on se miten heidän false flag -tapahtumat Oslossa ja muualla joutuivat paljastetuiksi ja ihmiset, ainakin jotka vielä edes vähän ajattelevat, nauroivat heille päin naamaa. Esimerkki Oslon tapahtumista, täysin absurdia:

   vimeo.com/351876615

   Reply
 • 2.11.2020 at 21:10
  Permalink

  Niinpä niin. Nykyajan ihmisten on ihan turha naureskella 1600-luvun noitavainoille ja kauhistella sitä kuinka typeriä ihmiset tuohon aikaan olivatkaan, kun menivät uskomaan tuollaista humpuukia.

  Ihan vastaavaan humpuukiin ovat myös nykyajan ihmiset langenneet uskomaan sankoin joukoin!

  Eli siis asiaan, jolla ei ole mitään tieteellistä pohjaa, vaan kyse on räikeästä liioittelusta ja osittain jopa täysin tuulesta temmatuista väitteistä. Hyvinä esimerkkeinä voidaan mainita tämä nyt menossa oleva koronavouhotus sekä jo useampia vuosia kestänyt ilmastovouhotus.

  Mielenkiintoisena yksityiskohtana todettakoon, että näitä kumpaakin vouhotusta ovat erityisesti valtamedian tiedotusvälineet ryhtyneet kaikkein innokkaimmin saarnaamaan.

  Reply
  • 4.11.2020 at 09:14
   Permalink

   Valtamedia nyt on aina uskollinen mainostajille, eli suuryhtiöille. Ovat itsekin samoissa kermaperse-juhlissa ja kokouksissa, joten piiri pieni rakentaa omaa ylivaltaansa nyt erittäin räikeällä, ja vähänkään silmäparejaan aukaisevalle selvästi näkyvälllä tavalla.

   Reply
 • 4.11.2020 at 12:14
  Permalink

  Kansallismieliset on jo totutettu ajatukseen, että valtamedia ja johtavat poliitikot valehtelevat heille päin naamaa. Osa heistä on haistanut koronassa palaneen käryä. Laajalla heräämisellä olisi voitu välttää ylimitoitetut toisen aallon korona-toimet, joihin Suomikin uhkaa yhtyä.

  Perussuomalainen puolue ikävä kyllä näyttäisi jatkavan kauhukertomusten ehdoilla, vaikka rauhoittavaa tietoa olisi saatavilla jopa virallisista lähteistä. Puolueen suhtautumisessa ensimmäiseen aaltoon olisi ollut toivomisen varaa, mutta keväällä ylireagointi oli vielä ymmärrettävää. Mutta jo silloin saatavilla oli tietoja, joista ilmenee virus-kampanjan etukäteen suunniteltu luonne. PS tiedonhankinta ei mielestäni ole korkeatasoista, vaan heitä peluutetaan globalistien kontrolloiman tiedon ehdoilla.

  Reply
  • 4.11.2020 at 13:01
   Permalink

   Edellinen kirjoittaja on aivan oikeassa.

   Voidaan tosiaan sanoa, että tämä koronahomma on ensimmäinen selkeä isompi virhe, mihin perussuomalaiset ovat sortuneet Halla-ahon aikana.

   Eli jo keväällä 2020 lähdettiin mukaan selvään ylilyöntiin ja hysterian lietsomiseen koronaepidemian tiimoilta, mikä koitui kansantaloudelle suureksi vahingoksi. Lieventävänä asianhaarana voidaan kuitenkin todeta, että asia oli tuolloin vielä uusi, eikä kovin tarkkaa tietoa oikeista menettelytavoista ollut helposti saatavissa. Niinpä nuo kevään ylilyönnit voidaan ainakin tiettyyn rajaan asti selittää jonkinlaisen ”varovaisuusperiaatteen” nimessä, eli tuntemattoman uhan edessä on syytä olla mieluummin liiankin varovainen kuin liian lepsu.

   Sen sijaan tämä syksyllä käynnistynyt ”toinen aalto” on jo ihan eri juttu. Ei tarvita kovinkaan suurta vaivannäköä ja asioihin perehtymistä, kun pystyy jo helposti huomaamaan että kyseessä on pelkkä vedätys. Tautihan ei ole edes mitenkään vaarallinen, vaan käytännössä normaalin influenssan luokkaa. Niinpä koronaan ei ole syksyn aikana kuollut enää juuri kukaan – ja nämäkin harvat menehtyneet ovat olleet sellaisia ihmisiä, joilla oli jo ennestään jokin vakava sairaus. Eli kuolemaa ei varsinaisesti voida edes laittaa koronan piikkiin.

   Ylipäätäänkään kuolleisuusluvut eivät tämän koronaepidemian aikana ole nousseet mitenkään poikkeuksellisen korkealle, vaan on pysytty ihan normaalitasolla. Itse asiassa esimerkiksi Saksassa kuoli kevään 2018 kausi-influenssaepidemiaan jopa enemmän ihmisiä kuin kevään 2020 koronaepidemiaan. Silti tästä koronasta nostettiin mediassa iso haloo, mutta tuo enemmän kuolonuhreja vaatinut kausi-influenssa ei kiinnostanut ketään. Eikä sen varjolla ruvettu sulkemaan ravintoloita ja vaatimaan ihmisiltä kasvomaskien käyttämistä.

   Perussuomalaisten kannattaisi nyt kiireesti ottaa asioista selvää ja tehdä sen jälkeen tarvittavat johtopäätökset. Tämän ei pitäisi olla edes vaikeaa, sillä perussuomalaisten politiikantekohan on yleensä nojannut nimenomaan järkeen ja tosiasioiden tunnustamiseen – eikä jonkun ideologian jääräpäiseen noudattamiseen olosuhteista ja faktoista piittaamatta, kuten vihervasemmisto menettelee.

   Reply
 • 4.11.2020 at 17:27
  Permalink

  Paljon tärkeämpi numero on että kausiflunssatapausten määrä putosi 95%. Tiedätte mitä tämä tarkoittaa. Joka käyttää maskia, josta lääkärit sanoivat että se oli jo keskiajalla suurin syy tautikuolemiin, todistaa olevansa zombi ja tyhmyydellään oman kohtalonsa luoja.

  Satanistit, jotka globalismin takana ovat, uskovat karmaan. Siksi he aina jollakin tavalla ”kertovat” mitä tekevät, tai että kusettavat. Jos kansalaiset suostuvat työpaikkojensa menettämiseen, keskiluokan hävittämiseen, omaisuutensa takavarikointiin, vapaudenriistoon eli ”lock down” -kotiarestiin jne., ovat tällaiset kansalaiset antaneet luvan sille mitä heille tehdään.

  Miksi annatte luvan? Vihaatteko lapsia, ystäviänne, jälkipolvea, sukulaisia ja ystäviä? Haluatteko oikeasti vasemmistolaisen stalinisti-globalismin voittavan?

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.