Marjaana Toiviainen kanteli oikeusasiamiehelle viranomaistoiminnasta

Turvapaikanhakijoiden pontevana etujenajajana tunnetuksi tullut pastori Marjaana Toiviainen on kertonut Refugee Hospitality Clubin Facebook-sivuilla tehneensä kantelun oikeusasiamiehelle viranomaisten toiminnasta 3.4.2017 Metsälän vastaantottokeskuksen pihalla. Näin Toiviainen kertoo asiasta:

Alla video tapahtumista, joihin Toiviaisen tekemä kantelu liittyy.

Lähde: Facebook

Katso myös:

13 thoughts on “Marjaana Toiviainen kanteli oikeusasiamiehelle viranomaistoiminnasta

  • 31.5.2017 at 09:52
    Permalink

    Tässä lähinnä puretaan omaa pahaa oloa. Lain puitteissa ei mitään rikokseen viittaavaa ole tapahtunut. Ja kuten tämän pitkän ”mielipide”-kirjelmän lopussa todetaankin, hän on omalla toiminnallaan aiheuttanut oman elämänsä hankaloitumisen. Siis, viranomaiset eivät ole tehneet mitään väärää tai toimineet voimassa olevan lain vastaisesti. Mutta henkilö itse omalla toiminnallaan (josta ei ole edes tarkkoja muistikuvia ja/tai määreitä) kokee joutuneensa naurunalaiseksi. Sitä ei voi lukea viranomaisten syyksi.

    Niin että, tällä kirjelmällä on lähinnä populistinen arvo. Ehkä Toiviaisen pitäisi opiskella lakia jonkin verran että osaa kirjoittaa kantelun jossa tuodaan esiin viranomaisen rikkomus ja mitä vaaditaan korjattavaksi/rangaistavaksi. Nyt tämä purkaus jaetaan kaikille kansanedustajille jotka ovat Helsingin vaalpiiritä. Paljon paperia ihan turhaan.

    Toiviaisenkin pitäisi ymmärtää, jos sanoo olevansa tiettyjen henkilöiden adunvalvoja, että on aika toimia. Ja se aika toimia on ennen päätöksiä. Päätösten ja valitusten jälkeen ei ole mitään tehtävissä päätösten muuttamiseksi. Julkinen ulostulo ja henkilökohtainen pahanolntunne eivät muuta tehtyjä päätöksiä. Eikä julkinen paine saisi vaikuttaa niihin. Jota kuitenkin näyttää tapahtuneen tiettyjen henkilöiden kohdalla.

    Reply
  • 31.5.2017 at 10:00
    Permalink

    Eiköhän Suomen poliisi paremmin tiedä mitä he tekee. Toiviaisella on heikot eväät juurikin oman huonon käyttäytymisensä takia. Kuinka pappisvirassa voi toimia niin kuin hän toimii.

    Reply
  • 31.5.2017 at 11:02
    Permalink

    Minun näkemykseni mukaan Toiviaisella ei ole oma mieli hallinnassa. En usko, että kirkko opettaa ihmistä (pappia) käyttäytymään tuolla tavalla. Niinkuin edellä kirjoitettiin niin Hän purkaa omaa pahaa oloaan, siinä mieli ja harkintakyky pettää pahemman kerran.Suomessa noudatetaa suomen lakeja perustuslain nojalla ei Hänen provosoinnilla ja huutamalla , vastustamalla laillisen jjärjestyksen ylläpitoa,

    Reply
  • 31.5.2017 at 12:19
    Permalink

    Jos Toiviainen taistelisi suomalaisten ja Suomen puolesta yhtä ärhäkästi, ei luterilaisen seurakunnan jäsenistö eroaisi, vaan liittyisi seurakuntaa.

    Toimillaan Toiviainen kohdistaa rasistisen vihansa suomalaisiin. Ja luterilaisen seurakunnan edustajana kääntää selkänsä omille maanmiehilleen. Alistaen heitä muukalaisten vainolla ja väkivallalle. Mutta ehkä toiviainen elää vanhan testamentin mukaan ja palvoo kultavasikoita. Ei uuden, joka on kristinuskon perusta. Vanhaa toteuttavat juutalaiset ja muut jotka harrastavat mm. ympärileikkausta.

    Reply
  • 31.5.2017 at 12:53
    Permalink

    Kyllä Toiviaisella varmasti on stressitasot korkealla ehkä jopa liiankin, mutta itse asiaa henkilöön menevät ad honinem -hyökkäykset eivät peitä. Lukutaidossa on nimittäin vakavia puutteita, jos ei ylläolevasta löydä kantelun perusteita:

    ”Minkä niminen viranomainen tekee viranomaispäätöksen, että käännytettävät eivät saa [tässä tilanteessa] päätöstä tietoonsa eivätkä saa tavata edustajaansa?”
    ”Ketkä viranomaiset tekevät viranomaispäätöksen, jonka mukaan perhe ei saa tavata edustajaansa.”

    Jos viranomainen kieltäytyy perustelemasta rajoittavia päätöksiään tai jos virkavastuulla toimivaa päätöksentekijää ei löydy, perusteet kantelulle ovat maalaisjärjellä ajatellen olemassa. Turvapaikan saaminen tai saamattomuus ym. ovat tässä kohtaa sivuseikkoja samoin kuin pastori Toiviaisen henkinen tila.

    Reply
  • 31.5.2017 at 13:14
    Permalink

    Toivottavasti häipyy Suomesta välittömästi !!

    Reply
  • 31.5.2017 at 14:12
    Permalink

    Eikö tuota millään saada johonkin hoitolaitokseen??

    Reply
  • 31.5.2017 at 15:44
    Permalink

    Tämä huuhaapappi taitaa olla maanis depressiivinen tapaus joka välillä jaksaa ja sitten taas vaipuu masennukseen. Oikea lääkitys korjaisi asian. Tällaisen henkilön ei kuitenkaan missään tapauksessa pitäisi voida toimia pappina tai missään muussakaan vähänkään vastuuta vaativassa virassa!

    Reply
  • 31.5.2017 at 15:56
    Permalink

    Sitä vaan mietin vähän ohi kontekstin, että onko poliisi todellakin peittänyt kasvonsa? Mitä ju…ta!?

    Reply
  • 31.5.2017 at 16:45
    Permalink

    Kantelusta tietoakaan. Pelkkää kiukuttelua ja pahanolon purkamista. Yrittäis nyt adhdpastori päästä sen yli, että lakien mukaan tässä täytyy mennä, eikä tunteet edellä. Suomi ei ole mikään vapaamaa, johon voi tulla kuluttamaan maan resursseja, vaikka Lähi-Idän ”matkatoimistot” sellaista mainostaa. Rajat jo säppiin ja tiukasti.

    Reply
  • 31.5.2017 at 17:45
    Permalink

    Jahas, neiti pastori on taas ollut liian kauan pois lööpeistä. Nyt on sitten tehtaillut tälläisen sekavan tekstin jossa ei ole mitään järjen häivääkään. Eiköhän ne poliisit ole toimineet ihan laillisesti.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.