Ministereiden Torjun vihapuhetta -kampanja sai täystyrmäyksen: Videot piilotettiin – Katso ne täältä

Myös sinisten Eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho on mukana Sitoudun torjumaan vihapuhetta -kampanjassa, jonka pääarkkitehtinä voidaan pitää opetusministeri Sanni Grahn-Laasosta.

Kampanjan tavoitteena on haastaa ihmiset torjumaan vihapuhetta, kertomaan sitoutumisensa ja haastamaan kaikki mukaan sosiaalisessa mediassa. Kampanja on osa opetus- ja kulttuuriministeriön Merkityksellinen Suomessa -toimintaohjelmaa vihapuheen ja rasismin estämiseksi ja yhteiskunnallisen osallisuuden edistämiseksi.

Sitoudun torjumaan vihapuhetta -kampanjan verkkosivut näet tästä linkistä.

Ilmeisesti negatiivisen palautteen vuoksi sekä Sanni Grahn-Laasosen että Sampo Terhon puheet vihapuheen torjumiseksi on YouTubessa piilotettu niin, että ne eivät näy Opetus- ja kulttuuriministeriön kanavalla eivätkä myöskään löydy YouTuben haun kautta. Videot näkyvät ainoastaan niille, jotka tietävät suoran linkin kyseiseen videoon.

Jo aiemmin kommentointi poistettiin käytöstä kyseisiltä videoilta, ja kampanjaa ja ministereiden puheita kritisoineet kommentit poistettiin. Tämän jälkeen videoiden tykkäystilastotkin piilotettiin, koska esimerkiksi Sampo Terhon videosta oli yhdessä vaiheessa tykännyt 5 henkilöä, mutta alapeukkua oli painanut peräti 287 videon katsonutta.

Paljon paremmin ei mennyt Grahn-Laasosen videollakaan, joka oli eräässä vaiheessa saanut 9 peukkua ylös ja 100 alas.

Nyttemmin poistettujen kommenttien mukaan tässä nyt ammutaan kärpästä hirvikiväärillä, ja että verorahoille voisi olla parempaakin käyttöä kuin tällaiset kampanjat.

Kampanjaan liittyvän Sanni Grahn-Laasosen puheen julkaisimme jo viime viikolla. Voit katsoa sen tästä linkistä.

Katso Sampo Terhon #torjunvihapuhetta-hashtagilla varustettu video mainoksen alapuolelta. Videolla Terho muun muassa mainitsee, että vihapuhe johtaa helposti vihatekoihin.

Vielä keväällä perussuomalaisten puheenjohtajakisassa mukana olleen Terhon puheenvuorot olivat sävyltään toisenlaisia. Esimerkin voit lukea tästä linkistä.

Lähteet: Nykysuomi, YouTube

19 thoughts on “Ministereiden Torjun vihapuhetta -kampanja sai täystyrmäyksen: Videot piilotettiin – Katso ne täältä

  • 6.10.2017 at 14:45
    Permalink

    Sinänsä oikealla asialla. Ongelmina on käsitteistön sekava käyttö, eli tosiaan kärpäsiä ammuskellaan joka suunnassa hirvikivääreillä eikä näillä metsästysseuroilla ole kykyä nähdä metsää puilta. Pelokkaat ihmiset toimivat irrationaalisesti ja epäälykkäästi yhteisön yhteisiä intressejä vastaan ja tällä viittaan sekä öykkäröiviin kärpäsiin että kärpästen metsästäjäporukoihin – yleensä saman idioottikolikon eri puolia vain. Tie helvettiin on kivetty hyvillä aikomuksilla.
    Huvittavaa kyllä nähdä kuinka näpäytetään peukuilla.

    Reply
  • 6.10.2017 at 14:58
    Permalink

    Ei helvetti mitä paskaa DDD

    Reply
  • 6.10.2017 at 15:56
    Permalink

    Hei ministerit! Vetäkää v*ittu päähänne ja paetkaa vuoristoon! #totuuspuhe #sananvapaus

    Reply
  • 6.10.2017 at 16:14
    Permalink

    Tämä saatanan loikkari ja äänestäjien pettäjä voisi pitää päänsä kiinni, ettei tee itsestään vielä enemmän pelleä.
    Tämän luuserin ura oli tässä.

    Reply
  • 6.10.2017 at 16:24
    Permalink

    Ennen matuvyöryä ei ollut olemassa sanaa vihapuhe, sattumaako?

    Reply
  • 6.10.2017 at 19:49
    Permalink

    Entäs kuuluuko muslimit tän kampanjan piiriin? Jos ei niin miksi?? Jos kyllä niin miten???

    Reply
  • 6.10.2017 at 23:18
    Permalink

    Ole mukana torjumassa vihapuhetta kun epäuskoisia suomalaisia luvataan tappaa Eipä taida Sanni eikä Sampo tähän yhtyä

    Reply
  • 7.10.2017 at 06:03
    Permalink

    Äärettömän tyhmä ja populistinen kampanja.

    Reply
  • 7.10.2017 at 06:13
    Permalink

    Nämä idiootit eivät tajua että nämä ”vihapuhe” kampanjat kääntyy itseään vastaan, ärsyttävää paskaa. Tekevät itsetään pilkan kohteita ja luulevat että kansalaiset ovat todella niin aivopestävissä mitä ehkä norsunluutornissa kuvittelevat. terho on ehkä alkanut kuikuilemaan kokoomuksen suuntaan kun sininen ei ota tuulta allensa. Poliittiset luuserit eivät ole historian saatossa menestyneet kovin hyvin vaikka vaihtaisi puoluetta. Taitaa olla pojalla tämän vaalikauden jälkeen matka TE-keskuksen asiakkaaksi kun kerkisivät tuon eläkeputkenkin sulkea.

    Reply
  • 7.10.2017 at 09:21
    Permalink

    Syö paskaa ja kuole pois. Se ei tainnut olla vihapuhetta vaan kivapuhetta, vai mitä Husu Hussein ja Sanni Gee ?

    Reply
  • 7.10.2017 at 10:39
    Permalink

    Poliitikot, finanssijohtajat yms. korkean tason henkilöt yrittävät vauhdilla ajaa sensuuria ja sananvapauden rajoittamista läpi. Tämä on suoraa vaikuttamista kansaan, jolla vähitellen hävitetään demokratia ja kaikki siihen liittyvät arvot yms. Nyt rakennetaan keinotekoisesti vakavia uhkia (mm. muslimien vaellukset/maavaltaukset, rasismi, vihapuhe jne. sekä talouteen, rauhaan, hyvinvointiin jne. liittyvät seikat), jotta saadaan luotua tilanne, jolla EU-operaatio viedään päätökseen = ”Liittovaltio”, kleptokratia. ”Vihapuhe”, ”vihakuvaaminen”, ”vihasivusto”, ”vihamitätahansa”, ”rasismifasisminatsismi” on pelkkiä tekosyitä, leimakirveitä ja poliittisia aseita, joilla pyritään vaientamaan isänmaallisia ja kansallismielisiä arvoja ja asenteita ja pidetään kansaa hajallaan ja riitaisena keskenään. Tämä kaikki on osa EU-operaatiota, jolla jäsenmaista valmistellaan ”Liittovaltiota”. EU on siis nimenomaan Operaatio, joka on käytännössä osa ”kolmatta” maailmansotaa, joka käydään pääosin poliittisin ja taloudellisin asein = Globalismi ja kleptokratia. Arabimaiden sodat, USANATO, P-Korean tuleva ”haltuunotto”, jäsenmaiden velkaannuttaminen ja niiden resurssien yhtiöittäminen ja siirtäminen kv-pankkiirien hallintaan, hallintarekisteri jne. liittyy kaikki yhteen. Ne eivät ole yksittäisiä ja erillisiä tapahtumia. Siirtykää syvemmälle nettiin. Siellä on paljon tietoa maailmanmenosta, siis faktatietoa, jotka saa laskemaan alleen.

    Reply
    • 7.10.2017 at 13:07
      Permalink

      Paljon olennaista asiaa tiivistettynä!

      Reply
  • 7.10.2017 at 13:49
    Permalink

    Haluan että toimii molempiin suuntiin.Nuori poika ei lyönyt kun muutama maahanmuuttaja raapi
    Potki ja alisti hänet väkivallalle koulussa.
    Minusta tämä on myös vihaa ja koska Suomesta hävisi heikoimpien auttaminen,pojan auttajaksi
    Ei tullut kettä.Syy piilee rasiti mielipiteessä sitä toispuolisesti jaetaan

    Reply
  • 8.10.2017 at 09:56
    Permalink

    Kyllä tällä sakilla on kusi lurahtanut päähän pahemman kerran. Heistä ei tässå maassa ole esimerkin esittäksi kenellekään.. Koitakoot vaan muistaa, että valta Suomessa kuuluu kansalle. Tähän maahan ei ole vielä diktaattoreita valittu ja sitä kruunuakin on ihan turhaa peilin edessä noihin päihin sovitella. Ne kävelevät katastrofit Arkadianmäellä joiden päähän kaikki uskonhörhelöt pääsevät vielä harakanasumuksiaan lurisemaan niin ottakaa vaan järki käteen tai loparit. Naurettavaa, että näillä pitää olla ”gorillat” turvan jo visiin kusellekin mennessä, mutta kouluissa tungetaan mitkä hyvänsä partajuipit lasten kanssa samaan luokaan. Vihapoliisilla siihenkin ihan ministeriluokan know how, että onhan luokassa opettaja. Siinäpä se, kun Turussa ei mitään mahtanut edes torillinen väkeä.yhdelle jupelolle niin harmi kun ei sattunut paikalle sitä yhtään opettajaa, niin ei olisi käynyt kuinkaan. Heehalee kyllä suomalainen osaa, jos ei muuten niin kysyy vaan minitereitä tai vihapoliisilta niin sieltä pesee. Älä ihmeessä noudata neuvoa, se on hengenvaarallista. Ovat tainneet ministerikitkin ruveta odota niitä 72 immen pimppiä taivaassa palkintona tai poikuttensa sälyttänyttä Adonista. Mikäli kuitenkin olen yhtään ymmärtänyt niin se Herra iso dirika voi olla niikin hattumainen, että voi jätää pelkät halut muuta viedä kyvyt. Joillekin niin on käynnyt jo ennen taivasta ja ikuisuus sitä tuntuu jo varmasti helvetiltä ,ehkä sentäs vähän viileämmässä ympäristössä. Vanha suomalainen viisaus: Ei kannata nuolaista ennen kun tipahtaa olisi paikallaan eli jäitä hatuun itämaan ihmeidenkin edessä, jos ei ole kun hullua uskon asiaa, eikä edes itse luota omiin oppeihinsa, niin jäljellehän jää vain oman henkilökohtaisen edun tavoittelu Suomen kansan työntekijöinä Suomen kansan kustannuksella. Risikon mukaan Suomesta tehdään maailman turvallisin maa. Hevonkukkua sillä varmaan samalla myös sitten maailman epäoikeudenmukaisin maata jossa kansa ei saa turpaansa avata muuta, kun siihen ihanuuden palvontaan mikä onkin jo Pohjois-Korean suunnasta tuttua touhua. Siihen nimittäin viittaa kaikki viimeaikaiset ideat töriseepä noita sitten ministerit eli työrukkasensa vihapoliisi.

    Reply
  • 8.10.2017 at 17:38
    Permalink

    Suomen kansalainen, älä ole velliperse ja eliitin sätkynukke. Herää ja puolusta maatasi!

    Reply
  • 8.10.2017 at 23:58
    Permalink

    Suomi on Suomalaisille, ja sillai sen pitäisi pysyä. Jos tulokkaat ovat vihamielisiä ja näkee meidät kuin saastaa ja pakania ja vääräuskoisia, kutsuu kevytkenkäisiksi meidän kaikkia naisia, eli mummoja, vaimoja, äitejä, tyttäriä ja lapsenlapsia, onko se teistä rauhan puhetta heidän puolelta. Kyllä he voisivat painua takaisin täältä pois viettämästä elintaso lomaa meidän verorahojen kustannuksella, silittää päätäkö pitäis?

    Reply
  • 9.10.2017 at 11:14
    Permalink

    Voi vidu noi on tyhmii, noi on niin tyhmii ja aatelkaa toi akan kuvatus on vielä ministerinä. Ei hemmetti.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.