Suomi ensin -ryhmän yksi puheenjohtajista hurjana: Video

2

Marco De Wit, Suomi ensin -ryhmästä kertoo haastattelussa ryhmänsä tavoitteista ja mielipiteensä muista kansallismielisistä toimijoista.

Marco De Wit tuli otsikoihin Forssassa järjestetyssä vaalitilaisuudessa, jonka hän markkinoi mielenilmauksena vastaanottokeskusta vastaan. Todellisuudessa kyse oli Suomi ensin -ryhmän vaalitilaisuudesta.

Suomi ensin -ryhmällä on kolme tavoitetta: markka takaisin, ero Eu:sta ja rajat kiinni. Haastattelussa Marco avaa hieman lisää ryhmänsä tavoitteista.

Outo pikkupuolue promoaa itseään ”Forssan sodalla”.

2 KOMMENTIT

  1. Hyvää työtä hän on tehnyt mutta ainoa asia mitä en ymmärrä on se että miksi ihmeessä hän ei hyväksy kansallismielisiä.Heitä on paljon.Yhdessä tämä hulluus saadaan loppumaan eikä pienillä ryhmittymillä.Toivon että hän tulee vielä järkiinsä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.