64 epäiltyä ”nukkuvaa” jihadistia Saksan armeijassa.

2

Saksan armeijan vastavakoilu on löytänyt armeijaan värväytyneistä 268 äärioikeistolaista, 64 jihadistia ja 6 äärivasemmistolaista, joilla oletetaan olevan vihamielisiä aikeita. Asiasta kertoi Welt am Sonntag.

Nänä havainnot  ovat osaltaan jouduttaneet värvättävien turvatarkastusten ja rekrytoinnin uudistuksia, jotka tulevat käyttöön heinäkuussa 2017, ääriainesten, terroristien ja rikollisten poissapitämiseksi. Näiden ei haluta pääsevän  hankkimaan sotilaallista koulutusta ja Saksan armeijan toimintarutiinien tuntemusta.

Viime heinäkuussa Saksassa tapahtui useita terroristisia hyökkäyksiä, mm. junamatkustajien tai ostoskeskuksessa asioivien kimppuun. Saksa katsoo olevansa konfliktissa ”islamilaisen kalifaatin” kanssa,  tämän järjestettyä väkivaltaisia iskuja Saksan maaperällä.

Saksan ensimmäinen kylmänsodan-jälkeinen siviilipuolustussuunnitelma julkaistiin äskettäin. Siinä mm. määritellään kodeissa säilytettävät varmuusvarastot, juomavettä, säilyvää ruokaa, lääkkeitä yms., joilla on tarkoitus selvitä kymmenen päivää mahdollisen sodan tai katastrofin häiritessä yhteiskunnan toimintaa, ja mm. keskeyttäessä välttämättömyystarvikkeiden jakelun. Massiivinen terroristihyökkäys on yksi huomioonotettu sotaskenaario.

Suomessa on yhä voimassa asevelvollisuus, toisin kuin Saksassa. Niinpä armeija kouluttaa vuosittain jonkin määrän maahanmuuttajataustaisia varusmiehiä eri tehtäviin. Mahdollisiosta islamisteista ei juuri kanneta huolta. Di-gold

 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3763715/Germans-call-increased-vetting-army-recruits-emerges-SIXTY-jihadists-joined-country-s-military-act-sleeper-agents.html?ito=social-twitter_mailonline

2 KOMMENTIT

 1. Vieläkö täälä kompastellaan tuo ”ääri oikeiston” kanssa. Oikeistoa ovat papistot ja maanomistajat. Ne haluavat pitää vallan vanhoilla instituutioilla. Eli oikeistoa ovat ”vanhoolliset”. Jos äärioikeistolla tarkoitetaan kansallismielisiä tai kansallissosialisteja, niin kansallinen tarkoittaa… kansallista, eli suomalaista. Ja sosialismi tarkoittaa työväen olojen ja taloudfen parantamista.

  Vähän aikaa sitten puhuin asiasta erään Hollannin hovin jäsenen kanssa ja hän sanoi että suomalaiset eivät vieläkään ymmärrä politiikkaa eivätkä sitä miten eri poliittiset ryhmät asettuvat vasemmalle ja oikealle. Ja joka kerta hänkin saa kertoa asiat uudelleen ja uudelleen suomalaisille. Ja aina suomalaiset ovat yhtä hämmentyneitä.

 2. Jos me eurooppalaiset olemme niin sinisilmäisiä/tyhmiä,että annamme tämän kaiken tapahtua silmiemme edessä,niin herää kysymys?.
  Olemmeko me aivan täysissä järjissä?.
  Joku kysyi joskus yhdeltä viisaalta,mihin avaruus loppuu,
  tuohon ei hän osannut vastata,
  mutta totesi ettei ihmisen typeryys lopu milloinkaan.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.