Uuhi varastettu laitumelta Torniossa?

0

Suomessa on nyt alkanut sekin trendi, että kotieläimiä varastetaan laitumilta:

Nyt minun pahin painajainen taitaa olla totta. Ensimmäistä kertaa koko viisivuotisen lampurin urallani minulta on kadonnut aikuinen lammas laitumelta jälkiä jättämättä. Vahva epäilys on, että on pitkäkyntiset olleet nyt asialla, uuhi on nimittäin erittäin kesy ja antaa varmasti vieraallekin ihmiselle kiinni.

Jos olet nähnyt epämääräistä liikettä Torniossa Juntinpääntiellä tai törmännyt vaikka teurasjätteisiin, ilmoita havainnoistasi puh. 0409615844. Uuhi on kuvassa oleva valkoinen suomenlammasuuhi, jolla kiharaa karvaa päälaella. Molemmissa korvissa valkoiset korvamerkit, joissa numero 0020 ja FI-alkuinen eu-tunnus.

Elättelen kuitenkin vielä toivoa, että Kaarna löytyisi jostain elossa. Kaarnalla oli erityinen tehtävä laumassamme, sillä se toimi varaemona omien emiensä hylkäämille karitsoille, tänä keväänä näille pienille mustille tytöille. Jutun selviämiseen johtavasta vihjeestä maksan palkkion. Saa jakaa.

Kirsi Ylipiessa

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.