Nykysuomen mainostajille lähetetty törkypostia: Rikosilmoitus vireille

1

Nykysuomen mainostajille on lähetetty törkypostia missä mm. väitetään julkaisun olevan rasistinen ja Mv-lehden omistuksessa.

Koska rikosilmoitus on vasta laitettu vireille, niin emme voi vielä kommentoida asiaa enempää. Olkoon tämä viesti siitä että tulemme tekemään kaikista häirintätapauksista rikosilmoitukset.

Rasmusryhmässä ollaan ainakin oltu suunnittelemassa asiaa, nimi on peitetty kommenttiketjussa. Nykysuomen toimitus on kysynyt kommentoijan työnantajalta hänen käytöksestään (Orimattilan Kaupungilta). Poliisi aikanaan päättää onko juuri hän syyllistynyt rikokseen.

Nykysuomi.fi ei ole rasistinen julkaisu. Julkaisun omistaa Juha Korhonen ei Mv-Lehti, eikä kukaan muukaan.

Rikosilmoituksen toinen osa

rikosilmoitus osa 2
1 KOMMENTTI

  1. Krimin popula oli suurimmalta osin kasaarijuutalaisia, saksalaisia ja ukrainalaisia. Ryssät ko alueilla ovat olleet vain sotilaita perheenjäsenineen, kuten Suomenkin alueilla. Vihasta on turha puhua, vain Ryssä on naapureitaan vihannut invaasioilla ja aluemiehityksillään kiroukseksemme. Onhan tosi että energiatarpeemme tulisi omista lähteistä tyydytetyksi Rouhialan ymv vesivoiman saantoina kun Laatokka ja muu Karjalan vesivarantomme Petsamon vesivoima olisi meidän, eikä miehittäjän? http://keskustelu-ryssasta-jatkukoon.blogspot.fi

    Seppo Lehto tamperelainen historioitsija Tampereen punikkiyliopistosta
    ———————————————————————————————-
    Ilon ja onnen päivä 11.9.2001 😉 Kun Ryssän tuki ja turva USA sai omaansa takaisin edes hieman rahoittamansa Al Qaidan kautta 😉

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.