Poliisilla on tutkittavana pahoinpitelyjuttu Itäkeskuksesta.

2

Tapaus on sattunut samaan aikaan ”Suomi Ensin” -mielenosoituksen kanssa. Välikohtauksesta tiedetään seuraavaa:

 • Uhri on täysi-ikäinen, ulkomaalais-taustainen ja ilmoittaa olevansa muslimi.
 • Hätäkeskukseen on ilmoitettu 15.20.
 • Uhri kertoo olevansa raskaana.
 • Uhri puhuu ja ymmärtää hyvin suomea.
 • Uhri yritti asioida ”rahanvaihtoliikkeessä”, minkä epäillyt estivät.
 • Rahanvaihtoliikkeen omistaja on somalitaustainen.
 • Uhri pääsi myöhemmin po. liikkeeseen poliisin avulla.
 • Epäiltyjä pahoinpitelijöitä oli ”kymmenkunta”, pahoinpitely tapahtui ennen poliisin tuloa.
 • Uhri tunnisti paikalle jääneistä epäillyistä yhden, muut ihmiset loput.
 • Ambulanssi kävi paikalla, mutta ei vienyt uhria sairaalaan.
 • Uhri kävi sairaalassa myöhemmin sunnuntaina.
 • Epäiltyjen kiinniottamista ei mainita tapahtuneen.

itis3panusomali0000001MV-lehden julkaiseman videon mukaan mitään pahoinpitelyä ei näytä tapahtuneen.

Seuraamme tilannettä, päivitämme.

Tänään on ollut vilkas monikulttuuripäivä:

 1. Keuruun tappelus vokkilaisten ja paikallisten välillä on uutisoitu.
 2. Kajaanista löydetyn vainajan taposta epäilty on pidätetty, ja mainitaan asuvan vokissa.
 3. Helsingin Itäkeskuksessa e.m. välikohtaus.

 

Asiasta kertoivat Iltalehti,  MV-lehti, lisää Iltalehdessä.

Suomessa asuvien somalien rahalähetykset kotimaahansa toimitetaan usein ns. Hawala-järjestelmän avulla. Hawala-systeemissä raha ei todellisuudessa siirry Suomesta  Somaliaan, vaan rahalähetyksen saajalle maksetaan jonkinlaisesta pimeästä kassasta, jota pääomitetaan esm. saudeista käsin. Suomessa Hawala-systeemin välitettäväksi jätetyt käteissumat jäävät EU:n rahojen sisälle. Näin pääomia siirtyy  saudeista Eurooppaan ilman että pankkijärjestelmä käsittelee niitä tai siirroista jää jälkiä. Kuka tästä mahdollisuudesta höytyy, sen voinee arvata.

Terroristien rahansiirtojärjestelmä löydettiin, -ja hukattiin.

2 KOMMENTIT

 1. Jaahan, taas uhriutumista ja rasistikorttia. Kuinkahan monennella päivällä tämä uhri on raskaana? Olisiko esittää lääkärintodistusta. Ja mikä se sellainen ”Rahanvaihtoliike” oikein on? Miksi sitä rahaa piti vaihtaa? Suomen eurot Somalian ränkylöiksi?? Tietääkseni jokaisessa kaupassa käy eurot ja parkkimaksunkin voi itiksessä hoitaa joko koneella tai kassalla. Kassalle käyvät suuremmatkin setelit.

 2. Lähti äsken entiselle työnantajalle eli Iltalehteen tää sähköposti. Suvakkimediat tekevät sitä propagandaa, mitä sionistien käsinuket eli maanpetturipoliitikot ovat niiden käskeneet tehdä. Lisäksi oikeat toimittajat on korvattu näillä viherpunikeilla presstituuteilla, joiden agenda on Suomen tuhoaminen. Se niille on aivopesussa ohjelmoitu.
  ====================================
  Vastaanottaja: il.toimitus@iltalehti.fi

  Aihe: Suvakkimedia IL tekee taas paskajuornalismia

  Tämä juttunne: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016091122296437_uu.shtml
  on sataprosenttista paskaa ja valhetta, silkkaa propagandaa. Kirjoitatte jutussa: ”Vaatteeni ja huivini olivat aivan revityt.”

  Tässä tuo ”vaatteiden repiminen” todellisuudessa: http://static.mvlehti.net/uploads/2016/09/maryam-paksuna-ha%CC%88iriko%CC%88ima%CC%88ssa%CC%88.mp4?_=1

  Tuon somaliakan nimi on Maryam Askar ja se oli edellisessä Itis2-mielenosoituksessa huutelemassa megafonilla poliisien korvaan: ”Kytät, siat, natsien kätyrit!”: https://www.youtube.com/watch?v=wJ4JEOLiW8w

  Tällaista on islamistien kiitollisuus siitä, että ovat saaneet tulla tänne ”turvaan” sodalta. Todellisuudessa ne on päästetty tänne sionistien käskystä, jotta saadaan aikaan väkivaltaa ja lisää velkataakkaa ja maanpetturipoliitikkomme saavat rauhassa yksityistää isänmaan pala palalta ja lahjoittaa sen pois jalkojemme alta. Nehän sanovat, ettei valtionvelkaa tarvitse edes maksaa takaisin, mutta silti lahjoittavat isänmaan pois.

  Kuvitteletteko te tosiaankin, että valheenne menevät vieläkin läpi? Voin kertoa, etteivät mene, mutta sen sijaan tuhoatte oman tulevaisuutenne tällä paskapropagandalla. Ei teitä kukaan enää usko. Kaukana ovat ne ajat, kun Iltalehdellä ja medioilla yleensäkin oli jokin toimituksellinen etiikka ja moraalinen selkäranka. No, silloin toimituksessa olikin vielä oikeita journalisteja, nykyisin siellä on viherpunikkeja presstituutteja jotka valehtelevat mitä käsketään.

  Syvästi halveksien,
  Eero Tillanen

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.