Poliisi tutkii tappoa Kajaanissa.

Sunnuntaina 11.09. löytyi Otanmäen kaupunginosasta Kajaanissa kuollut mies metsiköstä. Tapausta tutkitaan tappona. Kuvassa pidätetään henkilöä samassa kaupunginosassa sijaitsevan vastaanottokeskuksen luota. Tietolähde on Tuonen Joutsen -blogi.

Poliisi tiedotti yhden jälkeen iltapäivällä, että Otanmäestä Vuorimiehentien varrelta löytyi sunnuntaina aamulla kuolleena vuonna 1964 syntynyt mies. Mies oli kuollut henkirikoksen uhrina. Poliisi tutkii tekoa tappona. Toistaiseksi poliisi ei tiedota tutkinnallisista syistä asiasta enempää.

Asiasta kertoivat Iltalehti ja Tuonen Joutsen.

Juttuhan paisuu: Tekijöitä näyttää olleen kaksi, ja rikosvyyhti alkaa purkautumaan: Ainakin yksi paikkakuntalainen on ryöstetty samojen tekijöiden toimesta. Yle 12.09.2016:

Kiinni otettuja miehiä epäillään molemmista tapauksista. Rikosylikomisario Jarkko Maksniemi kertoo tiedotteessa, että toinen epäillyistä otettiin kiinni Otanmäestä ja toinen Kajaanin keskustasta. Rikosylikomisario Maksniemi toteaa, että kuulusteltavia henkilöitä on toistakymmentä ja muun muassa epäiltyjä ei ole vielä kuulusteltu. Tutkinnallisista syistä tapahtumainkulkua ja mahdollisia motiiveja poliisi ei voi kommentoida.

Poliisi pyytää havaintoja tapauksista. Havainnot pyydetään ilmoittaa Kajaanin poliisiaseman asiakaspalvelupäivystykseen p. 02 9541 6520 tai vihjepuhelimeen 02 9541 6673. Havainnoista voi ilmoittaa myös sähköpostiin tutkinta.kainuu@poliisi.fi.

Pahimmassa tapauksessa useiden satojen suomalaista elämäntapaa ymmärtämättömien nuortenmiesten sijoittaminen pienillekin paikkakunnille ei voi sujua ongelmitta. Kun joukossa on suuri osa henkilöllisyytensä salaavia -siis taustaltaan epämääräisiä- Kajaanin, Keuruun, Nurmijärven ja Forssan tapaukset olivat ennustettavissa jo vuosi sitten. di-gold

 

One thought on “Poliisi tutkii tappoa Kajaanissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.