USA pommitti maanantaina ISIS-Da’eshin kemiallisten aseiden tehtaan.

1

kemiallisetaseet00000001Kaksitoista USAF:n konetta osallistui maanantaina Mosulin lähellä sijaitsevan tehtaan tuhoamiseen. Laitoksessa valmistettiin kemiallisia aseita jihadistien käyttöön.

Tehdas on toiminut entisen lääkealan tehtaan tiloissa Mosulin läheisyydessä. Ilmavoimien kenraaliluutnantti Jeffrey Harrigian kertoo, että pommituksessa oli mukana 12 konetta. ”Emme tiedä tässä vaiheessa varmuudella, mitä kemikaaleja oli mukana”, Harrigian totesi tiistaina Pentagonissa.

Europarlamentille viime joulukuussa jaetun raportin mukaan jihadistien kemialliset aseet saattavat olla jo Euroopan maaperällä. di-gold

Asiasta kertoi Iltasanomat ja CNN 14.09.2016

1 KOMMENTTI

  1. Taas jotain massamurha-aseita kunte Irakissakin. Kukaan ei varmaan usko Amerikan yhdysvaltojen selityksiä enää. Kaksi vuotta ne etsi ISIS:in öljyrekkoja jotka Venäläiset löysi viikossa ja pommitti ne p****ks. Amerikkalaiset vaan pyörittelee päätään ja etsii seuraavaa McDonaldsia.

    Mitähän tuola oikeasti valmistettiin? Jos ei kerran edes Amerikkalaisilla ollut tietoa mitä sielä oli.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.