Järvenpäässä nuoriso protestoi, ja torjui ääriryhmän yrityksen päästä jaolle.

1

Järvenpäässä lensi polttopullot, suomalaisnuoren pahoinpitely nosti vastakkaisuuden.

Lauantaina 10.09. Järvenpään Prismassa pahoinpideltiin suomalainen nuori 14-vuotiaan ulkomaalaistaustaisen toimesta. Tämän jälkeen tunnelmat nuorison keskuudessa ovat kiristyneet.

Järvenpäälais-nuoret korostivat NS:lle, että kyse ei ole suomalaiset vastaan muut -tilanteesta, vaan kaikki vastaan häiriköt.

Maahanmuuttoon liittyviä levottomuuksia hyväksikäyttänyt ääriryhmä ”Suomi Ensin” on torjuttu paikkakunnalta heidän otettuaan välillisesti yhteyttä järvenpääläisnuoriin: ”Jos tänne tuutte, niin järveen pää!

Eilen keskiviikkona 14.09. tunteet olivat niin kuumina, että polttopullojakin heiteltiin. Poliisi suoritti kiinniottoja. Nykysuomi seuraa tilanteen kehitystä.di-gold

1 KOMMENTTI

  1. Ei Suomi Ensin ole ääriryhmä. Se on vain ryhmä joka esiintyy provokatiivisesti jotta saa suomalaisten tunteisiin jotain muuta kuin itseruoskintaa ja rasismikortin pelkoa. Suomalaiset ovat rähmällään EU:n edessä ja jotain pitää tapahtua että saadaan muutos aikaiseksi. Suomi Ensin ryhmän metodeista voidaan olla montaa mieltä, mutta ainakin he saavat ihmisten mielipiteet esille.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.