Saksa sai oman ”Järvenpään”?

2
Mainos

Irakilaisten ja ”syyrialaisten” ja toisena osapuolena paikallisten nuorten välillä on ollut yhteenottoja Bautzenissa Saksassa.  Media näkee tapahtumat ”uusnatsien” toimintana. Koko kesän jatkuneilla hyökkäyksillä saksalaisten kimppuun kirvein ja puukoin ei ole mitään yhteyttä tapahtuneeseen.

The Sun: Maahanmuuttajat ja uus-natsit taistelivat keskenään saksalaisen kaupungin kaduilla keskiviikko-yönä poliisin yrittäessä suojata maahanmuuttajia. Poliisin mukaan maahanmuuttajat aloittivat yhteenoton, -ja myöhemmin heittivät pulloilla poliiseja näiden yrittäessä estää maahanmuuttajien pieksämisen.

Yhden marokkolaisen kerrotaan loukkaantuneen, ja viedyn ambulanssilla sairaalaan. Saksalaisia nuoria, miehiä ja naisia, osallistui tilanteeseen noin 100, maahanmuuttaja-miehiä oli mukana tappelussa 20, kertoo poliisi. di-gold

Mainos

 

 

Mainos

2 KOMMENTIT

  1. Nuoret siis lunastavat paikkaansa yhteiskunnassa. Määrä korvaa laadun ja matut ajetaan maasta ulos.

    Oikein !!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.