Tilanne ohi Pariisissa.

0

”Poliisioperaatio on päättynyt hieman ennen kello kuutta Suomen aikaa.”

Medialle annettujen tietojen mukaan Saint Leun kirkossa oli panttivanki-tilanne, joka osoittautui vääräksi hälytykseksi.

pariisi0001

Normandian kirkko-tragediassa ja viime marraskuun verilöylyssä Pariisissa, Bataclanin rock-klubilla, jihadistit ottivat ihmisiä kiinni, mutta eivät panttivangeiksi: He eivät aikoneetkaan paeta, vaan käyttivät aikana uhriensa kiduttamiseen ja tappamiseen yksi kerrallaan.

 

Express. Yle.

Isä Jacques Hamelin murha oli ihmisuhri Allahille

 

Saksassa pidätetyt samaa joukkoa kuin Bataclaniin iskeneet?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.