Tilanne ohi Pariisissa.

0
Mainos

”Poliisioperaatio on päättynyt hieman ennen kello kuutta Suomen aikaa.”

Medialle annettujen tietojen mukaan Saint Leun kirkossa oli panttivanki-tilanne, joka osoittautui vääräksi hälytykseksi.

pariisi0001

Normandian kirkko-tragediassa ja viime marraskuun verilöylyssä Pariisissa, Bataclanin rock-klubilla, jihadistit ottivat ihmisiä kiinni, mutta eivät panttivangeiksi: He eivät aikoneetkaan paeta, vaan käyttivät aikana uhriensa kiduttamiseen ja tappamiseen yksi kerrallaan.

Mainos

 

Express. Yle.

Isä Jacques Hamelin murha oli ihmisuhri Allahille

 

Saksassa pidätetyt samaa joukkoa kuin Bataclaniin iskeneet?

Mainos

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.