Angelina Merkel myöntää ajavansa väärää politiikkaa, avoimet rajat oli virhe

  9

  Pakkotilanteen eteen joutunut Merkel sanoo voivansa perääntyä avoimien rajojen politiikasta. Taustalla painaa vahvasti katastrofaaliset Berliinin vaalit. Huolena on oikeiston nousu ja ihmisten tyytymättömyys.

  Merkel sanoo:

  ”voin muuttaa politiikkaani, jos vain tiedän mitä ihmiset haluavat”

  ”Jos voisin, menisin ajassa taaksepäin ja valmistuisin paremmin vuoden 2015 pakolaiskriisiin”

  Merkel oli puhumassa vartavasten kristillisdemokraatteja varten järjestetyssä lehdistötilaisuudessa.

  tulos

  CDU:n kannatus on romahtanut 17,6 prosenttiin. Merkel sanoi kantavansa vastuun puoluejohtajana. Oikeistolainen AFD nousi parhaaseen tulokseen sitten toisen maailmansodan.

  Merkel on ennenkin osoitanut voivansa kääntää kelkkansa äänten menetysten edessä. Tästä esimerkki on ydinvoiman tukeminen ennen 2013 vaaleja, tuki sai kovaa kritiikkiä ja Merkel vetäytyi projektista. Merkel kuitenkin sanoi, ”jos ihmiset eivät halua muslimipakolaisia vaan uskonnon takia, CDU ei vetäydy asiassa”

   

  lähde: telegraph

   

  9 KOMMENTIT

  1. Näkyy se, että Berliinissä on paljon ulkomaalaisia. He äänestävät vasemmistopuolueita, koska haluavat itselleen rahaa kantaväestön lompakoista, joka on tarkoitettu kantaväestön lasten tulevaisuuden varmistamiseen.

  2. Voihan Merkele puhua mitä vaan. Teot ratkaisevat. Takin voi myös aina kääntää, kuten vaalien jälkeen on tapana ollut. En usko, että tuo kuvatus välittäisi eurooppalaisista tuon taivaallista, toivottavasti olen väärässä. Saksa on ennenkin yrittänyt tuhota Euroopan, niin näyttäisi yrittävän nytkin.

  3. Koko eu n tarvii tehdà sen mikà on oikein lopettaa kokonaan sossun tekemàttà mitààn jàrjestelmà.4pv viikossa avustavia tòità 1-2pva haet tòità saadakseen sossurahat.Naurettavan sairasta hommaa mutta kun kattoo tota eduskuntaa tàynnà vastuuttomia imbesillejà ei ihmetytà.Ei menis kauaa kun somput sun muut mamut pakkais laukkunsa ei heistà tòità ole tekemààn

  4. Ai jaha. Nyt tämä persereikä sitten sanoo muuttavansa politiikkaa jotta saa pysyä vallan kahvassa. Kuka ikeasti usko että tällainen sosiopaatti tekee niinkuin sanoo. Pateettinen valehtelija koko ihminen.

   Se että Merkelin aika on mennyt ei tarkoita sitä että tilalle tulee parempi vaihtoehto. Petry ei aja Saksan etua vaan pankkiirien etua. Ja tällä hetkellä Saksaan näyttää nousevan vasemmisto-vihreät valtaa. Se on todella huono vaihtoehto se.

   Missä muuten on ollut Merkelin korvat viimeiset kuusi vuotta? Koko sen ajan on kansa kapnoinut tuota henkiloä vastaan. No, narsisti jättää sraäänet huomiotta ja vaatii ehdotonta palvontaa. Sosiopaatti uhraa vaikka koko kansan omien tavoitteidensa vuoksi. Ja despootti raivaa tietään kaikki ne jotka ovat eri mieltä hänen kanssaan. Minkä noista ei sopisi valehtelevaan Merkeliin?

  5. Todella naurettavaa, heti ääni muuttui kellossa, kunnalta on luisumassa käsittää. Tuo mummo sai aikaan hallitsemattomasti mutujen liikehdinnän. Se on myöhäistä katua, kun paska on housuissa. Hyvä saksalaiset, kun näytätte kuka viimeisen sanan sanoo, eli kansa ja isänmaalliset, Onnea!!!!!

  6. Hahhahhhaaah… ”voin muuttaa politiikkaani, jos vain tiedän mitä ihmiset haluavat” on tämä Merkele tietämätön, jos ei ole huomannut vielä, mitä ihmiset eivät halunneet. Se on Merkele kyyti kylmää nyt!

  7. Kuinka voi olla mahdollista,että tuohon ikään päässyt ja niin paljon matkustanut,ei vielä ole kuullut uskonnosta nimeltä islam? Yleistietoa suppean määrän tietävät, osaavat luetella maailman suurimmat uskonnot. Mikäli kuuluu Euroopassa asuvaan väestöön, on kumma, jos islamin väkivaltaiset perusoikeudet eivät ole jääneet mieleen uutisista ja videoilta, joka päivä julkisesti tuomittujen päiden irtileikkaamisesta, pienten tyttölasten ja naisten silpomisesta ja perusvelvollisuuden tappaa muuhun,kun islaminuskoon kuuluvat ja oikeus oman vaimon ja lasten hengiltä ottamiseen. Entä sukupuolten välinen eriarvoisuus? Se on vastakohta edistää ihmisten yhdentymistä.

  VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.